Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Janusze biznesu XD.

MS na samym office zarabia wiecej niz cale Sony. Do tego mamy telefony I tablety z Windows 8.1, chmure dla biznesu I mase patentow.

A nie sorry zapomnialem, przeciez Sony ostatnio notuje same straty XD. Kitajce nawet na Blurayu nie zarabiaja bo malo kto kupuje juz filmy na plytkach.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Janusze biznesu XD

Ta sama wartość co te super polskie artykuły pełne wiedzy i kompetencji.

Opublikowano

MaZZeo czyta Gramy? Bardzo ładnie, dam plusika.

Opublikowano

ibnoKXHREavaxq.gif

ie7Qdv4utpZjI.gif

ayqnni.gif

Jak to wygląda :ninja:  a to tylko remake z kolekcji przed daniem głównym w postaci H5, sonybociarnia cały czas na kolanach z pełnymi ustami. 

Opublikowano

Za parę dni sonyboty wrzuca gify z tlou remaster edicione i to samo napiszą o Tobie :D

Opublikowano

Smutna ta nowa generacja, walka na odgrzewane kotlety.

Tylko NINTENDO.

Opublikowano

Daddy, myślisz, że H5 będzie wyglądało lepiej? Sam napisałeś, że to remake więc ja bym się nie spodziewał dużego przeskoku.

Opublikowano

Za parę dni sonyboty wrzuca gify z tlou remaster edicione i to samo napiszą o Tobie :D

były już porównania z wersją z ps3, wyraźniejsze włosy i krzaki za 200PLNów, sony takie dobre.

Opublikowano

Smutna ta nowa generacja, walka na odgrzewane kotlety.

Tylko NINTENDO.

To prawda, ale ja osobiście cieszę się z GTA V i Metro na PS4
Opublikowano

Metro tez odgrzewaja? xd

Metro Redux - jedynka i dwójka podciągnięta do 60FPS i grafiką + nowe efekty.

Opublikowano

Metro zacna gierka, dla fanów i tych co czytali książki pozycja obowiązkowa, poza tym sugerowana cena w pl to 160 zł, a już  na allegro można za 140 kupić. Żeby więcej było takich cen :)

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

były już porównania z wersją z ps3, wyraźniejsze włosy i krzaki za 200PLNów, sony takie dobre.

faktycznie masz racje bo xboty dostana aż 4 giereczki za 250 :D

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

XD
Opublikowano

Metro zacna gierka, dla fanów i tych co czytali książki pozycja obowiązkowa, poza tym sugerowana cena w pl to 160 zł, a już  na allegro można za 140 kupić. Żeby więcej było takich cen :)

nawet 139zł pudełko Metro Redux eng, 149zł pl

The Last Of Us Remastered 99zł wersja cyfrowa eng,  177zł pudełko

jest niezle :thumbsup:

Opublikowano

Jak to wygląda :ninja:

Jak gra sprzed 5 lat. Czyli w sam raz na nowe konsole.
Opublikowano

Jak to wygląda :ninja:

Jak gra sprzed 5 lat. Czyli w sam raz na nowe konsole.

Lepiej jak sprzed 5 lat na nowe konsole , niż jak sprzed 15 lat na nowe komputery ( ten nowy cRPG bug ).

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

No jakoś du.py  te gify nie urywają ale jest przyzwoicie. Najlepiej oceni się grafę kiedy będziemy grać w to na żywo.

Opublikowano

Wiadomo ze marka xbox nie zarabia, ale micro ma jeszcze windowsa.

Tylko ze najwieksza konkurencja daje najnowszy system za free, więc jeśli ms czegoś nie wymyśli w ciągu najbliższych lat to następcy xboxa nie będzie.

Windows 9 będzie za darmo dla posiadaczy Windowsów 7, 8 i 8.1, więc Microsoft idzie w ślady Apple ;) Co do marki Xbox - Xbox One zaliczył najlepszy start w historii Xboxa i zaraz za PS4, najlepszy start w historii konsol, więc nie ma się czego obawiać ;)

Opublikowano

nawet 139zł pudełko Metro Redux eng, 149zł pl

The Last Of Us Remastered 99zł wersja cyfrowa eng,  177zł pudełko

jest niezle :thumbsup:

Cyfrowa 99 ? Poka gdzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.