Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak można grać w takie kolorowe go.wna, do tego to nawet nie jest grafika. Ide postrzelac w Resistance.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To wtedy się nie głosuje. Ale nie, klika na drajwklub bo Sony takie dobre. Mówię, to powinna być jednostka chorobowa.

To w takim razie ranking jest zbędny, bo większość ma jedną konsole.
Opublikowano

Mateusz grałeś w Killer is Dead? Bo generalnie gameplay w Lollipop Chainsaw mnie trochę zawiódł, sztywny jakiś był wole płynność jak w grach platinium, no ale musze kupić tego Killera w końcu bo się wku.rwiam.

Czaję się na niego, ale zanim zagram, muszę ponownie ograć Killer7, bo pewnie będzie trochę nawiązań, a że dawno nie grałem w Killer7 to pewnie bym ich nie wyłapał.

A Lollipop Chainsaw uwielbiam za stage w salonie arcade.

Opublikowano

Co to ku.rwa z rzygi z czasów ps2 tutaj wklejasz?

Pokaż mi next genową grę z tak ładnymi, dokładnymi liściami na drzewie, a nie rozmazanymi kupami udającymi liście.

JS2iDzs.jpg

Robić gifa, który pokaże ci rewelacyjnie wyglądające cienie Soft Shadows by Nvidia czy już zostałeś wystarczająco zmasakrowany :newell: ?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

po ponownym ograniu dema Resistance 3 muszę w końcu nadrobić te serię. Flow ciężkości z dwóch Killzonów był fajny, ale generalnie gunplay od Insomaniac >>> gunplay GG. 

Opublikowano

Szanujcie tego grzyba, nie wiem jaka to gra ale trzeba szanować bo Nintendo.

Opublikowano

Mateusz grałeś w Killer is Dead? Bo generalnie gameplay w Lollipop Chainsaw mnie trochę zawiódł, sztywny jakiś był wole płynność jak w grach platinium, no ale musze kupić tego Killera w końcu bo się wku.rwiam.

Czaję się na niego, ale zanim zagram, muszę ponownie ograć Killer7, bo pewnie będzie trochę nawiązań, a że dawno nie grałem w Killer7 to pewnie bym ich nie wyłapał.

A Lollipop Chainsaw uwielbiam za stage w salonie arcade.

No ja zakupiłem sobie Killer7 nóweczkę na przyszłość jak znów kupię ps2. Ta gra jest tego warta.

po ponownym ograniu dema Resistance 3 muszę w końcu nadrobić te serię. Flow ciężkości z dwóch Killzonów był fajny, ale generalnie gunplay od Insomaniac >>> gunplay GG. 

Resistance 3 > każdy Killzone

Opublikowano

@up

Zgodzę się. Fajnie że cz. 3 ma zachowany ten brud + klimat post apo.

Opublikowano

Pokaż mi next genową grę z tak ładnymi, dokładnymi liściami na drzewie, a nie rozmazanymi kupami udającymi liście.

JS2iDzs.jpg

Robić gifa, który pokaże ci rewelacyjnie wyglądające cienie Soft Shadows by Nvidia czy już zostałeś wystarczająco zmasakrowany :newell: ?

Reakcja toada na ten post:

tumblr_inline_ngdvo1L6dG1t6zvj2.gif

Opublikowano

Resistance 3 gra która przez 2h odinstalowywania z dysku zwiesiła konsolę, że trzeba było odpalać konsolę z trybu serwisowego i robić restore systemu

Opublikowano

@up

Zgodzę się. Fajnie że cz. 3 ma zachowany ten brud + klimat post apo.

Fajny też jest Resistance na psp w tpp. Ogólnie fajna seria, ale jedynka na premierę ps3 to był trochę kiepski żart jak miałem na 360 Bioshocka wtedy hehe.

Opublikowano

I żeby nie było, że jestem totalnie spedalony.

Dat deszcz. I to jeszcze ingame, żaden tam photo mode <banderas>

B5bkJ7qIUAA8OxN.jpg

B5bggBBIgAAv1jK.jpg

B5bvQ0dIMAAdycD.jpg

Opublikowano

Resistance 3 gra która przez 2h odinstalowywania z dysku zwiesiła konsolę, że trzeba było odpalać konsolę z trybu serwisowego i robić restore systemu

Nawet gry wybitne miewają jakiś minus. :reggie: chętnie sprawiłbym sobie kolekcje R1-3 w jednym packu, ale pl edycja zawiera wersje platinum oraz R3 z narzuconym pl dubbingiem.  :facepalmz:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

http://youtu.be/KsKJ_qkpv90

driveclub_20150102015jjs61.jpgiX041T1hT7b6s.jpgciunyj.jpg

Opublikowano

No fajnie, ale na uj mie to jak mam to samo za oknem, wiosną co prawda, ale jednak. Fotorealizm nie jest mi potrzebny do funu.

Opublikowano

Może wprowadzimy zasadę, że nie można jako argumentów w wojenkach używać grafiki, jeśli gra z której pochodzą screeny nie działa w rocksolid 60 klatek?

Opublikowano

0

iX041T1hT7b6s.jpg

szanuje liście w DC, ale ten screen wygląda mocno nienaturalnie i świeci się jak sami wiecie co

Edytowane przez asax

Opublikowano

bo to sa liscie w deszczu, dwa inne zdjecia gdy nie padalo :P

Opublikowano

0

iX041T1hT7b6s.jpg

szanuje liście w DC, ale ten screen wygląda mocno nienaturalnie i świeci się jak sami wiecie co

Cactus+Tree.JPG

Na dworze też nienaturalnie :/

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

No fajnie, ale na uj mie to jak mam to samo za oknem, wiosną co prawda, ale jednak. Fotorealizm nie jest mi potrzebny do funu.

Stwierdzić coś takiego to jak powiedzieć że nowe generacje są zbędne i nie oszukujmy się że grafika w racerach nie jest również ważna 

Proszę nie wyskakiwać mi z oczywistościami typu gameplay >>> grafika, czy chcę lepszej fizyki i AI

Opublikowano

Jak półki z grami na ps4.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Na złomie ps4 faktycznie aż taka bieda że 90% postów sonybociarni od 1,5roku to jest z drive crapem, ficus już 3x wkleja liście w grze 7/10 która miała być duchowym następcą PGRa xDDDD  a wyszło jak zawsze u sony, żółte gówno obesrane na MC ;)

Opublikowano

Na ppe klapy tak oszukiwaly w glosowaniach na najlepsze gry roku 2014, ze az postanowili zresetowac glosy i dawac permbany za nabijanie XD

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że znając przynajmniej na podstawie komentarzy większość użytkowników ppe, zupełnie nie ma sensu się sugerować tym głosowaniem. Ciekawe jaka część z nich ograła te tytuły na które oddają głos.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.