Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bez kitu tak mowili o The Order? Pamietam jakies wrazenia z dema ze beczki I plotki rozwalaly sie w drzazgi a teraz jakies firanki. Nie rozwalisz szklanki na stole ale gacie beda fajnie falowac. Next gen.

the order 1886 soft body physics

• Everything in the world is rendered with soft body physics
  • Everything in the world is rendered with soft body physics

Nic o szklankach nie mówili.

@Messer, mówimy o grach na PlayStation - chcesz być wiecznie obiektywny, to zaglądaj do innych tematów ;)

Zawsze byłem jestem i będę, ale hipokryzji nie zdzierżę. To nie ja robię listy z brakami bo ,, zapomniałem ".

Sony ma swoje za uszami, ale nie są wcale tacy najgorsi.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale jakimi brakami? Klapki śmieją się z 10 GoWa, ale w 10 Killzone'a, God of War czy inFamous to będą grać aż miło ;) 

Opublikowano

Ale jakimi brakami? Klapki śmieją się z 10 GoWa, ale w 10 Killzone'a, God of War czy inFamous to będą grać aż miło ;)

CHRYSTE PANIE

Macio ja już nie ma siły dziś, ale chyba siądę do tych googli i sam ci zrobię listę z grami PS4 jak ty nie znasz takich gier jak Guilty Gear a o Deep Down zapomniałeś.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To nie ty podniecałeś się dziesiątym infamousem? Nie musisz odpowiadać.

Opublikowano

Akurat uwalnianie mocy to nie nowina i każda konsola to ma. 

@bluber - czyli jednak to nieco niższa liga, te indyki. Też uważam że to średni deal.

=

no zazwyczaj są to gry na 3-5h oparte na jednym schemacie gameplejowym i są warte 10 dolarów max (chociaż są wyjątki), ale nadal to gry i to często cholernie dobre gry, ale spoko jak dla was Strider czy Brothers to indyki to ja nie muszę się juz produkować. Tutaj klapersy to chorogwie spore, w przypadku 360 to arcade i inne z digitale to ch.uj, ale na vite i ps4 zaje.biste.

Btw Deepdauna to jakieś japońskie f2p z mocnym downgradem graficznym gdyby coś takiego zmierzało na Xbone to by była sroga szydera.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bo dalej uważam, że to fajna gra, przede wszystkim śliczna. Moja opinia się nie zmienia z wyjątkiem tego, że jest na jeden strzał ;)

Opublikowano

Uwielbiam ten moment jak ktoś napisze jakiś stek bzdur, wszyscy go zjadą i wyśmieją a ten w momencie, w którym zda sobie sprawę, że jednak nie miał racji wyjeżdża na koniec z tekstem, że trollował :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Żaden stek bzdur, to raz ;) Dwa, że nie czuje się "zjechany", a trzy, że jednak to jest CW. Temat inny niż wszystkie.

Opublikowano

7(?) stron o tym kto więcej naobiecywał i czy obicanki jednych są bardziej obiecujące od obiecanek drugich ;)

Opublikowano

Kurde CW mi sie chyba przejadło.

Albo poziom się obniżył. Beka słaba jest, pociski w kółko te same i bezpolotu. Brakuje im stylu jak np w postach waldka, przez co nudzą. 

Kiedyś też w kółko to samo było, ale jakoś tak energiczniej, ciekawiej... a teraz... 

brakuje dobrej beki z klapków/botów/rycerzyków/fagów, brakuje lawiny bólu dupska które czyta się z bananem na ryju

wszystko takie bezpłciowe, nawet mi sie nie chce przegladac na szybko postow

Słaby ten sezon

Opublikowano

To już co najmniej drugi sezon który nie daje rady, beka słabnie z każdym postem wpisanym w ten do niedawna zacny temat.

Opublikowano

Żaden stek bzdur, to raz ;) Dwa, że nie czuje się "zjechany", a trzy, że jednak to jest CW. Temat inny niż wszystkie.

I cztery, wyszedłeś na hipokrytę numer jeden tego forum, ale ja wiem, że to tylko nieudolne trollowanie z twojej strony, nie można być az tak... (każdy wie co mam na myśli).

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Słaby ten sezon

Nie ma gier na nowych pudełkach do grania to i o czym miałoby się przekrzykiwać w CW.

Opublikowano

DonMaccieo w formie, Daddy wysiada.

Opublikowano

Gleboki Daun xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie szukasz wystarczajaco gleboko.

Opublikowano

Geez skończ z tymi indykami, gry to gry kurde. To jak z filmami masz filmy animowane, których odpowiednikiem są gry nintendo, bawią dorosłych jak i dzieci od lat nikt nie hejtuje tych filmów, są kinowe blockbustery jak nowe Transformersy, których odpowiednikiem są nowe części Call of Duty, ale znajduje się też miejsce dla filmów krótkometrażowych i niezależnych i nikt nie traktuje tych filmów pobłażliwie i gdzieś tam z przymrużeniem oka nie nazywa ich 'filmikami'. Nic mnie tak nie irytuje na tym forum jak ludzie, którzy są niby ogarnięci piszą takie posty

Kiedy ostatnio obejrzałeś w kinie/kupiłeś na DVD jakiś film krótkometrażowy ?

Opublikowano

Geez skończ z tymi indykami, gry to gry kurde. To jak z filmami masz filmy animowane, których odpowiednikiem są gry nintendo, bawią dorosłych jak i dzieci od lat nikt nie hejtuje tych filmów, są kinowe blockbustery jak nowe Transformersy, których odpowiednikiem są nowe części Call of Duty, ale znajduje się też miejsce dla filmów krótkometrażowych i niezależnych i nikt nie traktuje tych filmów pobłażliwie i gdzieś tam z przymrużeniem oka nie nazywa ich 'filmikami'. Nic mnie tak nie irytuje na tym forum jak ludzie, którzy są niby ogarnięci piszą takie posty

Kiedy ostatnio obejrzałeś w kinie/kupiłeś na DVD jakiś film krótkometrażowy ?

Niedawno papermana ogladałem, ale co ma wspólnego to czy obejrzałem go w kinie? DVD nie kupuje.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co jest zabawnego w "Głębokim Daunie" bo chyba nie rozumiem drugiego dna.

To już te 60 klapków sekundę było lepsze.

Opublikowano

Figaro cytuje sam siebie. Moc chmury zaczyna dzialac, klapki doomed.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Figaro odpowiada na post Figaro. Chyba już starczy internetu na dzisiaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.