Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak są to gry pokroju W_D to lepiej więcej nie pisz, bo beka będzie tylko rosła.

2x GTAIV, 2x RDR, nawet się GTAV zaplątało (choć nie grałem). Beka mocno?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Infamous jest zayebistą grą ktora zapewnila mi ok. 30 godzin czystej zabawy, pisanie o niej ze jest wydmuszka tylko dlatego ze ma nieziemska grafike jest nie do przyjecia . Z The Order moze i masz racje, co do DC nie ocenie dopoki nie zagram.

xD wlasnie dla tego nie ma sensu prowadzić normalnej dyskusji z klapkami.

Serio jeżeli ta gra dla ciebie jest super, to tylko mozna współczuć,

Ta gra jest mega nudna, mega pusta, najlepszy motyw jak wpadniesz do wody i jestes teleportowany na brzeg xD

Skończyłem dwa razy bo na forumku były zachwyty jak to za drugim razem jest rewelacyjnie, rewelacyjny za drugim razem był tylko czas przejścia gry ~4h,

To chyba jeden z moich najwiekszych błędów gejmingowych dać skusić sie na zagranie infamous ss i kupic ps4, to juz call of duty ms wiecej do zaoferowania

Opublikowano

Dlatego wybieram Xboxa, bo tytuly ktore na niego wychodza kojarza mi sie z czystym funem, infamous, driveclub i the order wygladaja na piekne, growe wydmuszki.

Infamous jest zayebistą grą ktora zapewnila mi ok. 30 godzin czystej zabawy, pisanie o niej ze jest wydmuszka tylko dlatego ze ma nieziemska grafike jest nie do przyjecia. Z The Order moze i masz racje, co do DC nie ocenie dopoki nie zagram.

To jest ich standardowa, żałosna gadka, "co z tego, że ładne jak wydmuszka", albo Macio w temacie DC "no wygląda świetnie, ale brak tu duszy", hahah (pipi), duszy w racerze xDDDDDDDDDDD. Z drugiej strony co się dziwić, jeżeli brak argumentów to walą takie "inteligentne" posty, że grafika to może i jest na PS4, ale brak gameplayu i to w grach które dopiero wyjdą, albo w które nie grali. Za to na Xbone chvjowa grafika, ale za tony miodu i dusza w Horizon2 czy SO, w ktore nikt nie gral.

pocieszne stworzonka

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Infamous jest zayebistą grą ktora zapewnila mi ok. 30 godzin czystej zabawy, pisanie o niej ze jest wydmuszka tylko dlatego ze ma nieziemska grafike jest nie do przyjecia . Z The Order moze i masz racje, co do DC nie ocenie dopoki nie zagram.

xD

Serio jeżeli ta gra dla ciebie jest super, to tylko mozna współczuć

Wlasnie dlatego nie ma sensu dyskutowac z toba.

Gra mi sie nie podobala, jemu sie podobala, [kubson]HAHAHA WSPOLCZUJE MU, ALE JESTEM GIMBEREM XdXDxDXD[/kubson], wisienką na torcie jest oczywiscie twoj PSN ID podany w profilu.

call of duty ma wiecej do zaoferowania

[*]

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Chociazby osiagniec czy funkcjonalnosci.

Co masz na myśli mówiąc osiągnięć?

Jak na barona gamingu przystało TLoU będę się rozkoszował na PS4. To samo z GTAV.

Aha, czyli typowy klapek.
Bo zagra w najlepsze gry generacji w możliwie najwyższej jakości?
Opublikowano

Zagraj w burnouta albo jakiegoś starszego nfsa i wtedy mi powiedz yeti że gry wyścigowe nie mogą mieć "duszyxD"

Opublikowano

Jak na barona gamingu przystało TLoU będę się rozkoszował na PS4. To samo z GTAV.

Nie wydaje Ci się śmieszne to, że największy klapek na forum nie ograł TLoU?

Opublikowano

Dojeeebaliscie się do tego Drivecluba jak nie wiem, muszą was mocno suty piec w obawie o ta grę... Ale całkowicie zrozumiałe bo robili świetne gry jak skakaliscie z dywanów na podłogę, a mając w swoich szeregach najważniejsza osobę od uważanych przez botkow najlepszej arcade wyscigowki czyli PGR3/4 powinniście zbierać kasę na PS4kę,np. Śliczną białą w zestawie z najlepszą wersją Destiny która dodatkowo dla rasy panów otrzyma ekskluzywną zawartość której gimby nie powachaja przez dłuższy czas.

Nie wydaje Ci się śmieszne to, że największy klapek na forum nie ograł TLoU?
A może ograł tylko chce grę przejść raz jeszcze w najlepszej edycji wraz z DLC w które nie grał?

Żeby była jasność w moich słowach co do Horizon 2,w(pipi)ia mnie jazda super samochodami po (pipi)a burrakach, w jedynce były ku temu ograniczenia i to mi się podobało.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Z DC póki co jest jeden problem że na filmikach wyglada jak wyścigi poduszkowców, choć wersja alpha była ok ale za grosz nie było w niej ducha PGR to tylko mokre sny klapkow, bo chcieliby choć raz w życiu dostać dobry racer na swoja konsole

Nie licząc juz tego, że trasy zamknięte tylko 50 aut i na sile wcisną w patcha warunki atmosferyczne, wiec w sumie beka

Całe szczęście ze nie tworzysz gier tylko jestes krzykaczem na forum o gierkach

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Piec to ich dopiero będzie, jak się okaże, że DriveClub zebrał lepsze oceny od FM2.

A może ograł tylko chce grę przejść raz jeszcze w najlepszej edycji wraz z DLC w które nie grał?

Nie ograłem z premedytacją, bo miałem (mam) pewność, że wszystkie dobre gry z 2013 wyjdą na PS4.

Opublikowano

Na 100% tak, bardziej zabawne a może i smutne jest to że kazdy w grach, które od zawsze dostarczały rozrywki szuka przesadnego realizmu,

Opublikowano

Z DC póki co jest jeden problem że na filmikach wyglada jak wyścigi poduszkowców, choć wersja alpha była ok ale za grosz nie było w niej ducha PGR to tylko mokre sny klapkow, bo chcieliby choć raz w życiu dostać dobry racer na swoja konsole

Nie licząc juz tego, że trasy zamknięte tylko 50 aut i na sile wcisną w patcha warunki atmosferyczne, wiec w sumie beka

Na filmikach zachowanie samochodów ma mniej wspólnego z poduszkowcami niż jazda Lambo po burrakach, które wręcz unosi się nad polem.

Jakiś głąb wam to powiedział a wy tylko to powielacie nie mając kompletnie pojęcia o czym mówicie.

Driveclub od niedawna zapowiada się na fajny szpil, co z tego wyjdzie to się dopiero okaże ale pisanie o wyższości Horizon Farma Edition nad Drivecluba nie grając w żaden tytuł jest żałosne.

Opublikowano

Tak zeby pogodzic obie strony - The Crew zostalo wybrane najlepszym racerem E3.

Yebane UBI  :confused:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Na 100% tak, bardziej zabawne a może i smutne jest to że kazdy w grach, które od zawsze dostarczały rozrywki szuka przesadnego realizmu,

To co ci przeszkadzają te poduszkowce co bociki sobie wymyśliły ? Smutne jest to, że każdy w grach, które od zawsze dostarczała rozgrywki, szuka przesadnego realizmu....

Ehh te boty.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Na filmikach zachowanie samochodów ma mniej wspólnego z poduszkowcami niż jazda Lambo po burrakach, które wręcz unosi się nad polem.

Jakiś głąb wam to powiedział a wy tylko to powielacie nie mając kompletnie pojęcia o czym mówicie.

Driveclub od niedawna zapowiada się na fajny szpil, co z tego wyjdzie to się dopiero okaże ale pisanie o wyższości Horizon Farma Edition nad Drivecluba nie grając w żaden tytuł jest żałosne.

Żałosne to jest porównywanie FH2 z DC

Opublikowano

Mam na myśli gejskora i trofka. System MSu jest dużo lepiej przemyślany niż te levele z dupy, na dodatek PS4, jak dobrze pamiętam, nie pokazuje trofek w trybie offline. Zresztą nie ma co tłumaczyć, to drobiazg przy braku interesujących mnie gier na PS4.

Opublikowano

Yebane UBI :confused:

Yebane UBI :confused:

Smutne że tak chuujowa grę wybrali.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Yebane UBI  :confused:

Co tym razem? Znowu darmowe tablety rzucili?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.