Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ta gra wyszła w ogóle na PS3? Chyba nie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na pewno jej nie bylo na ps3

Opublikowano

I dobrze, King Kong to taki punkt milowy branży. Już wywiady z twórcami powiewały grozą. Chwalenie się takimi ficzerami jak gra stająca się łatwiejsza z każdą śmiercią to chyba pierwsze znaki rodzenia się casual gamingu.

Opublikowano

Za późno już kupiłem, chociaż i tak pewnie nigdy jej nie skończe. :(

Opublikowano

Na co kupiłes? Faktycznie nie wyszła na ps3 tylko na stare konsole i xboxa 360

Opublikowano

:kaz:

Opublikowano

:sir:

Opublikowano

Na co kupiłes? Faktycznie nie wyszła na ps3 tylko na stare konsole i xboxa 360

Ps2

Opublikowano

wg mnie mnie nie przezyla proby czasu jak wiekszosc strzelanek i gier akcji tego okresu nie liczac resident evil 4

Opublikowano

Na tej liście figuruje nawet God of War, który w 2015 roku nie wyjdzie, bo jest w baaaardzo wczesnej fazie produkcji. Podobnie jak nowe Gearsy na Xone.

Inna sprawa, że z tych gier na wyłączność nie ma wiele ciekawego - w porywach może 10 tytułów, którymi serio byłbym bardziej zainteresowany :/

No i Ratchet <3 i No Man's Sky i Amplitude <3

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano
Na tej liście figuruje nawet God of War, który w 2015 roku nie wyjdzie, bo jest w baaaardzo wczesnej fazie produkcji. Podobnie jak nowe Gearsy na Xone.

To usuń tę pozycję, a dodaj sobie te, które jeszcze nie zostały zapowiedziane, a wyjdą w 2015, a takie na pewno będą. Wyrównuje się. Wstąp do niebieskich bram.

Inna sprawa, że z tych gier na wyłączność nie ma wiele ciekawego - w porywach może 10 tytułów, którymi serio byłbym bardziej zainteresowany :/

Proszę nie oceniać po tytułach. Kryje się tam na pewno wiele sleeper hitów. Będzie boski rok. Kaz uleczy nas z tej dwutysięcznoczternastej katastrofy. Praise the Shu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To usuń tę pozycję, a dodaj sobie te, które jeszcze nie zostały zapowiedziane, a wyjdą w 2015, a takie na pewno będą. Wyrównuje się. Wstąp do niebieskich bram.

Proszę nie oceniać po tytułach. Kryje się tam na pewno wiele sleeper hitów. Będzie boski rok. Kaz uleczy nas z tej dwutysięcznoczternastej katastrofy. Praise the Shu.

No zobaczymy ;)

Na Twitterze zarówno Spencer jak i Aaron Greenberg podkreślają, że mają mnóstwo do ogłoszenia w 2015, teraz widzę tę listę gierek na PS4 + Sony musi pokazać jakieś bomby w końcu na E3 - dla graczy szykuje się świetny rok i na to najbardziej liczę.

Opublikowano

To kiedy w końcu, wychodzą te gierki warte inwestowania w nowy sprzęt? Taki efekt "WOW, od razu po uruchomieniu?

hotdamn8srt1.gif

dat lighting

WelldocumentedEvergreenHound.gif

dat rain

196uzxbp51b99gif.gif

dat xbox one

Opublikowano

Ja odpaliłem betę 3-4 razy i za każdym razem gry szukały się szybko i bezproblemowo. 

A mi przez 5 lat zawsze działał psn a Wy coś gadacie, że nie działa. 

Opublikowano

Figaro, pewnie nie pamiętasz, jakie wrażenie robiło Gears of War w 2006 roku na YT w 240p? To Ci podpowiem, miażdżyło suty przy mosznie a jak oglądałeś to na 32 calach, to nie wiedziałeś gdzie jesteś. A Ty mi tu z jakimś Mario wyskakujesz? Jakby to jeszcze wrażenie robiło.

Opublikowano

Mario Kart 8 robi super wrażenie. 

Opublikowano

Mario Kart 8 robi super wrażenie.

Jedynie, jakie wrażenie może robić, to: " jaka ładna grafika". Do efektu "WOW" z GeoW z 2006, czy Silent Hill 2 i MGS2 z 2001 na PS2, to tym grom daleko.

Opublikowano

Jedynie, jakie wrażenie może robić, to: " jaka ładna grafika". Do efektu "WOW" z GeoW z 2006, czy Silent Hill 2 i MGS2 z 2001 na PS2, to tym grom daleko.

Teraz jest ciężko o taki efekt po prostu. Najładniejszą grą nadal jest Crysis 3 (to szrot ale graficznie robi) i ostatni raz ten efekt WOW miałem chyba prawie 2 lata temu jak na konwencie widziałem C3 odpalonego na max detalach w full HD jakoś niedługo po jego premierze. Teraz jeszcze Project CARS (choć ma nierówne otoczenie, niektóre tory są ładne, inne to wczesne PS3) zrobiło na mnie wrażenie bo auta czasami wyglądają fotorealistycznie, Drajwklub może robić wrażenie szczególnie po paczu z deszczem chociaż na gifach wygląda to lepiej niż na TV i Star Citizen który będzie benchmarkiem.

Tak czy inaczej ja nie potrzebuje lepszej grafiki i nie potrzebuje tego efektu wow na widok teksturek i szczegółowego otoczenia. Zdecydowanie bardziej wolał bym się złapać za głowę na widok jakiejś rewolucyjnej fizyki czy mechaniki gameplayu. Graficzny postęp może stanąć na tym co jest obecnie. Dlatego też czekam i kibicuje Oculusowi

Opublikowano

Yup, też nie potrzebuję nic więcej w kwestii oprawy graficznej, niech developerzy skupią się na detalach, fizyce, a najlepiej na ciekawym i zróżnicowanym gameplayu, który nie nuży po 10 minutach.

Opublikowano

To kiedy w końcu, wychodzą te gierki warte inwestowania w nowy sprzęt? Taki efekt "WOW, od razu po uruchomieniu?

http://static.gamespot.com/uploads/original/78/787786/2477574-infamous_secondson_world.gif

http://a.pomf.se/mzeeim.gif

http://a.pomf.se/ahcbuh.gif

w lutym i marcu

xdsqwe.gif

J9UqAR5.gif

Dobrze posiadać w domu średniej klasy PC i grać w najładniejsze gry na rynku, a przy czym śmiać się z pryszczatych pecetowców i tych ich tytanów.

6ulufr8vsara.gif

W 2015 roku wyjdzie plus/minus 350 gier na PS4, z czego 200 to eksluziwy :reggie:

Tu dowód: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hgnISaSTMAteflfXb2vr0KJCazmJOu42P_XKL5yB8qE/edit?usp=sharing

:fsg: dat greatness :banderas:

Widzę, że muszę zaktualizować Listę Prawdy na 2015 rok :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Po tym świetnym deszczu w DC jakoś to nie robi na mnie już wrażenia...

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.