Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wpadłem na chwilkę do tematu ale nie chce mi się tego czytać za dużo narosło przez ostatnie dni a ja mam tyle gier do ogrania :) Widzę że ci najwięksi tu krzykacze jak maciomaniak chyba muszą się nudzić że cały czas na forumku. Co w tym miesiącu wychodzi na xbox one lub ps4 ? :) Co w tamtym miesiącu wyszło ? Co w Sierpniu ? :D Grajcie w te swoje hiciory i upierajcie się że jakakolwiek z nex genowych konsol jest teraz opłacalna . 

Pozdrawiam gorąco :)

Opublikowano

Aniolki Daddiego i ich Bosley Macio zamiast grac na tym wypasionym sprzecie pelnym swietnych gier tylko siedza i marnuja czas w CW z graczami konsoli bez gier, podejrzane.

#troubleinparadise ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Prawda jest taka, że w tej generacji zobaczymy rekordowo niską ilość gier AAA. I większość będzie tworzona pod jak najmniejsze ryzyko. Nie łudźcie się na wyłożenie stu milionów na ambitną grę typu Vagrant Story czy Okami, te czasy minęły. Zjedliśmy własny ogon i wróciliśmy do początku, czyli gier tworzonych przez kilka osób w garażu. Tylko one teraz mogą zabłysnąć i powalić.

Jeśli macie dalej zamiar ignorować gry indie czy tytuły z dystrybucji cyfrowej, czeka was bardzo gorzka, nudna i rozczarowująca generacja.

Opublikowano

Wpadłem na chwilkę do tematu ale nie chce mi się tego czytać za dużo narosło przez ostatnie dni a ja mam tyle gier do ogrania :) Widzę że ci najwięksi tu krzykacze jak maciomaniak chyba muszą się nudzić że cały czas na forumku. Co w tym miesiącu wychodzi na xbox one lub ps4 ? :) Co w tamtym miesiącu wyszło ? Co w Sierpniu ? :D Grajcie w te swoje hiciory i upierajcie się że jakakolwiek z nex genowych konsol jest teraz opłacalna . 

Pozdrawiam gorąco :)

No nextgenach jest taka bieda, że Sniper Elite III jest na pierwszym miejscu sales chart w UK

1. Sniper Elite 3
  2. Watch Dogs
  3. FIFA 14
  4. Titanfall
  5. Wolfenstein: The New Order
  6. Call of Duty: Ghosts
  7. EA Sports UFC
  8. 2014 FIFA World Cup Brazil
  9. Minecraft: PlayStation 3 Edition
  10. Minecraft: Xbox 360 Edition

Swoją drogą Titanfall na 360 sprzedaj się lepiej niż Wolf na XO lel

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeśli macie dalej zamiar ignorować gry indie czy tytuły z dystrybucji cyfrowej, czeka was bardzo gorzka, nudna i rozczarowująca generacja.

Mi się zdaje,że w obecnych czasach znacznej części growej społeczności obecny poziom gierek szumnie zwanych AAA w zupełności wystarcza.

Coś się poświeci, tam wybuchnie, press X to win,QTE,cinematic bullshit i te sprawy

Opublikowano

kupcie valiant hearts dwa razy co najmniej niech sprzeda się w miliardach egzemplarzy, przyłóżcie swoją cegiełkę do zbawienia branży

Opublikowano

Prawda jest taka, że w tej generacji zobaczymy rekordowo niską ilość gier AAA. I większość będzie tworzona pod jak najmniejsze ryzyko. Nie łudźcie się na wyłożenie stu milionów na ambitną grę typu Vagrant Story czy Okami, te czasy minęły. Zjedliśmy własny ogon i wróciliśmy do początku, czyli gier tworzonych przez kilka osób w garażu. Tylko one teraz mogą zabłysnąć i powalić.

Bardzo sie ciesze z takiego obrotu sprawy :)

Opublikowano

kupcie valiant hearts dwa razy co najmniej niech sprzeda się w miliardach egzemplarzy, przyłóżcie swoją cegiełkę do zbawienia branży

Nie, bo wydaje je ubi.

Opublikowano

Ja czekam, aż będzie w plusie, trzeba kaskę na no nową Fifkę do września odłożyć

Opublikowano

posucha musiała być na premierze PS4 w 2013

kupiłem konsole tydzień temu i mam teraz kilka tytułów do ogrania

kończe Infamous i za 2 dni siadam do Tomb Raidera

pod koniec miesiąca TLOU, pozniej Metro Redux, dopiero teraz pojawiają sie jakieś ciekawsze tytuły

odgrzewane, ale zawsze to dobre pozycje

z ciekawości w co gracie obecnie na X1?

kulturalnie pytam

Opublikowano

Nie kupię bo U Play.
Opublikowano

Nie, bo wydaje je ubi.

no, ale zagłosujemy portfelem doprowadzając tym samym do gruntownej reewaluacji polityki firmy i dostaniemy więcej gierek 2d polegających na chowaniu się w okopach i emocjonujących sekwencjach zawijania bandaży naciskając przyciski w rytm bicia serc

siadam do Tomb Raidera

pod koniec miesiąca TLOU, pozniej Metro Redux

ale to już było...

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

@Suavek

Ja sie przemoglem i kupilem Child of Light oraz Valiant Hearts na shit-play, nie zaluje. Przemeczylem sie z ta gowniana usluga ale gry sa genialne i warto w nie zagrac.

Teraz pykam sobie w Warframe na PS4 i Divinity na blaszce ... rpg w ktorym moge podejsc do drewnianej skrzyni czy drzwi i rozyebac na drzazgi jak nie mam klucza, genialne w swojej prostocie.

Opublikowano

Ja kupiłem raz i polecam, bardzo dobra gierka.

Opublikowano

choc wiem ze Horizon2 bedzie genialny to mnie graficznie na razie rozczarowuje

Mogę zapytać skąd wiesz coś takiego? Od insajdera?

Don też już wie, że Horizone będzie genialny, a DC tyłko ładny. Hahah, dobra beka.

Ty pograsz sobie w demo DC z 10 autami i Ci styknie wielki fanie ścigałek.

W końcu będzie miał okazje zagrać w jakąś ścigałke od premiery PS$, a że to bedzie DEMO nieszkodzi będzie liczył piksele na swoim Sony Bravia 50' .

Opublikowano

@Tk

Ja zaglosowałem portfelem i kupiłem 140 i bawię się wysmienicie, jebać mainstreamowe gry od ubi, które starają się udawać indie so fake & try hard.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pod koniec miesiąca TLOU, pozniej Metro Redux, dopiero teraz pojawiają sie jakieś ciekawsze tytuły

kulturalnie pytam

Z tego co pisza boty, to ma sie wrazenie, ze graja w SO, forze i ta kolekcje halo

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

@Tk

Ja zaglosowałem portfelem i kupiłem 140 i bawię się wysmienicie, jebać mainstreamowe gry od ubi, które starają się udawać indie so fake & try hard.

skacze ze trójkątem w rytm techno hipsterek ye.bany

Opublikowano

kulturalnie pytam

Z tego co pisza boty, to ma sie wrazenie, ze graja w SO, forze i ta kolekcje halo

Titanfall

Super Time Force

Forza 5

Killer Instinct

Plants vs Zombies Garden Warefare

Ryse

Max:The Curse of Brotherhood

plus multiplatformy

Na ps4 jest

Infamous SS

Killzone SF

Knack

Transistor

Resogun

Don't Starve

Outlast

oraz multiplatformy nie w 720p

pick your warrior

ten rok to combo kolekcja HALO, FH2, Sunset Overdrive vs Tlou Hd, LBP3, DC. Nieprzekonanych ten line up nie przekona, każdy fanboj wybierze swoją markę i tyle. Obiektywnie wolałbym zestaw z Titanfallem, Halo do multi plus Horizon 2 i może SO, które będzie dobrą grą lecz z drugiej strony jest więcej spoko indie na ps4 plus lepsze multiplatformy i gdybym miał teraz wybierać konsole to wybrałbym WiiU.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To już lepiej obadać to Shovel Knight.

polecam gorąco

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.