Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widze CW bez zmian - Ficus i deszcz.

Ide pograc w bete Halo 5  :fsg:

Opublikowano

czekaj Teka zaraz beda posty pisac ze wcale to nie bedzie kupsko bo zapowiada sie unikalna gra, ktora moze byc perelka

od twórcy takich hitów jak kinectimals: now with bears ! :banderas:

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

czyli co jednak rozganiaja sie chmury nad architektura xone?

owHHf9E.jpg

Świetna fotka z GOTY racera i GOTG Arcade racera.
Opublikowano

Powinien być ban na CW za wrzucanie czegokolwiek z tego DC - wszystko rozumiem, ale to już jest tak nudne, przejedzone, monotonne, denne, że patrząc na jakiekolwiek kolejne zdjęcia DC i słysząc o niej, mam dosyć tej gry :/

Opublikowano

A te same gify Daddego i tekst o pelnych ustach to juz nie jest nudny?.

Opublikowano

A te same gify Daddego i tekst o pelnych ustach to juz nie jest nudny?.

Nie, bo zwykle dotyczy czegoś innego, a tutaj jedyną grą wartą uwagi na PS4 jest w tym momencie Driveclub i jest on cały czas przewijany w CW, do wyrzygania... :/

Niech to Bloodborne i The Order szybciej wychodzą, to się zrobi minimalnie ciekawiej.

Opublikowano
Niech to Bloodborne i The Order szybciej wychodzą, to się zrobi minimalnie ciekawiej.

Nie zrobi się - jaranko tymi grami skończy się w dniu premiery. Potem będzie pałowanie się drejkiem.

Opublikowano

Co ty powiesz? Temat Drivecluba ciągle żywy, jakieś ustawki itd., a w temacie Horizon 2 co? Pustka.

Chyba trochę za szybko przeczytałem.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

premiera bloodbrone to będzie ciekawy czas w CW bo wszyscy będziemy kibicować pokrytemu śniegiem żeby przeszedł pierwszy chapter :reggie:.

Opublikowano

Co ty powiesz? Temat Drivecluba ciągle żywy, jakieś ustawki itd., a w temacie Horizon 2 co? Pustka.

Chyba trochę za szybko przeczytałem.

Może dlatego że drajwklub to jedyny sensowny ex tej konsoli? I xboty nie potrzebują ustawek na forum - maja headsety :reggie:

Opublikowano

No o ile przy DS YETI miał łatwo, bo gra wyszła dawno i jest masa poradników + porady od userów na forum tak w przypadku BB sam będzie musiał wszystko rozkminić. Będzie szampańska zabawa. :kaz:

Opublikowano

turniej gdzie do wygrania vita, dwudniowe eventy dla forumowiczow, rywalizacja klanow - tak wyglada spolecznosc na playstation na tym forumku na przykladzie jednej gry, a mamy jeszcze tlou,destiny czy ustawki w b4

co robia boty na swojej konsoli - nic, wszystkie tematy online sa martwe, sezonowcy przeskakuja z gry na gre, juz nikt nie gra w remastera halo, teraz w modzie beta halo5, jak ktos w PW spyta sie o kod do niej to boty zaraz chamskie hasla w rewanzu ze woleli by go spalic niz dac komus spoza ich zamknietego grona 4 osob, oburzenie jak ktos powie ze nikt w forze5 nie gra bo przeciez ta gra tak dawno wyszla (premiera w polsce wrzesien)

Opublikowano

<Czeka na chuyowe kontrargumenty xbotów>

Opublikowano

jak ktos w PW spyta sie o kod do niej to boty zaraz chamskie hasla w rewanzu ze woleli by go spalic niz dac komus spoza ich zamknietego grona 4 osob

Widze Izi juz sie skarzyl  :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

turniej gdzie do wygrania vita, dwudniowe eventy dla forumowiczow, rywalizacja klanow - tak wyglada spolecznosc na playstation na tym forumku na przykladzie jednej gry, a mamy jeszcze tlou,destiny czy ustawki w b4

co robia boty na swojej konsoli - nic, wszystkie tematy online sa martwe, sezonowcy przeskakuja z gry na gre, juz nikt nie gra w remastera halo, teraz w modzie beta halo5, jak ktos w PW spyta sie o kod do niej to boty zaraz chamskie hasla w rewanzu ze woleli by go spalic niz dac komus spoza ich zamknietego grona 4 osob, oburzenie jak ktos powie ze nikt w forze5 nie gra bo przeciez ta gra tak dawno wyszla (premiera w polsce wrzesien)

No na forum psx extreme, w polsce, w kraju w którym 5 osób ma xbona to i tak spoko community jest. 

Opublikowano

ty to przeciez tutaj napisales w CW (ze blagam i laszczyl sie na kolanach o kod czy cos w ten desen) w odpowiedzi jak easye rowniez tutaj napisal o tym kodzie do bety, po tym zagadalem do niego na psn czy z tym trollowal czy serio boty nie chca dawac kodow nawet jak maja bo uwazaja easye za klapka to powiedzial ze to prawda i tyle :D

Opublikowano

to może dlatego takie problemy z matchmakingiem bo po prostu nikt nie chcę z easye grać :frog:?

Opublikowano

Pieprzycie bzdury klapowcy-deszczykowcy, jak zwykle zresztą. Jedynym sposobem zagrania póki co w betę H5 jest posiadanie MCC. Będziecie jeszcze coś w tej sprawie pyerdolić czy takie wyjaśnienie Wam raz na jutro wystarczy?

Opublikowano

heh, forumowy konkurs o vite już zdycha

na klaperskim forum, po brzegi wypchanym klaperskimi użytkownikami którzy wniebogłosy wychwalają dc padają teksty:

pytanie: "moje pytanie brzmi ile dodatkowo regularnych osób bierze udział w turnieju"

odp: " Za mało graczy w tej chwili rywalizuje. "

do wklejania gifów to wszyscy chętni xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.