Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale rozpętałem gównoburzę. :yes2:

Ale przynajmniej jest coś fajnego, a nie te chujowe wojenki konsol bez gier. :dog:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

mate5, bluber, raven_raven i _Shaman_ - prawilne chłopaki

reszta - casule

sorry :newell:

Ranisz etam  :frog:

Opublikowano

Niko był spoko (miał kilka fajnych cech), ale w gąszczu wszystkich tych postaci, które się w GTA 3D przewijały, to gorszy był jedynie gość z GTA III. No i może Franklin z GTA V.

Natomiast to co raven przytoczył, jego słowa z trailera i w ogóle same trailery przed premierą były rewelacyjne i tu się zgodzę ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dla mnie IV była najgorszą częścią GTA.
Przepraszam ale ciągłe telefon  typu: idziemy na kręgle, gramy w rzutki,(pipi)y po lesie, itd. tak mnie wybiły z głównego wątku że szkoda gadać. Postacie drugoplanowe były źle zarysowane(zaczęli ratować się w BoGT), w V wyszło im to o niebo lepiej. Do tego na minus ponury i powtarzalny świat. Najbardziej boli powtarzalność bo dla mnie to lokacje były mniej charakterystyczne od tych z SA czy V.

9/10 przykro mi.

Opublikowano

Przepraszam ale ciągłe telefon  typu: idziemy na kręgle, gramy w rzutki,(pipi)y po lesie, itd. tak mnie wybiły z głównego wątku że szkoda gadać. Postacie drugoplanowe były źle zarysowane(zaczęli ratować się w BoGT), w V wyszło im to o niebo lepiej. Do tego na minus ponury i powtarzalny świat. Najbardziej boli powtarzalność bo dla mnie to lokacje były mniej charakterystyczne od tych z SA czy V.

9/10 przykro mi.

A co powiesz na to:

https://www.youtube.com/watch?v=EAJ3_fSaU3w

Opublikowano

GTA IV miało dla mnie świetny model jazdy, który mnie wkręcał nieziemsko (+ ten zmieniony model jazdy motorów z TLaD), aż chciałem jeździć po mieście i rozwalać pojazdy przy okazji. Miało Euphorię, która zrobiła na mnie duże wrażenie i miało też ogólnie rewelacyjną grafikę - na mocnym kompie, po czwartym patchu ( :P) jak to już dobrze chodziło to robiła ogromne wrażenie.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie lubiliście Litte Jacoba z GTA IV :( ?

Prawda taka, że GTA IV gniotła jaja miastem i grafiką, fabułą.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ku.rwa jakie tu herezje mają miejsce.

Dokładnie, żeby nie umieć bawić się w jakimkolwiek GTA czy RDR, to trzeba chyba nie mieć wyobraźni i musieć mieć podane rzeczy do zrobienia na tacy. Na samym jeżdżeniu crossem po własnoręcznie wyznaczonych trasach spędziłem w tej grze łącznie z 8-10 godzin.

Takie coś cieszy, kiedy się ląduje w świecie GTA po raz pierwszy. Moja wyobraźnia i pomysły na swobodną zabawę miały duże pole do popisu od zagrania w pierwsze GTA w 99 i każde następne po ich premierach, więc wybacz, jeśli w 2008 kolejna gra z kolei już na tym wózeczku nie ujedzie. Developer ma mi podrzuić jak najlepsze zabawaki do dyspozycji. Problemy, jakie mam z czwórką są następujące : 

- Liberty City, czyli najbardziej generyczne z miast w serii, tak samo nie lubię LC z GTA3 i ogólnie różnego rodzaju "Nowych Jorków" w grach i filmach;

- krok wstecz pod kątem atrakcji gameplay'owych (inb4 "chcesz kiermaszu to zagraj w Saints Row" : nie kur.wa, świat się nie opiera na skrajnościach), a nowość taka jak telefon przyniosła chyba więcej irytacji niż radości;

- słabe stacje radiowe (co za tym idzie, - 100 do klimatu, który jest najbardziej szaro-bury z serii, i tak, to jest dla mnie minus, chcę poważniejszą gangsterkę, to włączam The Getaway czy Mafię, BTW. zróbcie kur.wa The Getaway na PS4);

- schematycznośc misji, ale skłamałbym jakbym powiedział, że nie bawiłem się nimi dobrze.

Nie da się natomiast  ukryć, że gra ma jedną z lepszych fabuł w serii, no i świetnego głównego bohatera. Nie zmienia to faktu, że ląduje prawie na końcu rankingu części w 3D, przed trójką. Najlepsza część GTA to oczywiście Vice City. Wszystko tam zagrało. San Andreas to natomiast największy moloch, którego w moich oczach pod względem rozbudowania nie pobiła nawet piątka, no ale gimby nie lubio, bo murzyny i raperski klimat (chooj, że pastisz, jak zawsze w serii). Co nie zmienia faktu, że w pewnym sensie mieliśmy przesyt atrakcji i brak spójności. GTA V to tytuł, którym powinna być czwórka.

Koniec końców i tak wszystko rozbija się o to, komu bardziej przypasował jaki klimat (miasto/muzyka/fabuła).

Opublikowano

Nie lubiliście Litte Jacoba z GTA IV :( ?

Piszę tylko o głównych bohaterach ;) Postacie drugoplanowe w GTA IV (właśnie Little Jacob czy Brucie) były po stokroć fajniejsze od Niko.

Opublikowano

Niko, My Breda!

Opublikowano

Teraz każdy się wymądrza, a prawda taka że premiera to był szczał w pysk, prawdziwy przeskok między generacjami. Świetne ukazanie multi- kulti i ogólnie prawdziwego USA,  wreszcie główna oś fabularna wciągła mnie jak bagno, nie było tylko tylu zapychaczy co w GTA Sa jak pompowanie bicków, ale co z tego ?

Opublikowano

Każde GTA kupione na premierę zaczynając od jedynki.
IV jako jedyną część przechodziłem dwa lata.

Przykro mi.

Opublikowano

9/10 przykro mi.

sister-act-hallelujah.gif

Jedyne GTA, którego nie chcę skończyć.

Opublikowano

Rok 2006-2007 był najlepszym rokiem dla xboxa 360. Te 16 na 16 egezukcja, coś pięknego. Gimby nie znajo oraz inne oszołomy

Opublikowano

ale ten napad na bank :banderas:

Opublikowano

Ja też nie chciałem skończyć... bo było tak dobre :banderas:

Opublikowano

najlepsze misje to napad własnie i jak ta blond rura ci kierownicę zabiera, a reszty nie pamiętam bo nuda i granie w kręgle.

Opublikowano

Te kręgle to już jest mem. :banderas:

Opublikowano

najlepsze misje to napad własnie i jak ta blond rura ci kierownicę zabiera, a reszty nie pamiętam bo nuda i granie w kręgle.

A misja z zabiciem jednego z dwóch braci, którzy gawędzili na ławeczce? Ja sprzedałem headshota Francisowi a potem ta misja na pogrzebie i ucieczka karawanem xD

Opublikowano

A misja w której dzwonisz do typa, żeby wstał do telefonu i wtedy zasadzenie mu headszota z dachu? Misja w muzeum, porwanie córki Anciellotiego, spotkanie z gejem w barze? Fajne patenty miały te misje.

Opublikowano

GTA IV jest też taką najbardziej dramatyczną odsłoną i pokazuje taką brutalną rzeczywistość, w której prawda to dziwka.

Opublikowano

Dla mnie największym roz(pipi)em były misje, które powtarzały się zarówno w TLAD jak i TBOGT. Jak to wszystko idealnie ze sobą połączone. :fsg:

Rockstar KRÓL.

Opublikowano

Dla mnie GTA IV zarządziło i jak ktoś chce być trendy i twierdzi inaczej to po prostu nie wie co traci lub niech zakupi kompletną edycję i zaliczy podstawkę z jeszcze lepszymi dodatkami. Wtedy pogadamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.