Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bluber jak dla Ciebie Forza Horizon była graficznym killerem to ja nie mam pytań.

znajdz samochodówkę z równym dobrym IQ i betonowym framerate.

Ekhm... Burnout Paradise. Który zdaje się był w dodatku w 60 fpsach. I niezłymi zniszczeniami.

Gram teraz więc się wypowiem, no fajnie, że 60 fps i w ógole takie takie, ale niestety modele samochodów bardzo biedne są, a i strasznie mały ruch na ulicach jak na Burnouta. Ostatnia dobra gra od criterion ew, się łapie, ale to też nie jest poziom FH imo.

01-big-need-for-speed-hot-pursuit.jpg

Za same 60 fpsów należy się wygrana. IQ też jest lepsze w Paradise. No i jednak Horizon to lategen gra, a Paradise z zaczątków generacji.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Digital Foundry o Forza Horizon:

The overall look and feel of the game is almost untouchable, with an extremely high standard of production values applied to almost every visual element - everything meshes together beautifully, making for a best-in-class presentation.

Tyle na ten temat.

Forza Horizon wcale nie jest najładniejszym racerem na past geny, tylko jakimś dziwnym trafem klapki pisały przed premierą, że zrzuty ingame, to bullshoty, bo ta gra nie może tak dobrze wyglądać :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no jeśli chodzi o modele samochodów to nie można im niczego zarzucić, gorzej z otoczeniem, które raz rozpyerdala ( kaniony ) by później rozczarować ( miasteczka itp.) 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

RT Destiny on X1 is 1080p/30FPS it doesn't mean it will equal PS4 in visuals. PS4 will sport better FX, shadow maps, anti aliasing, AO, etc.

zrodlo - twitter thuwaya

ECH.

Opublikowano

a nowy COD nie pójdzie w 1080p na One, ale wiadomo nie grafika się liczy, więc who cares

Opublikowano

RT Destiny on X1 is 1080p/30FPS it doesn't mean it will equal PS4 in visuals. PS4 will sport better FX, shadow maps, anti aliasing, AO, etc.

zrodlo - twitter thuwaya

ECH.

znowu jaranie się skrótami których zapewne przeciętny klapek nie potrafi rozszyfrować. To tak jak z tym "gdrr5 jest 3 razy szybsze od ddr3!!!"

Opublikowano

Za same 60 fpsów należy się wygrana. IQ też jest lepsze w Paradise. No i jednak Horizon to lategen gra, a Paradise z zaczątków generacji.

Paradise nie dość, że wygląda sporo gorzej od Horizon to ma o wiele gorsze IQ. Co ty ćpiesz Figaro ? W ogóle wiesz co to jest IQ ?

Opublikowano

zrodlo - twitter thuwaya

ECH.

No tak, wklejaj tweety człowieka, który jest zaślepiony miłością do PlayStation, a na dodatek kooperuje z CBOATem (a przynajmniej kooperował).

Opublikowano

Dzięki ci microsoft, ze wypusciles taką pomyłkę technologiczną.

Beczunia!!1!

;)

Opublikowano

Nie śledzę tematu Destiny, ale jeśli to prawda że dostanie timed exa na rok na PS to jest to overkill i już mniejsza z tą grafiką.

Swoją drogą, na przykładzie tej gry widać że łaska klientów na pstrym koniu jeździ - nie tak dawno Acti było uber hejtowane, a Ubi szanowane.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

zrodlo - twitter thuwaya

ECH.

No tak, wklejaj tweety człowieka, który jest zaślepiony miłością do PlayStation, a na dodatek kooperuje z CBOATem (a przynajmniej kooperował).

No najlepsze tweety to pewnie od ludzi z MS. Tylko oni zostawiają botkom resztki nadziei pisząc jakie to te gry niby są za(pipi)iste na x-boksie jeden.
Opublikowano

Nie no, to oczywiste że PS4 ma ładniejsze graficznie gry, często w lepszej rozdziałce. Nie wiem kto w ogóle myśli, że z Destiny będzie inaczej, chyba że MS zapłaci za pogorszoną wersję na PS4, ale Bungie to nie jest dla nich partner do czegoś takiego, zważywszy że ci drudzy tak "badzo" kochają swojego byłego chlebodawcę, iż po uwolnieniu się od niego, zdecydowali się na roczną eksluzywność u konkurencji.

No cóż, ale każda potwora znajdzie swojego amatora, niektórzy lubią może gorszą jakość audio-wizualną gier (taka generacja 7.5) i wybierają Xboxa One.

Ale to nie jesteś Ty, prawda niezdecydowany graczu, którzy przychodzisz do tego tematu po radę jaką konsolę kupić? ;)

Opublikowano

Nah, nie ma sensu wałkować tego samego znowu, bo przytaczałem przykłady, żródła, łączyłem fakty - a xboty nadal są święcie przekonane, że MS kochał Bungie ze wzajemnością. Trochę przypomina to bronienie księdza pedofila przez wiernych...

Opublikowano

to co wkleil Zdunek z vity to nie bullshoty - czesto tu wklejalem foty np z takiego killzone mercenary bezposrednio z konsoli (ps button + start) - te gry tak wygladaja zaje.biaszczo, dodatkowo na 5 calach oleda kolory po prostu wylewaja sie z ekranu i to wszystko przy zerowym imput lag :D

Opublikowano

e51733336bfd9cc1gen.jpg

mój screen z mortala z vity

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Nah, nie ma sensu wałkować tego samego znowu, bo przytaczałem przykłady, żródła, łączyłem fakty - a xboty nadal są święcie przekonane, że MS kochał Bungie ze wzajemnością. Trochę przypomina to bronienie księdza pedofila przez wiernych...

To teraz może pjerdolniesz ściane tekstu o nienawiści między Insomniac i Sony. 

Opublikowano

Nie śledzę tematu Destiny, ale jeśli to prawda że dostanie timed exa na rok na PS to jest to overkill i już mniejsza z tą grafiką.

Mówisz o super ekskluzywnych skinach dla postaci :P

Opublikowano

To teraz może pjerdolniesz ściane tekstu o nienawiści między Insomniac i Sony. 

Nie miał by na czym podeprzeć tej tezy w końcu Insomniac odświeżają pierwszego R&C na PS4 ;)

Opublikowano

brawo, wkleiles zdjecie z prawdopodobniej najbrzydszej gry na vite(lub jedna z naj) o ktorej sam Ed Boon pisal, ze nie mieli czasu optymalizowac silnik i ucieli co sie dalo by bylo betonowe 60fps co im sie udalo i jego zdaniem to jest najwazniejsze w bijatykach

e51733336bfd9cc1gen.jpg

mój screen z mortala z vity

jvg6qHqUp7l7g.jpg

11311325723_7e9b66f020_o.jpg

11311326603_3c786c1d43_o.jpg
B3vA6SP.jpg

11319782156_207446c9b3_o.jpg

f4MyzOf.jpg

QMTtN14.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

żodyn tu nie szanuje vity, ŻODYN

1399296580_73sn1g_fb_plus.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.