Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najładniejsza gra poprzedniej generacji to Halo 4, oczywista oczywistość. To chyba ostatnia gra 7 generacji która dostała nagrodę za oprawę graficzną na VGA.

No, nic dziwnego skoro U3 wyszlo rok wczesniej a TLoU wyszlo kiedy z VGA zrobilo sie VGX i nawet nie mieli kategori Best Graphics.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:rofl2:

Tyle beczuni z sonybociarni każdego dnia.

Najładniejsza gra poprzedniej generacji to Halo 4, oczywista oczywistość. To chyba ostatnia gra 7 generacji która dostała nagrodę za oprawę graficzną na VGA.

Iks de

Wciąż się zastanawiam czy on trolluje czy tak na serio.

Opublikowano

Halo było efekciarskie, ale sporo brakowało, cienie z tyłka, oświetlenie to sztuczki z teksturami, nawet laserki/blasterki nie były źródłami światła ( już w Reach nawet tak było ).

Opublikowano

@kid

On trolluje, gralem z nim w Gearsy 3 za czasow forum xboxonline i nawet spoko z niego koles.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

W Halo 4 grafika + design robi niesamowite wrażenie. Szczególnie ruchome elementy niektórych lokacji.

A jeżeli chodzi o Girsy to Jugdment jest ładniejszy od 3.

Opublikowano

@Zdunek ty jesteś upośledzony? Sam wkleiłeś bullshoty z gier na vite i cieszysz michę, a potem wrzucasz jakieś feedy chyba z yt i czego to ma niby dowodzić? Z każdej gry można uzyskać tak ch.ujowe shoty, że głowa mała, ale jak grałeś w daną grę to wiesz jak ogólnie ona wygląda i słabsze tekstury czy jakieś ząbki nie zaburzają ogólnego odbioru gry.

np

headquarters_newcombat_03.png

wygląda jak sraka, jak jakaś gra na telefony

Hhh.JPG

687587875.jpg

jak na ps2 gierka

oraz w bonusie injustice z vity

Injustice-Ultimate-Vita-Screenshot-04.jp

W Halo 4 grafika + design robi niesamowite wrażenie. Szczególnie ruchome elementy niektórych lokacji.

No to wrzuciłem własnie screeny z gow: j

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wiem. Tak tylko piszę.

Opublikowano

@kid

On trolluje, gralem z nim w Gearsy 3 za czasow forum xboxonline i nawet spoko z niego koles.

Też go pamiętam za czasów xboxonline, ciebie zresztą też. Miałeś nick kaganpwnz. Tylko to były czasy gdy na PS3 nie było w co grać i grałem głównie na X360 a PS3 sie kurzyła czekając na lepsze czasy. Nie raz dyskutowaliśmy, ty broniłeś PS3 a ja X360 wtedy. Inny nick miałem oczywiści niż tutaj :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Bluber w du.pie byłeś g.ówno widziałeś

XD no ku.rwa napisz, że exy na ps3 były lepsze graficznie to jeszcze cię bedą obrażać. Z

DO BUDY KLAPERSY TYLKO XBOX

3 strony wcześniej zasugerowałeś że gears of war 3 dorównuje grafiką Last of Us.  :teehee:

Opublikowano

@Zdunek ty jesteś upośledzony? Sam wkleiłeś bullshoty z gier na vite i cieszysz michę, a potem wrzucasz jakieś feedy chyba z yt i czego to ma niby dowodzić? Z każdej gry można uzyskać ta ch.ujowe shoty, że głowa mała, ale jak grałeś w daną grę to wiesz jak ogólnie ona wygląda i słabsze tekstury czy jakieś ząbki nie zaburzają ogólnego odbioru gry.

Zrobił to samo co ty w przypadku gier z PS3 - wybrał słabe screeny z dobrze wyglądających gier.

Opublikowano

Bluber jak dla Ciebie Forza Horizon była graficznym killerem to ja nie mam pytań. 

Opublikowano

Bluber w du.pie byłeś g.ówno widziałeś

XD no ku.rwa napisz, że exy na ps3 były lepsze graficznie to jeszcze cię bedą obrażać. Z

DO BUDY KLAPERSY TYLKO XBOX

3 strony wcześniej zasugerowałeś że gears of war 3 dorównuje grafiką Last of Us.  :teehee:

No dla mnie Judgement jest na równi z The Last of Us. Czasem tlou dość niestrawnie wyglądało dla mnie, zielone plamy, ząbki na drzewach i czasem nie wyrabiający framerate dawał po gałach, ale w niektórych momentach prezentowało się wybornie lecz Uncharted 3 czy KZ 3 dla mnie lepiej wyglądaja.

@Zdunek ty jesteś upośledzony? Sam wkleiłeś bullshoty z gier na vite i cieszysz michę, a potem wrzucasz jakieś feedy chyba z yt i czego to ma niby dowodzić? Z każdej gry można uzyskać ta ch.ujowe shoty, że głowa mała, ale jak grałeś w daną grę to wiesz jak ogólnie ona wygląda i słabsze tekstury czy jakieś ząbki nie zaburzają ogólnego odbioru gry.

Zrobił to samo co ty w przypadku gier z PS3 - wybrał słabe screeny z dobrze wyglądających gier.

heh nie robiłem tego z premedytacją, wziąłem te shoty z podobnego tematu na gamespocie i o dziwo The Last of Us wygrało tamtejszą ankietę. Zresztą jak ten z Uncharted 3 jest słabym screenem to jem od dzisiaj mięso.

Bluber jak dla Ciebie Forza Horizon była graficznym killerem to ja nie mam pytań. 

Pokaż mi lepiej lepiej wyglądającego racera na konsolach (najlepiej takiego z otwartym swiatem bo Gran Turismo czy Forza Motosport to inna liga).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ibrKkL1z5w0xds.JPEG

znajdz samochodówkę z równym dobrym IQ i betonowym framerate.

Ekhm... Burnout Paradise. Który zdaje się był w dodatku w 60 fpsach. I niezłymi zniszczeniami.

Opublikowano

Rozmowa o grafice a ten wyjeżdża z IQ :)

Opublikowano

ibrKkL1z5w0xds.JPEG

Ekhm... Burnout Paradise. Który zdaje się był w dodatku w 60 fpsach. I niezłymi zniszczeniami.

chyba cię suty pieką.

nie mów że nie wiesz co oznacza ten skrót, każda graficzna kurtyzana go zna.

Opublikowano

Gram teraz więc się wypowiem, no fajnie, że 60 fps i w ógole takie takie, ale niestety modele samochodów bardzo biedne są, a i strasznie mały ruch na ulicach jak na Burnouta. Ostatnia dobra gra od criterion ew, się łapie, ale to też nie jest poziom FH imo.

01-big-need-for-speed-hot-pursuit.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nie mów że nie wiesz co oznacza ten skrót, każda graficzna kurtyzana go zna.

No dawaj, zaraz się okaże czy byłem w błędzie czy nie.

Opublikowano

ibrKkL1z5w0xds.JPEG

Xboty mialy milijon drzew na trasie generacje wczesniej, biedni posiadacze kąsoli firmy Sony, zawsze do tylu : (

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Dobra, myślałem, że chodzi o co innego :) My bad.

Mimo wszystko. Tylko Sony.

Opublikowano

@Zdunek ty jesteś upośledzony? Sam wkleiłeś bullshoty z gier na vite i cieszysz michę, a potem wrzucasz jakieś feedy chyba z yt i czego to ma niby dowodzić? Z każdej gry można uzyskać tak ch.ujowe shoty, że głowa mała, ale jak grałeś w daną grę to wiesz jak ogólnie ona wygląda i słabsze tekstury czy jakieś ząbki nie zaburzają ogólnego odbioru gry.

np

Hhh.JPG

687587875.jpg

jak na ps2 gierka

1) Zrobiłem to samo co ty z porównaniem grafik z PS3

2) Grafiki które przedstawiłeś odnośnie Vity, nie pochodzą bezpośrednio z Vity(może poza pierwszym), niektóre to nawet zdjęcia ekranu xD

3) Niezła z ciebie beka z samego faktu że musisz dopatrywać się różnic w grafice między x360 a Vitą.

4) Zostałeś oficjalnie zniszczony.

EDIT:

bluber, już kręci i odwraca kota ogonem ośmieszając się przy tym, nie będę marnował posta na odpisywanie takiemu marnemu trollowi.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Mysza czekam

np

Hhh.JPG

687587875.jpg

jak na ps2 gierka

1) Zrobiłem to samo co ty z porównaniem grafik z PS3
2) Grafiki które przedstawiłeś odnośnie Vity, nie pochodzą bezpośrednio z Vity(może poza pierwszym), niektóre to nawet zdjęcia ekranu xD
3) Niezła z ciebie beka z samego faktu że musisz dopatrywać się różnic w grafice między x360 a Vitą.
4) Zostałeś oficjalnie zniszczony.

1. juz mówiłem skąd te screeny są

2. no tak samo jak ten screeny girsów z yt

3. gdzie ty masz porównywanie 360 do vity lol

4. nie bo ty

5. lol, przecież pisałem, że lepiej ogólnie eksy na ps3 wygladały jako całokształt

btw ten drugi screen to z uncharted 2 z ps3 I CO TERAS BEKA Z CIEBIE (zresztą co się z tobą stało? sprzedaleś 360 i juz od razu klapers vita defense force)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ibrKkL1z5w0xds.JPEG

Xboty mialy milijon drzew na trasie generacje wczesniej, biedni posiadacze kąsoli firmy Sony, zawsze do tylu : (

Mówimy o tych tekturach ?

Opublikowano

Ja o grafice to Ci schodzą na inny temat. Forza wygląda świetnie, ale nie miażdży grafą. NFSy, np. taki Most Wanted wcale gorzej nie wyglądał od Horizon. Bluber pokazałeś gry które wyglądają bardzo ładnie, ale poziom niektórych eksów od Sony to nie jest. Gameplay to już swoją drogą, mówię tylko o grafice.

Edytowane przez MYSZa7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.