Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@heaven

Też uważam, że gadanie o sprzęcie samym w sobie w dziale o konsolach nie ma sensu, bo nie po to je kupowaliśmy. Chciałem tylko dać zrozumieć niektórym, że jest bardzo prawdopodobne, że różnice w multiplatformach w przyszłości się zmiejszą lub w ogóle ich nie będzie.

Swoją drogą zmasowany atak w obronie świętej mocy ps4 nastąpił hehe PS4 NAJMOCNIEJSZA KONSOLA NA ŚWIECIE, GDDR5 3 RAZY SZYBSZY, ESRAM GÓ.WNO WARTY, A W OGÓLE JAK JUŻ WYJDĄ EXY TO ZMIAŻDŻOM, M$ NIE MA JUŻ ŻADNYCH GIER OPRÓCZ HEJLOSA, U SONIAKA TYSIĄC STUDIÓW NAD EXAMI PRACUJE I WSZYSTKO, WSZYSTKO NA E3 2015 POKAŻOM. Fajnie się to czyta chłopaki, zawdzięczam wam uśmiech na mojej twarzy :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@heaven

Też uważam, że gadanie o sprzęcie samym w sobie w dziale o konsolach nie ma sensu, bo nie po to je kupowaliśmy. Chciałem tylko dać zrozumieć niektórym, że jest bardzo prawdopodobne, że różnice w multiplatformach w przyszłości się zmiejszą lub w ogóle ich nie będzie.

Zobaczymy. Niemniej prawie każdy ekspert, którego widzę, czy to na YT, czy na neogafie, a nawet paru devów otwarcie mówi, że w przyszłości różnica tylko się powiększy.

Opublikowano

PS4 do wszystkiego ONE do exów, pisałem już o tym dawno i dalej tak będę pisał. 

Osobiście PS4 kupię dopiero na premierę U4, więc przyjdzie mi pograć w parę gorszych multiplatform do tego czasu, życie. 

X ONE jest słabszą konsolą,  jak bardzo słabszą czas pokaże, na szczęście póki co gry ekskluzywne przemawiają za ONEm, bo jak patrzę na SO to przypomina mi JSR.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

(...) od początku jasne jest, który model góruje.

Kiedyś też miałem takie podejście i było to dla mnie jasne, ale aktualnie dalej się będę upierać, że Xone nie jest na przegranej pozycji i Twoje porównanie jest niewłaściwe :)
Chyba nie ruzumiesz o czym mowa... Już brak mi pomysłów na dyskusję z Tobą, bo nic nie dociera. Tak samo wcześniej było jak broniłeś zażarcie PS4.. pisałeś jakieś głupoty aby pokazać wyższość PS4 na Xone.

e:

No tak, przecież mówimy cały czas o tym.

W takim razie co może zmienić tutaj twoja zmiana podejścia? X jest technicznie słabszy i żadne optymalizację tego nie zmienią. Z czasem będzie pokazywał wicej, ale (!!! UWAGA !!!) PS4 też nie będzie przecież stało w miejscu :turned:

Ale o co Ci teraz chodzi? Brak Ci pomysłów, bo nie popieram Twojego poglądu i podejścia i od razu uciekasz do wojenki, a tu nie o tym mowa. Ja jestem świadomy możliwości PS4 i wiem jak mocna to jest konsola i UWAGA - nigdzie nie napisałem, że Xone jest mocniejszy, tylko że nie jest na przegranej pozycji. Pod względem czysto obliczeniowej mocy graficznej jest słabszy od PS4, ale ma kilka asów w rękawie. Tyle.

Opublikowano

Dajcie spokój. Sramy, esramy, jakieś zaklinanie rzeczywistości, a pod koniec roku będą grać w remake 10-letniej gry w 900p.

m$ własnych exów nie potrafi ogarnąć, a na pewno różnice w multiplatformach zaraz znikną :lol:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

@Figaro

Pożyjemy zobaczymy :) Będzie warto kupić ps4 to kupię tą konsolę po raz drugi. Na chwilę obecną wypada dosyć średnio (pod względem exów).

Edytowane przez terror

Opublikowano

sunset jeszcze nie wyszedł więc dla mnie nie ma nic żadnej gry wartej uwagi.

Opublikowano

@ Maciomaniak

Kończ waść, wstydu oszczędź.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

PS3 było mocniejsze od X360, także ja tam się już przyzwyczaiłem gdzie lepsza grafa a gdzie lepsze gry :f trza kupić Wii U. 

Opublikowano

@ Maciomaniak

Nie pojmuję tego, dlaczego jesteś aż tak zamknięty na cokolwiek związanego z Xone, ale to nie moja sprawa. 

Opublikowano

Wystarczy się cofnąć trochę w przeszłość i za konsole marki plejstejszyn dał byś się pociąć więc Maciomaniak zmiennym jest,

Opublikowano

@Figaro

Pożyjemy zobaczymy :) Będzie warto kupić ps4 to kupię tą konsolę po raz drugi. Na chwilę obecną wypada dosyć średnio (pod względem exów).

Pod względem exów to IMO oby dwie konsole wypadają średnio. A końcówka roku również średnio się zapowiada. Dostajemy kotlety w postaci TLOU i Halo, Są dwie samochodówki oraz SO i LBP3. Średnio panie średnio. Trzeba będzie grać w Destiny do końca roku a potem tylko czekać na Bloodborne i Quantum Break.

Opublikowano

@heaven

Przekreciles moj nick. Masz szczescie ze kupujesz Xbona bo juz by szedl raport XD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wystarczy się cofnąć trochę w przeszłość i za konsole marki plejstejszyn dał byś się pociąć więc Maciomaniak zmiennym jest,

Lepsze to niż zamknąć się w klatce i nie dopuszczać do siebie żadnych zmian :) tak to chociaż odkrywasz coś nowego i wyrabiasz sobie własne zdanie.

Opublikowano

Nie twierdze że to źle,chociaż mogłeś kupić coś od nintendo :P

Opublikowano

@ Maciomaniak

Nie pojmuję tego, dlaczego jesteś aż tak zamknięty na cokolwiek związanego z Xone, ale to nie moja sprawa. 

on nie jest na nic zamkniety, dalej nie kapusz co Emet chce Ci przekazac ale juz chyba bardziej lopatologicznie jak Emet nikt Ci tego w stanie wytlumaczyc nie jest

Opublikowano

PS3 było mocniejsze od X360, także ja tam się już przyzwyczaiłem gdzie lepsza grafa a gdzie lepsze gry :f trza kupić Wii U. 

Wii U to rewelacyjny gadżet dla konsolowych hipsterów, nothing more. Kto młócił całą generację na PS3, a nie spieszy się z zakupem PS4/XO, niech łyka X360 dla exów. To samo z posiadaczami X360, tylko na odwrót. Wejść w posiadanie Wii U w każdy inny sposób niż otrzymanie jej w prezencie, to decyzja nieracjonalna.

Opublikowano

Wiem co chce przekazać, ale wystarczylo napisać, że Xone coś potrafi i już jestem "betonem". 

Nie twierdze że to źle,chociaż mogłeś kupić coś od nintendo :P

Mam 3DSa i miałem Wii U :)

Opublikowano

Dopiero obejrzałem porównanie GT6 i FM5 na gtplanet. Ktoś wspominał o standardach?

ibl4LUQ0GJrP48.jpg

iQMQTkq5mz54.jpg

i8VIegYGRHv1C.jpg

ibmp4ejj5y8niO.jpg

800 aut z PS2 :rofl:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

No coś Ty, my Cię mamy za obiektywnego przecież.

Opublikowano

W gry lepiej grać niż oglądać na obrazkach, polecam!

Opublikowano

Wii U to rewelacyjny gadżet dla konsolowych hipsterów, nothing more. Kto młócił całą generację na PS3, a nie spieszy się z zakupem PS4/XO, niech łyka X360 dla exów. To samo z posiadaczami X360, tylko na odwrót. Wejść w posiadanie Wii U w każdy inny sposób niż otrzymanie jej w prezencie, to decyzja nieracjonalna.

powiedz mi czemu piszesz jak upośledzony?

Opublikowano

choc wiem ze Horizon2 bedzie genialny to mnie graficznie na razie rozczarowuje

Mogę zapytać skąd wiesz coś takiego? Od insajdera?

Don też już wie, że Horizone będzie genialny, a DC tyłko ładny. Hahah, dobra beka.

Opublikowano

ale troll festiwal w tym temacie, lepiej sie czyta niż pisze tutaj :D

te porównanie GT6 i FM5, to wygląda jak klocki lego

Opublikowano

choc wiem ze Horizon2 bedzie genialny to mnie graficznie na razie rozczarowuje

Mogę zapytać skąd wiesz coś takiego? Od insajdera?

Don też już wie, że Horizone będzie genialny, a DC tyłko ładny. Hahah, dobra beka.

Ty pograsz sobie w demo DC z 10 autami i Ci styknie wielki fanie ścigałek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.