Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale i tak lepiej niż najładniejsze gry na x360

ummm nie?

n0wy6kD.jpg

gears_of_war_3_90.jpg

Gears_of_War3_BeastBlood-w.jpg

Opublikowano

Ficuś, a w co byś wolał grać, w genialne Horizon 2 czy ładnego DC?

dyskusja od paru stron tyczy tylko kwestii technicznych i roznic technicznych w obu konsolach, to typowe ze w momencie kiedy koncza sie wam argumenty w obronie slabszej technicznie konsoli, ktorej nawet optymalizacje za wiele nie pomoga nagle ktos wyskakuje z haslami - liczy sie tylko gameplay, grafika nikogo

Ale czemu porównujesz grę z otwartym światem z 200 samochodami, do korytarzyka z 50 autami do którego na sile dorzuca zmienne warunki atmosferyczne w patchu xD

Ja wiem ze macie ścisk macicy bo ps4 taaaakie mocne, a patrząc obiektywnie to ma (pipi) nie gry i te posty pełne nadzieji ze jak te super zdolne studia Sony zaczną robić gry to bedzie pogrom xD jedyny zdolny dev w Sony to noughty dog, reszta robi produkcje z żałosnym gameplayem, zaraz ktos przebiegnie i krzyknie ale, ale Santa Monica, Media Molecule hahah no prosze was

Aha multiplatformy za jakiś czas bedą wyglądać w 99% tak samo, juz to przerabialiśmy za czasów ps2 gdy mogliście sterować rakietami oraz w czasach ps3 i jego 1080p 120fps i 8 rdzeni xD

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że przez tyle lat Sony karmi was gów.nem, a wy jeszcze za to dziękujcie i mówicie że MS taki zły xD

#sonytakiedobre

Jezeli MM czy Santa Monica to nie sa dobre studia to powiedz mi jakie dobre studia ma MS ?

Opublikowano

343, T10 n/p

Opublikowano

To w takim razie kiepsko z MS skoro to sa dobre studia. No dobra T10 jeszcze można do takich zaliczyć.

Opublikowano

Dla tego nie zrobiłem, a od 343 wara.

Opublikowano

Przeciez MS ma inna taktyke niz Sony. Czesto podkupuje gry jak TitanFall albo nawiazuje wspolprace z 3rd party - Epic, PlatinumGames, Insomniac, Undead Labs. Jezeli chodzi o studia wewnetrzne to jest troche lipa :confused: Mocno licze na Remedy, Black Tusk, Rare i ich najnowsze studio LXP - oby nie robili gier na Kinecta....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

wr249.jpg

Zabawne to jest jak boty na dowód rzekomego downgrade Uncharted 3 zawsze wrzucają te screeny z... prerenderowanych cutscenek :teehee:

Opublikowano

Lionhead wydało tylko dwie dobre gry, pierwszy B&W oraz pierwszy Fable. Materiały z Fable Legends raczej nie napawają optymizmem, wygląda to dosyć słabo.

Opublikowano

Wyglądać to akurat wygląda b.dobrze, zaś sama idea nieco trąca. 

Opublikowano

Ej no, fable 2 tez było bardzo spoko. O 343 ciężko na razie coś powiedzieć, przejęli pewną markę. Ja halo 4 się trochę zawiodłem, ale to może zmęczenie juz ten uniwersum po prostu, bo grałem wszystkie części po kolei.

Opublikowano

The Division Is An RPG, Says Massive, Demo At Minimum Level Of Detail

Now, addressing worries about a possible graphics downgrade upon release, Massive has been as matter of fact stating that they are showing off the game now at the minimum level of detail.

http://www.gameranx.com/updates/id/22948/article/the-division-is-an-rpg-says-massive-demo-at-minimum-level-of-detail/

Here we go again.

Wiekszsosc firm na E3 pokazuje swoje gry na wypasionych PC, ale Ubisoft hipsterzy pokazuja na minimalnych :yes:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Lionhead wydało tylko dwie dobre gry, pierwszy B&W oraz pierwszy Fable. Materiały z Fable Legends raczej nie napawają optymizmem, wygląda to dosyć słabo.

Niestety od tego studia chyba dlugo nie zobacyzmy czegos bardzo dobrego :/ Bylo info ze Lionhead ma teraz robic ''gry-uslugi''. Na Fable Legends maja 5 letni plan, a team odpowiedzialny za nowe IP ma na ten moment 8 osob i mowilo sie o jakims f2p.....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

wr249.jpg

Zabawne to jest jak boty na dowód rzekomego downgrade Uncharted 3 zawsze wrzucają te screeny z... prerenderowanych cutscenek :teehee:

No to chyba jeszcze zabawniejsze że pre-renderowaną cutscenke musieli okroic?

Opublikowano

wr249.jpg

No to chyba jeszcze zabawniejsze że pre-renderowaną cutscenke musieli okroic?

No raczej niezbyt...

Opublikowano

No tak zapomniałem, kiedy trzeba to jest podnieta i ściąganie napleta do pre-renderowanych scenek (UC4), ale tutaj to już nie nie co ty gadasz.

Wygląda w chui gorzej niż miało wyglądać aż sam się zdziwiłem grając i w (pipi)e mam czy to jest prerenderowana scena, real time czy cokolwiek.

Opublikowano

Jpr, nie ma innych przykładów? Ile razy wkleicie Uncharted i Mafię bez trawy? Po co ja tu wchodzę...

Opublikowano

No tak zapomniałem, kiedy trzeba to jest podnieta i ściąganie napleta do pre-renderowanych scenek (UC4), ale tutaj to już nie nie co ty gadasz.

Wygląda w chui gorzej niż miało wyglądać aż sam się zdziwiłem grając i w (pipi)e mam czy to jest prerenderowana scena, real time czy cokolwiek.

Nie ma co się denerwować :)

Opublikowano

Trailer Uncharted 4 był w real time. Wiem, trudno uwierzyć.

Czemu by mieli specjalnie robić downgrade scenki, którą już mieli gotową? Po prostu w grze zmienili miejsce, porę dnia itp. i scena wygląda inaczej.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Znowu ten sam screen, dawajcie więcej! A sorka, zapomniałem że tylko ten jest świadczący o rzekomym downgradzie w U3. Najlepsze jest to że jak boty szukają jakiegoś downgrade'u w grach Sony to pokazują tylko screeny z cut-scenek.

Opublikowano

Najgorsze że minusik dla MaZZeo nie ma żadnego sensu :)

Opublikowano

No wiadomo, 343 Industries, które zrobiło bardzo dobrego FPS'a, gdzie poza kampanią było 50 dodatkowych misji + jedno z najbardziej kompleksowych multi na rynku + Forge (kreator map) to jakieś nołnejmy.

Za to Sony Santa Monica, to jest prawdziwe studio, kij, że przez całą generację zrobili jednego niedorobionego Kratosa z backtrackingiem rodem z lat 90', a w drugim jak postanowili zrobić multi, to skopali singla, który mógł się de facto ograniczyć do pierwszej i ostatniej walki z bossem :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

I ta zmiana miejsca zmieniła jej też mordę na taką ze sporo mniej detali, ok xD

Trailer Uncharted 4 był w real time.

to samo czytałem jak były wrzucane te screeny

Uncharted-3-Drakes-Deception-Drake-Scare

i też była podnieta RIJAL TAJM PANIE GDZIE WASZE XBOXY

btw. shadow fall też w multi miał być 1080p i 60fps a jak wyszło każdy wie, ktoś gra w to jeszcze czy jednak servery są pełne westernowych krzaczków?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak klapki widzą studia Sony:

SSM = Naughty Dog

MM = Naugthy Dog

GG = Naughty Dog

itd.

Jak klapki widzą studia MS:

343/Bungie = Rare

T10 = Rare

Lionhead = Rare

itd.

:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.