Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Turniej DC

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak was boty piecze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ciebie piecze, żaden bot nie uległ Twojej marnej prowokacji z poprzedniej strony, to jest właśnie WKK.

Nikt nie będzie się już znęcać nad klapersami-deszczykowcami-wyścigowcami, sami siebie najlepiej pogrążają.

Opublikowano

poziom daddiego

dokładnie

Grunt to znać swoje miejsce :yes:

Opublikowano

Ciebie piecze, żaden bot nie uległ Twojej marnej prowokacji z poprzedniej strony, to jest właśnie WKK.

Nikt nie będzie się już znęcać nad klapersami-deszczykowcami-wyścigowcami, sami siebie najlepiej pogrążają.

to byly soczyste bomby prawdy a nie na prowokacje i siedzicie cicho bo z faktami nie da sie dyskutowac choc niemrawie kilku juz na tej stronie cos tam szeptalo pod noskiem

Opublikowano

A Twoje jest na gejonly.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A Twoje jest na gejonly.

what-boom.gif

Opublikowano

Społeczność to miał xbox przy premierze gowa(szczególnie pamiętam jak wyszła 2ka). Odpalasz konsolę a tam 30 znajomych w to łupie, wchodzisz sobie do publicznej grupy, wariaty zapraszają na eksterminację locdustów i długo się nie zastanawiając wrzucasz płytę do napędu. A teraz? a teraz guwno.

Boże co ten obesrany microsoft zrobił z tą piękną konsolą.

Opublikowano

Społeczność to miał xbox przy premierze gowa(szczególnie pamiętam jak wyszła 2ka). Odpalasz konsolę a tam 30 znajomych w to łupie, wchodzisz sobie do publicznej grupy, wariaty zapraszają na eksterminację locdustów i długo się nie zastanawiając wrzucasz płytę do napędu. A teraz? a teraz guwno.

Jak wbijam na konsolę to mam z kim grać, średnio jest koło 50-60 osób online każdego dnia z mojej setki znajomych, w betę Halo czy kolekcję Halo też jest z kim grać, nie ma też problemów, by znaleźć kogokolwiek do gry po multi w jakąkolwiek grę ;) Nie jest tak źle.

Opublikowano

A co sie dziwic ze jest nagle szal na DC jak wam zaczelo online dzialac 2tyg temu?  :yao:

Na premiere TitanFalla pamietam jeszcze dobrze sie nie zalogowalem juz bylo zaproszenie do party, to samo z Horizon 2, juz nie wspomne o coopach w Dead Rising czy Diablo. Co to za zaskoczenie jak ludzie na forumku kupuja konsole z rocznym opoznieniem? Pamietam jak gralem w DR3 czy Ryse to byla beka ze 720p. 900p, past gen, a pozniej co wyszlo? Czezky kupil XO i nagle Dead Rising 3 GOTY, szukaja ludzi do coopa. Bansai kupil XO i nagle Ryse GOTY, 3 dni gral w multi non stop. Nie ma to jak grac w roczne gry i jeszcze marudzic ze nie ma ludzi do gry online  :yao:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja mam podobne wspomnienia z Halo 3 ;D Ledwo włączałem konsole zaraz pojawiały się zaproszenia do grupy i do gry. Dochodziło do tego, że aby móc spokojnie pograć w singla to grałem offline ;D

Opublikowano

Haha to samo do tej pory jest na Gearsach, jak jeszcze Bączek grał na 360 do niedawna to każda godzinna wieczorna i spam invitami na gyrosy, ale teraz kupił łona i gra w jakieś call of duty więc ch.uj z tym.

Opublikowano

Maciomaniak, trochę smutno brzmi krytyka DriveCluba od osoby która jest nim zachwycona, która swietnie bawiła sie z Rivalsem, od osoby która lubi wyścigówki i mogłaby mieć PS4 za cenę odsprzedaży multiplatform ktore masz na Xboxa a sa gorsze od tych na PS4 w dodatku jeszcze nie odpakowane....

Podsumujmy

DriveClub - GOTY

DriveClub - GOTG in Arcade Racer category

Opublikowano

Ryse GOTY ach te nasze nieszczęsne boty :empathy3:

Opublikowano

Maciomaniak, trochę smutno brzmi krytyka DriveCluba od osoby która jest nim zachwycona, która swietnie bawiła sie z Rivalsem, od osoby która lubi wyścigówki i mogłaby mieć PS4 za cenę odsprzedaży multiplatform ktore masz na Xboxa a sa gorsze od tych na PS4 w dodatku jeszcze nie odpakowane....

Podsumujmy

DriveClub - GOTY

Ja nie krytykuje Drivecluba, tylko krytykuje zachowanie ludzi, którzy ciągle go przytaczają, z każdej możliwej strony ;)

Odróżniaj to.

Opublikowano

Jak to co, bylyby gify z drivecluba co drugi, a nie co trzeci post.

Grube niedoszacowanie! Po odpaleniu CW utopilibysmy sie w deszczu!

Opublikowano

3194854+_3c0c1a5ae39917858f3a5f5de892fa7Ciekawo jakby wszystkie boty, w tym i ja opuścili ten temat na dobre. 

Poziom rozmów by wzrósł co pokazał niedawny foch botów , a tak trzeba się zniżać do poziomu zielonej zarazy co tylko tekst o pelnych ustach itp. do tematu wnosi.

Opublikowano

No zwłaszcza foszki maciomaniaka jak miał ps4, groźby karalne irasa i jurasa czy mendrek piszący na psn że komuś grozi smiercią to jest ten wyższy poziom?

Opublikowano

to co to za baroni z klapków jak im godność pozwala na zniżanie się do poziomu botów

(pipi) nie baroni

Opublikowano

No zwłaszcza foszki maciomaniaka jak miał ps4

Nic takiego nie pamiętam, zostało w zeszłym roku, jest 2015, jest pięknie :P

Opublikowano

Podsumujmy

DriveClub - GOTY

Ja nie krytykuje Drivecluba, tylko krytykuje zachowanie ludzi, którzy ciągle go przytaczają, z każdej możliwej strony ;)

Odróżniaj to.

A ty wiesz czym jest troling?

Przecież taka specyfika tego tematu, to przecież patch spowodował rozpad botów, i pustki w szeregach a moderatora bota Colina tak zapieklo ze Console Wars dostało swoje pod forum a temat nie podlicza postów.

Mając wiec w ręku taka broń to po co toczyć bekę z tego ze wszyscy użytkownicy PS+ którzy mieli aktywna usługę 25 grudnia dostaną -10% na dowolne zakupy w PSN wliczając promocje w których cena dochodzi do -75% od ceny wyjściowej + 5 dni przedłużenia abonamentu. A boty co dostały? Kolejne 1-2% do mocy Xboxa mimo tego ze botów w tej generacji juz to nie interesuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.