Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale cdaction to forum pecetowe wiec wątpię aby przyjęli tak ciepło muł jakim są konsolki. :(

Biorąc pod uwagę, jakie gry są nominowane do gry 2014, można zwątpić czy tam ktokolwiek w cokolwiek gra.

Bayo2 zbiera łomot od Kijka Prawdy i dumnie grzeje ostatnie miejsce z 2%głosów. GTA V którego 90% na oczy nie widziała ma już chyba ponad 50%

Filmik z CS GO nawet fajnie zmontowany - szkoda że 99 % akcji to koszenie z kampy. 

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sam tam głosowałem na Kijek Prawdy, dla mnie najlepsza gra 2014 roku. :P

Opublikowano

Sam tam głosowałem na Kijek Prawdy, dla mnie najlepsza gra 2014 roku. :P

W sumie bezsensu że wliczają gry z konsol + PC do wspólnego wora, bo wiadomix że czego nie ma na PC ma max 2 % i strasznie (pipi)owo wygląda, jak Watch Dogs miażdzy MK8, Bayo czy Danganronpę w stosunku 10 do 1.

Powinni podzielić to na platformy moim zdaniem.

Opublikowano

Mam ostatniego Bossa w Ni No Kuni.   :banderas:

Boże jaka ta gra dobra, wydałem 16zł na epicką przygodę która zajmie mnie przez min. 3 miesiące a to wszystko w tak pysznej cenie, takich gier już się nie robi. Teraz to pif pafy i szybkie pucharki, pluje w twarz ludziom którzy nie odpalili tego mesjasza bo boją się że nie zrobią platyny. 

Opublikowano

Najlepszy jrpg tamtej generacji. Jedyny w którym było czuc ta stara szkole jrpg.

Opublikowano

Najlepszy jrpg poprzedniej generacji, zgadzam sie. Był dokładnie taki jaki powinnien byc klasyczny jrpg. No i kreska równie klasyczna

Opublikowano

Boże jaka ta gra dobra, wydałem 16zł na epicką przygodę która zajmie mnie przez min. 3 miesiące a to wszystko w tak pysznej cenie, takich gier już się nie robi. Teraz to pif pafy i szybkie pucharki, pluje w twarz ludziom którzy nie odpalili tego mesjasza bo boją się że nie zrobią platyny. 

Ciekawe co tam pichcą na PS4.

Nadchodzące E3 - banderas.

Opublikowano

zaraz ci boty Figaro napisza ze japonskie gierki nikogo :P

nowy jrpg od level5 na e3 to bedzie mega tona  :banderas:

Opublikowano

Ni no kuni to bardzo ok gra, w wakacje sobie grałem i było ekstra, na xboxie to takich przeżyć bym nie miał chłopaki.

Opublikowano

Ciekawe co tam pichcą na PS4.

Nadchodzące E3 - banderas.

Pokazali to guwno obesrane.

RPG F2P, niby tam ma być fajne to że można grę kontynuować na telefonie ale to ciągle F2P, plus jest za to że CROSS PS4 z PS Vitą.

:reggie:

Opublikowano

> jarac sie kitajskimi po(pipi)kami XDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Cieszę się że przyłożyłem rękę do namówienia. :lapka:  <autopromocja>

Na E3 Level5 ma zapowiedzieć nowego jrg. Wraz z Personą 5 i nowym Xenoblade na wii u gatunek znów się odradza.  :banderas:

Opublikowano

Gadasz tak bo nie masz swojego odpowiednika w magicznej rzeczywistości. 

_________________________________________________________________________________________

Tylko JPN? :C

_________________________________________________________________________________________

Cieszę się że przyłożyłem rękę do namówienia. :lapka:  <autopromocja>

Na E3 Level5 ma zapowiedzieć nowego jrg. Wraz z Personą 5 i nowym Xenoblade na wii u gatunek znów się odradza.  :banderas:

Teraz L5 robi to guwno:

http://www.gamespot.com/wonder-flick/

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

jakie zycie botow musi byc smutne skoro nie lubia japonskich gierek...a nie sorki pewnie grajac w halo sobie wmajwiaja ze to lepsze niz japonszczyzna i tez kolorowe

Opublikowano

Zachodnie gry RPG > wszystko co powstalo w Japonii.

Opublikowano

:mog:  :mog:  :mog:  :mog:  :mog:  :mog:

jestem dumny ze nigdy nie bede botem

Opublikowano

Jak to jest Ficus jarac sie grami od kitajskiego deva nie widzac ze teraz klepia f2p na telefony? :kaz:

Opublikowano

Jak się nie robi jak to jest w sumie świeża gra ?

Opublikowano

lamont-spit-o.gif

Opublikowano

Ominął cię piękny kawałek historii haven.  :smutas::lapka:  

Szkoda że SE zamiast robić kolejny remaster FFX na ps4/x1 od dwóch generacji nie chce odświeżyć VP2: Silmeria od Tri Ace, oraz Dark Cloud 2 i DQ8 autorstwa właśnie Level5.

No ale dostaniemy remaster FF7.  :kaz: 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Bardzo mocno można się spierać z taką tezą.

Opublikowano

Bardzo mocno można się spierać z taką tezą.

Nie. Typowe, szablonowe gry pełne copy/paste, z identyczną fabułą i brakiem jakiejkolwiek inwencji twórczej czy swego charakteru są bez wątpienia lepsze od tych kitajskich guwien.

Opublikowano

Dobrze ze jrpg nie sa szablonowe XDDD

Glowny bohater to 12latek - check

Wielki miecz i bazuka - check

Wyglad sprawiajacy trudnosci w zidenfikowaniu plci - check

Skrzyzowanie sprzetu AGD z zelkami jako przeciwnicy - check

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.