Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tez wyglad swietnie. Ciekaw jestem czy Turn 10 w koncu wezmie sie do roboty i w przyszlym roku zobaczymy cos nowego w ich wyscigach, bo rzygac juz sie chce jezdzac 6 sezon po tej samej trasie o tej samej porze dnia...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

mocno deszcz odstaje od tego z DC, ale juz wielu pisalo i tez sie z tym zgadzam, ze pobic go bedzie niezmiernie ciezko - tym bardziej ze cars, przyszla forza6 i gt7 beda celowac w 60fps

order robic bedzie graficznie, pierwszy raz ogladajac gameplaye mam wrazenie, ze gram w render ale na milosc boga niech to aby bedzie zjadliwe w obcowaniu - dalej mam obawy ze procz qte i cutscenek co 10metrow to bedzie dretwy corriddor shooter w tak rozbudowanych lokacjach jak kuchnia, przedpokoj domu, piwnica, boczna alejka itp

Opublikowano

Tez wyglad swietnie. Ciekaw jestem czy Turn 10 w koncu wezmie sie do roboty i w przyszlym roku zobaczymy cos nowego w ich wyscigach, bo rzygac juz sie chce jezdzac 6 sezon po tej samej trasie o tej samej porze dnia...

Warunki pogodowe i zmienna pora dnia i nocy w Forzy 6 to IMO pewniak, muszą to wprowadzić bo inaczej zaliczą mega fail - każda licząca się ścigałka na rynku będzie mieć w tym momencie warunki pogodowe, a też dam sobie rękę uciąć, że i GT7 w tym temacie coś ciekawego pokaże ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No tylko CARS wygląda świetnie pod każdym względem i nie ma tekstur z PS2 jak DC. :dog:

Sorry, albo robić wszystko na wysokim poziomie, albo średniaka z deszczem. :reggie:

Opublikowano

Ogólnie tak przedpremierowo jako tester powiem wam, że na całości CARSów się trochę zawiodłem. Z początku zapowiadało się na megatone a wyjdzie po prostu nieźle.

kierownicy za cene konsoli bym do tego nie kupil

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

mocno deszcz odstaje od tego z DC, ale juz wielu pisalo i tez sie z tym zgadzam, ze pobic go bedzie niezmiernie ciezko - tym bardziej ze cars, przyszla forza6 i gt7 beda celowac w 60fps

+ pamiętajmy że to będą jednak symulatory. w DC czy H2 taka pogoda to dodatek do zabawy. nie wyobrażam sobie jeździć sim wyścigu w takich warunkach. co więcej, w takich warunkach wyścig w ogóle by się nie odbył. zwykły deszcz ok ale wciskanie takiej hardcorowej pogody do sim racerów mija się z celem kompletnie.

w tym roku FM6. no to czekamy.

Opublikowano

Lauda jak sie raz przejechal po takim deszczu to do konca zycia w czapce chodzi.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No tylko CARS wygląda świetnie pod każdym względem i nie ma tekstur z PS2 jak DC. :dog:

Sorry, albo robić wszystko na wysokim poziomie, albo średniaka z deszczem. :reggie:

33mr8fq.jpg

2yls46h.jpg

:reggie:

Opublikowano

UberAdi, tu ktoś chyba dla beki ustawił najniższe detale w Project Cars co? Bo nie chce mi się wierzyć, że ta gra wygląda aż tak słabo :/

Opublikowano

haha oh damn, to wygląda jak jakiś wczesny build albo ta usunięta wersja na WiiU.

Obstawiam stary build bo drzewa są jeszcze placeholderami. Teraz wyglądają tak

Edit: A wiem dlaczego, niby to ma być porównanie 60 fpsów więc gość pewnie wszystko na low dał bo inaczej nie wyciągał tylu klatek. A Ultra w nazwie to nazwa auta 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

33mr8fq.jpg

2yls46h.jpg

:reggie:

o ku.rwa tez drzewa xD no, ale nie ma co się smiać to nie gra od sony na którą wydali 100 milionów dolarów żeby móc się chwalić milionem drzew przecież c'nie

Opublikowano

Tę milion drzew na trasach w Norwegii. Chyba zaraz sobie odpale najladniejszego racer na rynku na moim 55 calowym telewizorku.

:banderas:

Opublikowano

o ku.rwa tez drzewa xD no, ale nie ma co się smiać to nie gra od sony na którą wydali 100 milionów dolarów żeby móc się chwalić milionem drzew przecież c'nie

nie no bez przesady, to są te drzewa zanim wrzucili modele 3d. Czasy bitmap 2d mamy już za sobą na szczęście.

Nie mogę znaleźć fot dokładnie tych drzew z tej trasy ale obecnie jest coś w ten klimat:

pEze8kW.jpg

http://abload.de/img/pcars2013-09-1316-24-15sky.png

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ale niektórzy mają dupościsk z DriveClubem. Prawda jest taka, że jakbyście zobaczyli trasę w deszczu na 50 calach w full hd to zamknęlibyście gęby i zrozumieli, że ta gra pod względem oprawy rządzi. Gejmplej też ma zacny. W tej chwil nr 1 na PS4.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Na bezrybiu i rak ryba :kaz:

Opublikowano

Warunki pogodowe i zmienna pora dnia i nocy w Forzy 6 to IMO pewniak, muszą to wprowadzić bo inaczej zaliczą mega fail - każda licząca się ścigałka na rynku będzie mieć w tym momencie warunki pogodowe, a też dam sobie rękę uciąć, że i GT7 w tym temacie coś ciekawego pokaże ;)

pewniak to już miał być od fm4, T10 to najlepsze studio robiące racery ale pod tym względem to żenada jest  ;)

Opublikowano

wlasnie ze nie, ta gra jest zacna, jak sie zapytalem jaki arcade racer na zamknietych trasach byl lepszy od drivecluba od czasow pgr3 i 4 to boty zmienily zaraz temat ze robie jakies smieszne podzialy choc kazdy ogarniety wie ze nie wolno porownywac open worldow z grami na zamknietych czasach co zreszta wielu juz napisalo (w tym botow)

driveclub jest na prawde dobry

Opublikowano

Ale niektórzy mają dupościsk z DriveClubem. Prawda jest taka, że jakbyście zobaczyli trasę w deszczu na 50 calach w full hd to zamknęlibyście gęby i zrozumieli, że ta gra pod względem oprawy rządzi. Gejmplej też ma zacny. W tej chwil nr 1 na PS4.

Jedyna konkurencja dla drivecluba na ps4 to guwniany nfs rivals, wiec ciezko, żeby driveklap nie byl nr 1 nawet i bez deszczu :reggie:

Opublikowano

jako finisher powinien ubierać pas szahida.

Opublikowano

Beka z ludzi, którzy sie o to spinają, byle jaki szejk by mógł wykupić całą polskę a i pewnie by nawet straty takich drobniaków by nie zauwazył, gorzej, że po prostu dizajn jest słaby, ale ku.rwa serio przypierdalanie się do tego, że to arab czy coś? Żenada.

Opublikowano

czekam na murzonogejozyda zeby i inne nacje i mniejszosci czuly sie polechtane - tekken7 ponad podzialami!!!!

Opublikowano

wlasnie ze nie, ta gra jest zacna, jak sie zapytalem jaki arcade racer na zamknietych trasach byl lepszy od drivecluba od czasow pgr3 i 4 to boty zmienily zaraz temat ze robie jakies smieszne podzialy choc kazdy ogarniety wie ze nie wolno porownywac open worldow z grami na zamknietych czasach co zreszta wielu juz napisalo (w tym botow)

driveclub jest na prawde dobry

Pierwszy GRID, NFS Hot Pursuit (miał zamknięte trasy plus open world) a serio tak ciasna kategoria to wiadomo, że klaperski wymysł żeby tylko wyszło na twoje bo takich specyficznych arcade racerów nie ma zbyt wiele, może jeszcze napisz racer na zamkniętych trasach, ale nie po miastach to już w ogole DriveClub nie będzie miał konkurencji :teehee:

czekam na murzonogejozyda zeby i inne nacje i mniejszosci czuly sie polechtane - tekken7 ponad podzialami!!!!

A Raven to co? Mokujin to też chyba obojniak tak samo jak Leo a Steve czy Lee to na bank geje, nic nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.