Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A ty wiesz czym jest troling?

Trolling to jest to co robi YETI albo Daddy, Ty niestety nie masz o tym pojęcia :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To co robi Daddy to choroba psychiczna, Ty niestety nie masz o tym pojęcia bo wydaje Ci się to fajne.

Opublikowano

Ten twój słynny trolling to post w stylu 60 fpsów na yt czy screen z Witchera 3 na e3?

Opublikowano

To co robi Daddy to choroba psychiczna, Ty niestety nie masz o tym pojęcia bo wydaje Ci się to fajne.

Podejrzewam że odbieranie tego jako choroby psychicznej to dopiero choroba psychiczna...

Opublikowano

Multiplayer w Driveclub to PORAŻKA. To nie jest nawet wersja beta  ale alpha.

Wyszukuje długo sesje, często odłącza/wygasa mimo że jesteśmy zarejestrowani. Jak już znajdzie to zawsze kilka osób zostaje odłączonych, LAGI!!!, podczas gry istne destruction derby - KAŻDY w każdego wjeżdża :/ Trzeba duużo jescze poprawić w tym, jakby nie patrzeć, kręgosłupie gry.

Aha mam neta 20/3 więc nie zwalam winy na słabą przepustowość.

Opublikowano

Wyczuł zielenine i zablokował żeby poziomu community nie zaniżać. Przeproś i zmień sygnaturę to zadziała.

Opublikowano

Grałem z 3 kolegami w sesji. KAŻDY był wkur.wiony i narzekał ;)

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=_1aOuU0wtxA

Najlepsze studio ever, najlepsze gry ever.

:dance2::sir::czezky::banderas::fsg::master:

DAWAĆ DWÓJKĘ!!!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

DAWAĆ DWÓJKĘ!!!

Master Race na forum wiedźmina cały czas mają nadzieję na to, że gra zostanie wydana na ich złomy.

Tego tekstu jednak nie zapomnę nigdy:

Osobiście stęskniłem się za bohaterami i przymierzam się powoli do kolejnego "obejrzenia" gry na tubie. Niestety strasznie ciężko znaleźć jakiś dobry walkthrough bez komentarza na poziomie trudności grounded.

Nars- moderator ich forum

Opublikowano

Powinien być ban na CW za wrzucanie czegokolwiek z tego DC

"Już nie, przestańcie wrzucać to DC, nie kopie się leżącego" - nie dziwię się takiej reakcji botów skoro walka konsol ostatnio wygląda tak:

zu2Cm4P.gif

Opublikowano

Jaka walka? Obie konsole nie mają w tej chwili czym walczyć.

Opublikowano

Observer, ale takie posty to nawet, jeśli to jest trolling to nie są śmieszne ani fajne ... Przecież pierwsze rok PS4 oprócz sprzedaży to jest kompletna porażka, a XOne powstaje, jak feniks z popiołów po tragicznej konfie "tv, tv, tv". Jak dalej będzie taka tendencja do wzrostu za(pipi)istości xbona to ta konsola niedługo zniszczy wszystko xD

Edytowane przez terror

Opublikowano

Red Ded Redemption mega wypas gra, poza Jrpgami i bijatykami chyba najwięcej czasu mi zabrała na zeszłej generacji.

Opublikowano

DAWAĆ DWÓJKĘ!!!

Mmm, jedyna wybitna gra od Rockstara <3 Powolne chodzenie po mieście albo na gorącym pustkowiu, polując na zwierzynę. Mmm.

Tym bardziej boli, że obok leży Undead Nightmare, a ja nie mogę zagrać bo pad się zyebał...

Opublikowano

XOne powstaje, jak feniks z popiołów po tragicznej konfie "tv, tv, tv". Jak dalej będzie taka tendencja do wzrostu za(pipi)istości xbona to ta konsola niedługo zniszczy wszystko xD

Zobaczymy. Z jednej strony naprawdę wzieli się do roboty, uwalniają moc, multiplatformy gonią itp. - z drugiej, skończyła się obniżka ceny, Sony ma więcej eksów tym roku itp. Na dwoje babka wróżyła.

Opublikowano

Observer, ale takie posty to nawet, jeśli to jest trolling to nie są śmieszne ani fajne ... Przecież pierwsze rok PS4 oprócz sprzedaży to jest kompletna porażka, a XOne powstaje, jak feniks z popiołów po tragicznej konfie "tv, tv, tv". Jak dalej będzie taka tendencja do wzrostu za(pipi)istości xbona to ta konsola niedługo zniszczy wszystko xD

No...

W przypadku gier, GPU odgrywa zazwyczaj ważniejszą rolę niż CPU, ale warto zauważyć, że procesory PlayStation 4 i Xbox One to konstrukcje bazujące na układach x86, dostosowanych lepiej do urządzeń mobilnych i zastosowań biorących pod uwagę zużycie energii, więc nie wypadają korzystnie w porównaniu z PC do gier.

Zasoby obliczeniowe są zatem towarem deficytowym, co może wyjaśniać, dlaczego Assassin's Creed Unity działa płynniej na Xbox One niż na PS4, a sprzęt Microsoftu notuje mniejsze spadki podczas przejazdu przez skrzyżowania w GTA 5. Dodatkowe moce obliczeniowe mogą też wyjaśniać ciekawy slajd z prezentacji studia Ubisoft Montreal, gdzie CPU z Xbox One ma 15-procentową przewagę na PS4.

:reggie:

Opublikowano

Najlepsze studio ever

Też tak uważałem, jak miałem 16 lat, później wydoroślałem. :reggie: No ale RDR GOTY. :banderas: :sexkonikzsygnaturynobodylikeyou:

ej: Oj, Figaro, Undead Nightmare cię rozmiecie, najbardziej "konsolowa" gra od R*. Ostatnia misja gniecie sutqi klimatem.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Mmm, jedyna wybitna gra od Rockstara <3

:shotgun:

@etam5

:shotgun:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie, bo czwórka, Paliodorze. Może pora na kolejną kłótnię o najlepsze GTA, co e-koledzy?

Opublikowano

Najlepsze GTA z  VI generacji Vice City, a z VII - GTA IV i koniec tematu :hi:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.