Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale niektórzy mają dupościsk z DriveClubem. Prawda jest taka, że jakbyście zobaczyli trasę w deszczu na 50 calach w full hd to zamknęlibyście gęby i zrozumieli, że ta gra pod względem oprawy rządzi. Gejmplej też ma zacny. W tej chwil nr 1 na PS4.

jarać się wyścigami w 30 fps

30 fps

trzydzieści klatek na sekundę

w wyścigach

gdzie są elementarne zasady higieny w tym wszystkim?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Aj tam PGR smigały w 30 fpsach a urywały dupakę ostro. 

Opublikowano

Tę milion drzew na trasach w Norwegii. Chyba zaraz sobie odpale najladniejszego racer na rynku na moim 55 calowym telewizorku.

:banderas:

No bo co innego mógłbyś odpalić?

1314731820178.gif

Oprócz gifa, ofkors

Opublikowano

dominacja to będzie zielona jak wyjdzie mesjasz Halo 5 :kaz: ta gra jest tak dobra  :fsg:  http://www.twitch.tv/mazzeopl

Szkoda, że ta seria jest martwa, zwłaszcza, że jest to najbardziej skillowy fps na konsole (pewnie dla tego Halo nikogo). Wchodzę na twitch, z ciekawości chciałem sprawdzić popularność bety Halo 5. Byłem pewien, że będzie w pierwszej piątce gier, a tam oglądających niemal tyle samo co ponad roczny BF4. Dziś to wygląda tak, Destiny ponad 6tys oglądających, CoD: AW ponad 3tys, CoD: BO 1,5tys, BF4 1,2tyś, H5 1tyś.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Naprawdę życzę tej grze jak najlepiej, niech odniesie jak największy sukces i przekona do siebie jak najwięcej graczy, bo to wyjdzie na dobre WSZYSTKIM graczom, ale te liczby mocno zaskakują i smucą. Widać, że ta seria w obecnych czasach jest kierowana tylko do sytarych fanów, nie ma szans na powtórzenie sukcesu jak za czasów H2/3. Dziś rządzą fps dla inwalidów.

PS. Kolekcja magdy gesller 284 oglądających.

o czym ty mówisz. Jak był niedawno turniej w Halo 2 Anniversary to na streamie było 20-30k ludzi, więcej było tylko na LoLu i Docie 2.

Opublikowano

bartoszek/bluber/borubar itp ty w ogole grales w drivecluba po zmianach i gdy zaczely dzialac serwery czy tylko youtube, metacritic i jechanie dla zasady bo choc kupujesz ps4 dla blodborne to trzeba gnoic ps4 i gry na nia byle boty dawaly plusiki?

nie ma gier arcade z zamknietymi trasami? seria grid, seria dirt, nfs hot pursuit, pro street, ridge racer, juiced2, split second itp itd

a driveclub ma wlasnie najlepsze cechy tych dwoch racerow jakie wymieniles - model jazdy podobny do grida1 i rozwinietego autologa z nfs od criterion

Opublikowano

Kurdę, może i ja się skuszę na tego JedźKluba, tak wszyscy chwalą, a już można wyrwać za niezłego grosza.

Opublikowano

71% na metacritic odpusc sobie, beka z konsoli bez gier 

Opublikowano

Jest potencjał na dobrego indora.

Opublikowano

mocno deszcz odstaje od tego z DC, ale juz wielu pisalo i tez sie z tym zgadzam, ze pobic go bedzie niezmiernie ciezko - tym bardziej ze cars, przyszla forza6 i gt7 beda celowac w 60fps

+ pamiętajmy że to będą jednak symulatory. w DC czy H2 taka pogoda to dodatek do zabawy. nie wyobrażam sobie jeździć sim wyścigu w takich warunkach. co więcej, w takich warunkach wyścig w ogóle by się nie odbył. zwykły deszcz ok ale wciskanie takiej hardcorowej pogody do sim racerów mija się z celem kompletnie.

w tym roku FM6. no to czekamy.

nie wiem co rozumiemy przez hardkorową pogodę, ale zmieniająca warunku jazdy dynamiczna pogoda w postaci śniegu oraz ulewy była już w 2013 w GT6:

https://www.youtube.com/watch?v=7w6YBre42g8

(od 2:10, btw ładne zestawienie deszczu z GT6 i DC )

Opublikowano

od 2.10 masz zestawieniu deszczu z gt6 ktory notabene wyglada jakby auto zara mialo wejsc w nadswietlna z sniegiem na trasie w norwegii w DC

Opublikowano

od 2.10 masz zestawieniu deszczu z gt6 ktory notabene wyglada jakby auto zara mialo wejsc w nadswietlna z sniegiem na trasie w norwegii w DC

to jest jeden z tych postów kiedy Ficuś znów udaje obiektywnego klapka.  :kaz:

edyta w niniejszym poście: od 2:10 widoczny jest gameplay GT6 podczas deszczu. przy okazji na powyższym video można porównac sobie warunki pogodowe pomiędzy GT6 i DC. już lepiej??? 

Opublikowano

ja klapkiem - nigdy, zaraz ujawnie moj gamertag

Opublikowano

Kurdę, może i ja się skuszę na tego JedźKluba, tak wszyscy chwalą, a już można wyrwać za niezłego grosza.

Przeczytałem JedźKazuba. XD

Opublikowano

Mario Kart wyżej od Forzy w kraju gdzie tylko 5 osób ma wiiu :banderas:

Opublikowano

Można powielać wynik w nieskończoność. PPE nie ma tylu userów ile zostało oddanych głosów. 
Nie traktujcie tego poważnie.

Opublikowano

Po takim failu z Driveklapem nie powinno być go w ogóle w nominacjach. :reggie:

Opublikowano

ja klapkiem - nigdy, zaraz ujawnie moj gamertag

:yes2:

adrfkv.gif

Kratos_head.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ale niektórzy mają dupościsk z DriveClubem. Prawda jest taka, że jakbyście zobaczyli trasę w deszczu na 50 calach w full hd to zamknęlibyście gęby i zrozumieli, że ta gra pod względem oprawy rządzi. Gejmplej też ma zacny. W tej chwil nr 1 na PS4.

jarać się wyścigami w 30 fps

30 fps

trzydzieści klatek na sekundę

w wyścigach

gdzie są elementarne zasady higieny w tym wszystkim?

Zagraj pózniej ocen, wrazenie prędkości masz lepsze niz w Forzie 5

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.