Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Starczy, że Ty szanujesz za trzech ;)

Ja tam Vite lubię. Ostatnio wróciłem do Everybody's Golf i odkryłem, że można włączyć easy mode. Dzięki temu mogłem w końcu ruszyć dalej w karierze :P

Dobra giera ogólnie i mam nadzieję, że szykują nową część na PS4.

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

żodyn tu nie szanuje vity, ŻODYN

1399296580_73sn1g_fb_plus.jpg

Uncharted trochę szanuję, jedyna gierka jaką na Vicie ograłem zanim sprzedałem. Konsolka jak chce to potrafi, ale mało komu widocznie chce się optymalizować gry pod jej kątem.

Bardziej szanuję za technikalia niż za gameplay w sumie, no ale cała seria Uncharted tak ma ;/.

Opublikowano

Btw Ken Levine wypowiedzial sie ostatnio o Bioshock Vita - raczej juz szans na realizacje nie ma, najblizej dealu z 2k sony bylo w 2011roku, twierdzi ze jakby mogl to by nawet sam sie za niego wzial nawet teraz.

Co ciekawe wypowiedzial sie pierwszy raz na temat tego jak sobie tego Bioshock Vita wyobrazal - otoz mial to byc taktyczny rpg w stylu final fantasy tactics w rapture. No (pipi).aaa ale mega szkoda :( :( :(

http://gematsu.com/2014/07/bioshock-vita-final-fantasy-tactics-style-rpg

Opublikowano

uncharted 2 gra generacji

giphy.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Grand Theft Auto V + Super Mario Galaxy + The Last of Us = gry generacji

@fixed

Opublikowano

Grand Theft Auto V + Super Mario Galaxy + The Last of Us = gry generacji

Ja bym dodał RDR i wszystko wskazuje że jeszcze MGS5 i Destiny zawalczą o to miano, bo szykują się mega szpile.

Opublikowano

No rdra zamiast tlou albo gta i może być.

Opublikowano

Za same 60 fpsów należy się wygrana. IQ też jest lepsze w Paradise. No i jednak Horizon to lategen gra, a Paradise z zaczątków generacji.

Paradise nie dość, że wygląda sporo gorzej od Horizon to ma o wiele gorsze IQ. Co ty ćpiesz Figaro ? W ogóle wiesz co to jest IQ ?

Wiem co to jest.

Opublikowano

Dobra, bo wysiadam - co to jest IQ ? Image Quality ? 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zamiast SMG, a nie TLOU czy GTA.

Opublikowano

Mnie RDR nie przekonał kompletnie nie moje klimaty :( ale to tak jak też wszystkie Batmany

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zamiast SMG, a nie TLOU czy GTA.

Jak już za coś wstawić RDR to właśnie GTA.

Opublikowano

a co tak spokojnie dzisiaj wszyscy grają czy co

nie ma co czytać

Opublikowano

Ori and the Blind Forest wyjdzie w 2015 na X360 - Microsoft i ten jego brak supportu 10 lat od premiery konsoli ;)

PS. Fanart Bioshocka w rzucie izometrycznym - grałbym :)

1404787751-bioshock-isometric.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

PS4 czy One?

Z jednej strony tlou i ludzie do grania (niestety w 90% janusze) w multplatformy, z drugiej ogolnie wiecej fajnych gier, xbox live, lepszy interfejs, lepszy system osiagniec...

No nie wiem ;/

Opublikowano

PS4 czy One?

Z jednej strony tlou i ludzie do grania (niestety w 90% janusze) w multplatformy, z drugiej ogolnie wiecej fajnych gier, xbox live, lepszy interfejs, lepszy system osiagniec...

No nie wiem ;/

Sam sobie odpowiedziałeś , że One.

Opublikowano

Dawaj Czez w KI będziemy cisnąc ;]

Opublikowano

ale tlou;/

Opublikowano

Myślałem, że masz PS4.

PS. Najlepsza reklama Xone - MS daje dożywotnią gwarancję, że na Live nie natkniesz się na Mendrka.

:P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

kilka tygodni temu też sie zastanawiałem PS4 czy X1, trafiłem na te forum i generalnie dział CW przekonał mnie do zakupu PS4 :D

lub inaczej, aby nie brać X1

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

kilka tygodni temu też sie zastanawiałem PS4 czy X1, trafiłem na te forum i generalnie dział CW przekonał mnie do zakupu PS4 :D

Czyli nie czytałeś ze zrozumieniem? ;)

Opublikowano

Czezky - sugeruje wziąć obie jak coś zawsze sprzedasz - masz wprawę

Opublikowano

generalnie dział CW przekonał mnie do zakupu PS4 :D

Mazzeo i Don, Daady, heaven przewracają się w grobach xD

A może wymienisz jakieś powody dla których kupiłeś PS4 ? Uwierz mi, wtedy dyskusja rozgorzeje na maxa :D

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.