Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wyglądać to akurat wygląda b.dobrze, zaś sama idea nieco trąca. 

Akurat pisząc wygląda chodziło mi tak bardziej ogólnikowo, zarówno jak i o grafikę jak i samą rozgrywkę, a tu niestety materiały nie napawają optymizmem.

Lionhead wydało tylko dwie dobre gry, pierwszy B&W oraz pierwszy Fable. Materiały z Fable Legends raczej nie napawają optymizmem, wygląda to dosyć słabo.

Niestety od tego studia chyba dlugo nie zobacyzmy czegos bardzo dobrego :confused: Bylo info ze Lionhead ma teraz robic ''gry-uslugi''. Na Fable Legends maja 5 letni plan, a team odpowiedzialny za nowe IP ma na ten moment 8 osob i mowilo sie o jakims f2p.....

Szkoda, jak by zrobili nowego B&W zbliżonego bardziej do części pierwszej niż do drugiej to byłbym wniebowzięty. Ale chyba nigdy sie nie doczekam, tak samo jak i B:G&E

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak klapki widzą studia Sony:

SSM = Naughty Dog

MM = Naugthy Dog

GG = Naughty Dog

itd.

Jak klapki widzą studia MS:

343/Bungie = Rare

T10 = Rare

Lionhead = Rare

itd.

:P

Szlag, miał być plus, bo nawet smiechłem :/

Opublikowano

Rzeczywiście takie śmieszne :P :p :P :p

Opublikowano

Wyglądać to akurat wygląda b.dobrze, zaś sama idea nieco trąca. 

Akurat pisząc wygląda chodziło mi tak bardziej ogólnikowo, zarówno jak i o grafikę jak i samą rozgrywkę, a tu niestety materiały nie napawają optymizmem.

Lionhead wydało tylko dwie dobre gry, pierwszy B&W oraz pierwszy Fable. Materiały z Fable Legends raczej nie napawają optymizmem, wygląda to dosyć słabo.

Niestety od tego studia chyba dlugo nie zobacyzmy czegos bardzo dobrego :confused: Bylo info ze Lionhead ma teraz robic ''gry-uslugi''. Na Fable Legends maja 5 letni plan, a team odpowiedzialny za nowe IP ma na ten moment 8 osob i mowilo sie o jakims f2p.....

Szkoda, jak by zrobili nowego B&W zbliżonego bardziej do części pierwszej niż do drugiej to byłbym wniebowzięty. Ale chyba nigdy sie nie doczekam, tak samo jak i B:G&E

Prawa do B&W ma chyba EA. MS wykupuje rozne IP (Kupili Rise of Natios, walcza o Ryse) wiec moze i B&W kiedys wpadnie w ich rece.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

I ta zmiana miejsca zmieniła jej też mordę na taką ze sporo mniej detali, ok xD

Trailer Uncharted 4 był w real time.

to samo czytałem jak były wrzucane te screeny

Uncharted-3-Drakes-Deception-Drake-Scare

i też była podnieta RIJAL TAJM PANIE GDZIE WASZE XBOXY

To jest ingame. GDZIE WASZE XBOXY ?

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

mogą pokazać tylko Gearsy, chyba jako jedyny ex na 360 który miażdżył grafą, trójeczka szczególnie

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

mazzeo w formie, jak zwykle wygaduje brednie.

Opublikowano

God of war to byłaby zaje.bista gierka gdyby tak zmienić bohatera, art style, system walki i muzyke. Reszta jest w miarę w porządku.

Opublikowano

Kurffa, nawet na moje ukochane God of War wrzucają. Milczeć xboty, bo lepszej gry na swoim x-klocu nie mieliście i mieć nie będziecie.

1330539398_by_TheEvilOne_500.jpg?1330539

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

alan_wake_3.jpg

alan-wake-pc-vs-xbox360-01.jpg

alan-wake-xbox-360-371.jpg

EDG241.c_art.lead_2.jpg

Do dzisiaj AW ma najbardziej sugestywny las noca ever.

Naprawdę ? NAPRAWDĘ !? Pomijam gameplay, ale to najbardziej zblurowana gra na konsolach....

Opublikowano

No i beka bo w 400p i strzelajo do ciągników

Beka z klapkow

Opublikowano

Ludzie, nie cytujcie po 10 razy z 4 dużymi obrazkami ok ?

Opublikowano

Anal był pierwsza gra jak kupiłem x360 którą przeszedłem za jednym podejściem.Bardzo fajna gra 

Opublikowano

mogą pokazać tylko Gearsy, chyba jako jedyny ex na 360 który miażdżył grafą, trójeczka szczególnie

PGR 4, Forza Horizon, Forza 4, Halo 4 (Reach tez jest ma momenty) Alan Wake, Viva Piniata (też bardzo ładna) Witcher 2 też przyzwoicie wyglądał. Fakt, faktem eksy na ps3 graficznie były jednak ładniejsze ogólnie rzecz biorąc.

2414673-lastofus1.png

2414677-godofwar2.png

2414679-killzone33.png

2414681-uncharted2.png

kontra to

2414684-gearsofwar3.png

2414685-gearsofwar33.png

2414690-alanwakexbox360.png

image_halo_4-19390-2311_0008.jpg

maxresdefault.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Powinna obowiazywac zasada nie ma hudu nie ma porownywania i tasowania sie do jpgow, serio, polowa screenow ktore wkleil zloto to bullshoty sprzed premiery gry.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bluber w du.pie byłeś g.ówno widziałeś

XD no ku.rwa napisz, że exy na ps3 były lepsze graficznie to jeszcze cię bedą obrażać. Zresztą z kim ja tutaj rozmawiam jak największe sony defence force nie ogrywa gier, które ich ukochana firma wydaje (albo czai się aż będzie używka za 20zł lub skapnie coś do plusa) bo woli grać w grę od ubi softu to sorry, ale żal mi tylko was i waszych chłopaków. Jeszcze majaki o dominacji jak za czasów ps2, rotflcopter x miliard. Może zacznijcie grać w te gry, które tak wychwalacie a nie pucujecie się do gifów Drivecluba juz prawie 10 miesięcy. Michałki ostro zestrugane muszą być juz co?

DO BUDY KLAPERSY TYLKO XBOX

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Uncharted.jpg

unchartedthumb.jpg

wr249.jpg

:rofl2:

Tyle beczuni z sonybociarni każdego dnia.

Najładniejsza gra poprzedniej generacji to Halo 4, oczywista oczywistość. To chyba ostatnia gra 7 generacji która dostała nagrodę za oprawę graficzną na VGA.

Opublikowano

PGR 4, Forza Horizon, Forza 4, Halo 4 (Reach tez jest ma momenty) Alan Wake, Viva Piniata (też bardzo ładna) Witcher 2 też przyzwoicie wyglądał. Fakt, faktem eksy na ps3 graficznie były jednak ładniejsze ogólnie rzecz biorąc.

2414673-lastofus1.png

2414677-godofwar2.png

2414679-killzone33.png

2414681-uncharted2.png

kontra to

2414684-gearsofwar3.png

2414685-gearsofwar33.png

2414690-alanwakexbox360.png

image_halo_4-19390-2311_0008.jpg

maxresdefault.jpg

1907234-screen_shot_2011_09_23_at_5.35.1

Alan_Wake_Screenshots_Xbox_360_34.jpg

halo4screen.jpg

Tak, tak bluber.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.