Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wii u pokazuje, że tu nie chodzi o moc tylko o gry im szybciej to zrozumiecie sonoklapy tym lepiej dla was król Spnecer też to załapał dla tego M$ pokazywał, że mają czym walczyć a SONY jak zawsze mamy super grafę i 3 gry na krzyż super partia qurvo!

Sprzedaj X-boksa i kup sobie słownik koleżko.

Opublikowano

Jakie wy chu,jowe keczupy kupujcie.

Opublikowano
Co to FZ 2 ? :unknown:

Pewno chodzi o Horiznon panie zaćmienie mózgu.

Wracając do mojej wczorajszej wypowiedź, zakup Wii U to tylko kwestia czasu drugą maszynką pewno będzie ONE, PS4 też kupię ale jak coś wyjdzie ciekawego(mam tu na myśli U4 bo reszta do mnie nie przemawia) Także Panowie ja wracam do czasu w których to wszystko się zaczęło za którymi tak bardzo tęsknie i przykre, że tak późno to zrozumiałem, do czasów gdzie grało się w gry a nie w grafikę i z tego co widzę to niestety PS4 ma pod tym względem na dzień dzisiejszy ma najmniej do zaoferowania, mają super grafę ale nic po za tym. Wii U i ONE stawia na to co tak naprawdę ma znacznie, Big N wiedzie tu główny prym po za tym tęsknie za japońską szkołą gier a widzę, że oni nie mają sobie równych  a M$ przynajmniej się stara (Sunset, FH2, Stare nowe Halo i współpraca z platynium games do tego QB który stawia na nowe rozwiązania)

Koleżka do u szewca drewniane gwoździe prostuje, tak przy okazji także nie odnoś się tak do mnie o nie pouczaj mnie bo to jest forum a nie lekcja polskiego w gimnazjum.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Także Panowie ja wracam do czasu w których to wszystko się zaczęło za którymi tak bardzo tęsknie i przykre, że tak późno to zrozumiałem, do czasów gdzie grało się w gry a nie w grafikę i z tego co widzę to niestety PS4 ma pod tym względem na dzień dzisiejszy ma najmniej do zaoferowania, BLA BLA BLA BLA bezsensowny stek bzdur

idze idze już staruchu, kup se SNESa i przestań jękolić bo nie da sie tego czytać. Wpisz sobie w google "gry już nie są takie jak kiedyś" i masz czytania do weekendu. nie ma za co

Opublikowano

Fajnie, tylko ze on ma racje.

Sony poszlo w zla strone.

Przecietny uzytkownik PS4 to debil nastawiony na grafe i najwieksze marketingowe wydmuszki.

Killzone z doskonalym multi ma puste serwery, bo "ciezko sie strzela", a w zabugowanym, drewnianym bf4 tlumy.

Khem.

Wiesz co jest fajne w Wii U?

Ze zaden janusz tej konsoli nie ma, bo trzeba sie znac na grach zeby to kupic.

Opublikowano

wojnar tak w skrócie, możesz kilka słów na temat genezy zdjęcia? "Kochanie podejdź tutaj proszę i wypnij cycki bo muszę pyknąć fotkę dla ziomeczków z forumka co by ustawić co niektórych w szeregu"? Czy jednak bardziej sophisticated to było? 

te ramiona takie cienkie, może to manekin?

Często razem przeglądamy forumka i w tym przypadku sama wpadła na taki pomysł :) Jak coś to należymy do obozu SONY<3 więc tak się bawi szlachta nadkonsoli. 

Jeszcze jakieś zamówienia na fotki? Mam keczup ale chyba nie Tortex więc odpada :(

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Ja mam zamówienie - proszę cycki wysmarowane Nutellą.

Opublikowano

stopy

Opublikowano

Koleżka do u szewca drewniane gwoździe prostuje, tak przy okazji także nie odnoś się tak do mnie o nie pouczaj mnie bo to jest forum a nie lekcja polskiego w gimnazjum.

To naucz się pisać poprawnie, botku.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

wrzucasz fote swojej w staniku na forum o gierkach i zaraz pytasz czy jeszcze jakieś zamówienia co do fotek? jakiej odpowiedzi się spodziewasz? :D

Opublikowano

wojnar tak w skrócie, możesz kilka słów na temat genezy zdjęcia? "Kochanie podejdź tutaj proszę i wypnij cycki bo muszę pyknąć fotkę dla ziomeczków z forumka co by ustawić co niektórych w szeregu"? Czy jednak bardziej sophisticated to było? 

Często razem przeglądamy forumka i w tym przypadku sama wpadła na taki pomysł :) Jak coś to należymy do obozu SONY<3 więc tak się bawi szlachta nadkonsoli. 

Jeszcze jakieś zamówienia na fotki? Mam keczup ale chyba nie Tortex więc odpada :(

widze w was zadatki na wspolny ostry profil na zbiorniku lub showupie z fotkami i transmisjami live skoro panna tak chetnie daje foty dla konsolomaniakow , pamietaj ze jeszcze na tym da sie zarobic :D

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

393.png

A showupa często przeglądamy... :D 

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

to było wiadome od początku, xboty głównie grają w gry (beka), nintendofagi - wrzutka Soraya Balsam filtr 20 i robią ciało na kremowy brąz na Costa Del Balkon, a szlachta SONY ogląda sobie cycki na żywo w tygodniu, w dzień roboczy w porze lunchu. 

każdy musi znać swoje miejsce w szeregu

Opublikowano

Wojnar, jak juz cie zdradzi to wrzuc sekstasme.

Opublikowano

Adi - pics or didn't happen

Wracają oldchoolowe RPGi, Wasteland 2 czyli właściwie nowy Fallout od Briana Fargo (czyt. prawdziwy a nie jakieś FPP od Bethesdy), Pillarsy, Divinity, najlepsze ścigałki (Assetto Corsa i PCtowa wersja CARS) dla prawdziwych meżczyzn a nie chłopców orających pole lambo w gierce albo liczących pniaki na trasie, masa platformerów w tym i takie twory jak A Hat in Time , ciekawe horrory jak Routine, White Night, strategie nowa Cywilizacja, Planetary Annihilation a do tego dochodzi Satellite Reign czyli reaktywacja Syndicate Wars. Dla fanów MMO pięknie prezentujące się Black Desert, WildStar i Everquest next.

Plus masa nowych eksperymentów jak Lichdom który pozwala na crafting czarów i robienie z tym cudów, prawdopodobne jest że ten system zostanie zaadaptowany do innych gier w przyszłości. The Forest, czyli świeżę podejście do survivalu, czekam na pełną grę. No i wiadomo Star Citizen kurtyzany, mimo że całość wychodzi pod koniec 2015 to moduł testowy w którym możemy grać w trybie hordy (i niedługo deathmatche) pokazuje tylko jak ta gra będzie gnieść jaja.

Różnorodność, rozbudowane gry z głębokim gameplayem, platformery, świetne racery do kórych wystarczy Driving Force GT a nie jakaś kiera za 1500zł, strategie a to tylko exclusivy. GTA z eksluzywnym contentem w postaci modów (i nie mówie tu o jakimś icehancerze), dla każdego coś dobrego skoorvysyny.

Do zestawu można pod koniec roku brać konsole Nintendo i śmiać się z tych plastikowych pif paf QTE shooterków na konsole dla januszy.

Mówie jak jest.

Teraz czekać jeszcze tylko na bombe w postaci Oculus Rifta i zapowiedzi nowych gier od Valve robionych pod VR na silniku Source 2. A wy co? Jaranie się ile milionów januszy dało się nabrać na kupienie konsoli i pompki przed kamerą lub taniec do muzyki z komórki? Czy kolejne miesiące w Batelfildzie Hardlajn?

tl;dr - PC "podniosło się ze zgliszczy" i jest za(pipi)istą platformą do gier. Pozdrawiam.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

to było wiadome od początku, xboty głównie grają w gry (beka), nintendofagi - wrzutka Soraya Balsam filtr 20 i robią ciało na kremowy brąz na Costa Del Balkon, a szlachta SONY ogląda sobie cycki na żywo w tygodniu, w dzień roboczy w porze lunchu. 

każdy musi znać swoje miejsce w szeregu

Co innego ustalilismy dzisiaj rano

mnie ciekawi czemu ci najwieksi obroncy sony jak Yeti, Waldus czy Iras siedza tak cicho gdy na przykladzie vity wychodzi szydlo z worka jakie niby te sony jest dobre i piekne i pobozne. to co oni zrobili z swoim dwuletnim dzieckiem to najwiekszy skandal w dziejach urzadzen sluzacych do grania wydanych przez powazne firmy (nie mam tu namysli jakis eksperymentow) - przebili microsoft i ich pomysl na drm i zawsze online bo ci przynajmniej z niego zrezygnowali. a sony publicznie z usmiechem na ustach zabilo swoje dziecko

Dokladnie! Przypomnijcie sobie dreamcasta - kupilo to kilka osob, zylo krociotko, a dostarczylo jedne z najlepszych gier w historii i to w ilosciach hurtowych.

"SONY takie dobre", heh.

Zeby w świecie, w ktorym gry maja mieć podobną sile oddziaływania na odbiorców oraz podobny, masowy zasięg do filmów mesjaszem był MK8?

Osmieszasz sie, casualu.

To jest wlasnie najlepsze - >>granie<< jest najwazniejsze.

I to nie granie, ktore tobie jest bliskie - kalekie, zbugowane, zlagowane, robione na predce pod presja wydawcy, w wiekszosci aspektow niedoyebane.

Zagraj w cos co ma niemal idealny gameplay. Gdzie wszystko ma rece i nogi. Gdzie gra jest trudna nie dlatego, ze ma spyerdolone sterowanie, jest zle zaprojektowana albo przeciwnicy kierowani sa przez SI z idealnym celem, zabijaja jednym strzalem w glowe, w chwili gdy wystawisz paznokiec za murek, w wyniku czego gra nie przynosi satysfakcji, a jedynie frutracje i wymusza pozbawone miodnosci nienaturalne granie (dobry przyklad - veteran w COD. Nie tak sie robi trudne gry, nie tak). Szpile od nintendo sa trudne, dlatego ze ty masz jeszcze zbyt malego skilla, zeby je pokonac. To daje motywacje i sprawia, ze nie chcesz rozyebac pada o sciane, tylko usmiechasz sie i jedziesz dalej.

Sprobuj, polecam. Zagraj w cos, co broni sie najwazniejszym niegdys czynnikiem w grach - gameplayem. Wtedy zrozumiesz o co nam chodzi i z politowaniem bedziesz patrzyl na januszy jarajacych sie kolejna seria dla plebsu. Ty widzisz hydraulika dla dzieci, my widzimy piekielnie trudna gre zrecznosciowa, ktora w sposob UCZCIWY wystawia nasze, szlifowane latami, umiejetnosci na probe. 

Odpal New Super Luigi U. I dare you motherfucker. Nie ma fabuly, jest tylko wyzwanie.

Nie jakies tam smutne pyerdolety.

Gry N sa projektowane tak, aby:

- dac maksimum radosci z gameplayu (poruszanie sie postaci w dowolnym mario - tego NIE DA sie zrobic lepiej. Jak czlowiek odpala takie LBP, ratcheta, czy nawet stare crashe to po prostu lapie sie za glowe jak glupia fizyka skoku jest niesamowicie wazna i rzutuje na cala gre)

- stanowic wyzwanie, abys sie nie nudzil

- easy to play, hard to master

pozdrawiam

Dave Czezky, entuzjasta gier wideo.

a ch,uj - masz rację. 

pozdrawiam

waldemar, entuzjasta gier wideo

Opublikowano

Ci co grają tylko na jednej konsoli to żadna szlachta. A moja panna nigdy by się nie zgodziła na zdjęcia w staniku na forum i za to ją cenie. Wszystkie te zdjęcia są po prostu wieśniackie i słoma wam z butów wychodzi.

Szlacheckiej krwi to wy nie nacie za grosz.:)

Opublikowano
Wiesz co jest fajne w Wii U? Ze zaden janusz tej konsoli nie ma

Przyhamuj z tym hipsterstwem bo zaczniesz srać bursztynem.

Opublikowano

Oj, boli dupka, co?

Opublikowano

podsumowując waldusia:

chcesz grać bierz xboxa lub wiiu

chcesz oglądać cycki laski wojnara, bierz ps4

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ziarna prawdy :

Polityka m$ zgodnie z pierwotnym planem sie posuwa

9f10.jpg

Jak juz sie wykresli H2 remake , Halo 5 i Sunset to się trochę smutno już robi...

FH2 pominiete wgl bo crossgen

Opublikowano

Ci co grają tylko na jednej konsoli to żadna szlachta. A moja panna nigdy by się nie zgodziła na zdjęcia w staniku na forum i za to ją cenie. Wszystkie te zdjęcia są po prostu wieśniackie i słoma wam z butów wychodzi.

Szlacheckiej krwi to wy nie nacie za grosz.:)

Najwidoczniej nie ma nic do pokazania cała prawda :/

Opublikowano

Nie chce mi się wyciągać złomów i robić fotki, ale serio ketczupy to wy zmieńcie...

85448.jpg    :wub:

Opublikowano

blantman widzę, że Pan Dyrektor ma ciśnienie w górze. Uprzejmie donoszę, że szalenie przepraszamy Pana Dyrektora, życzymy sobie na wzajem takiego savoir-vivru jakim Pan Drektor operuje, potwornie nam wstyd. Jednocześnie wyrażamy ogromny żal, iż nasz rynsztokowy poziom humoru nie odpowiada Panu Dyrektorowi i uprzejmie prosimy aby podczas kolejnej sesji w golfa wsadził sobie Pan Dyrektor putter w grotę nestle, obrócił go o 90 stopni i z owym kijem podreptał tam, gdzie humor trzyma należyty poziom.

@Czezky Ty mi tutaj nie mieszaj tematów. W Internecie są tylko dwa miejsca z prawdziwymi emocjami - forumek oraz CW i to są byty rozłączne. To co jest w CW, zostaje w CW. 

EDIT

ADI ile wydasz na kompa, który pociągnie nowe GTA w jakości next-genów? Byłaby za to paleta Tortexów?

Edytowane przez waldusthecyc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.