Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To jest analogiczna sytuacja jak z x360 po wypuszczeniu kinecta, sprzedawal sie swietnie, wiec ms olal eksy, a sony gonilo na ps3.

Dlatego w przyszlym roku xbone po raz 3ci wygra na duze eksy z ps4, przykro mi(za was).

Chyba ominelo Ciebie info ze w 2015r na PS4 wychodzi 200 exow?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no dobra, jakie gry AAA poza Halo 5, QB i (prawdopodobnie czasowym exem) TR dostanie w 2015 x1?

Opublikowano

Dlatego w przyszlym roku xbone po raz 3ci wygra na duze eksy z ps4, przykro mi(za was).

eee?

2013

Ryse, Killer Instinct, FM5, Dead Rising 3, Zoo Tycoon > Knack, Killzone 5

2014

Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Titanfall, Project Spark, D4 > Infamous 3, LBP5, Drivecrap

@hav3n, przecież napisałem, że Xboks wygra na duże eksy, a nie na porty z PC :(

Opublikowano

od kiedy fable jest dobre? przeciez to sie skonczylo na pierwszej czesci, kazda kolejna coraz gorsza, tendencja ze srednimi z ocen niebezpiecznie zmierza w kierunku ocen knacka czy ryse

Opublikowano

Copper, ja wiem, że w 2013 i 2014 XOne>PS4, ale że i w 2015 też tak będzie? Nie, chyba nie:

- Bloodborne

- Uncharted 4

- The Order 1886

- Tearaway

- Ratchet

- Persona 5

Opublikowano

Jezeli Fable nie jest dobre to w takim razie PS4 nie dostalo zadnej dobrej gry AAA na start :reggie:

Opublikowano

Grafa 3D - Unger (Crysis 3, Halo 4)

.

Mendrek będzie grał z zamkniętymi oczyma, aby nie patrzeć na dzieło człowieka od HALO

Dobrze ze jrpg nie sa szablonowe XDDD

FPUuP.jpg

[/size]

Super, można walczyć z nagrobkiem albo z owocem gwałtu pudla przez jednorozca :ph34r:
Opublikowano

persona5, ratcheta, uncharted4, rime, order i bloodborne>>>>>>>>>>>>halo5, quantum, czasowy ex tomb raider

wy sie serio modlcie by rare robilo banjo z data premiery 2015

choc i tak krolami 2015 bedzie mgs5 i nowa zelda

Opublikowano

Lepiej napierdalac w kazdym zachodnim rpg smoki, szkielety i elfy

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

od kiedy fable jest dobre? przeciez to sie skonczylo na pierwszej czesci, kazda kolejna coraz gorsza, tendencja ze srednimi z ocen niebezpiecznie zmierza w kierunku ocen knacka czy ryse

Jébią mnie oceny gier, w które zagrałem i mogę stwierdzić, że oferują fchúj frajdy i angielskiego humoru
Opublikowano

Copper, ja wiem, że w 2013 i 2014 XOne>PS4, ale że i w 2015 też tak będzie? Nie, chyba nie:

- Bloodborne

- Uncharted 4

- The Order 1886

- Tearaway

- Ratchet

- Persona 5

Ludwes, ale z tym Tearaway bez przesady, uzgodniliśmy już, że porty i remastery z poprzedniej i aktualnej generacji się nie liczą, dlatego nie mówimy w takich zestawieniach o TLoU czy Halo.

Chyba, że mówimy, to wtedy remaster trylogii Gearsów zmiecie Uncharted 4 i The order lekkim pierdem w przyszłym roku.

Wychodzi jeszcze Crackdown, Screamride, Ori, do tego co wypisaliście. Bardzo prawdopodobne, że wyjdzie jeszcze Scalebound czy Phantom Dust. Nie zapominajcie, że Ms lubi zapowiadać eksy na ostatnią chwilę.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

persona5, ratcheta, uncharted4, rime, order i bloodborne>>>>>>>>>>>>halo5, quantum, czasowy ex tomb raider

wy sie serio modlcie by rare robilo banjo z data premiery 2015

choc i tak krolami 2015 bedzie mgs5 i nowa zelda

Zapomniales dodac nowe ip od Bend i drugiego teamu GG.

@

Copper walka na exy nie ma sensu bo u klapkow jest od groma gier widmo ktorych daty premier mozna wrzucic na dowolny rok pomiedzy 2015-2020.

Opublikowano

Fable 2 najlepsza odsłona. Oczywiście tylko na XBOXA. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ori indi gierka z pc, mialy byc exy

Opublikowano

nie no screamride to jest deal breaker

Opublikowano

Fable Legends i Forza 6.

Okay, czyli:

x1: Halo 5, QB, TR, Fable, Forza

ps4: BB, U4, Order, Persona 5, Ratchet & Clank

Dwa klony cinematic experience Uncharted, tasiemiec Forza z lepszą grafiką, Fable które skończyło się na dwójce alias Coś Wspaniałego i jeden dobry tytuł dla fanów multiplayera; Halo 5 VS Mesjasz BB, gra ND, która tradycyjnie nie kończy się tylko na singlowym samograju, oraz dwa typowo konsolowe tytuły od wysłużonego Atlus i Insomaniac. Gdzie ta przewaga liczebna nie wspominając o wyraźnej różnicy jakości? 

Opublikowano

top_eyecatch_thumb.jpg

Ja chce wii, xenoblade i dwa tygodnie bez wychodzenia z pokoju. :(

Opublikowano

Taka sama po(pipi)ka jak Tearaway.

Opublikowano

Zapomniales dodac nowe ip od Bend i drugiego teamu GG.

na 2015 nie ma szans, to by juz to pokazali na tym playstation experience miesiac temu

podobnie wg mnie nie ma szans za ta gre od platinium games - sam renderek pokazali i tyle, kiedy by to mieli niby wypuszczac? z sesnsem by bylo w 1 polowie 2015 bo potem to juz wg mnie terminarz premier jest zbyt zapchany

Opublikowano

Ludwes, ale z tym Tearaway bez przesady, uzgodniliśmy już, że porty i remastery z poprzedniej i aktualnej generacji się nie liczą, dlatego nie mówimy w takich zestawieniach o TLoU czy Halo.

No a Tearaway nie jest portem ani remasterem :reggie:

Opublikowano

- Bloodborne

- Uncharted 4

- The Order 1886

- Tearaway

- Ratchet

- Persona 5

Chyba, że mówimy, to wtedy remaster trylogii Gearsów zmiecie Uncharted 4 i The order lekkim pierdem w przyszłym roku.

Wychodzi jeszcze Crackdown, Screamride, Ori, do tego co wypisaliście. Bardzo prawdopodobne, że wyjdzie jeszcze Scalebound czy Phantom Dust. Nie zapominajcie, że Ms lubi zapowiadać eksy na ostatnią chwilę.

Copper, jesteś fanem japońszczyzny, przyznaj, że Persona 5 i Bloodborne wystarczą, by zniszczyć Xboksa w 2015. Przyznaj.

Opublikowano

Taka sama po(pipi)ka jak Tearaway.

tearaway na vicie ma srednia 87% wiec wiecej niz kazdy ex na xone wiec prosze szanowac

poza tym to nie jest zwykly port - dokladaja ponoc 50% nowej zawartosci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.