Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kilka tygodni temu też sie zastanawiałem PS4 czy X1, trafiłem na te forum i generalnie dział CW przekonał mnie do zakupu PS4 :D

lub inaczej, aby nie brać X1

Jak tak bardzo słuchasz CW to musisz kupić jeszcze Wii :-D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Im mniej Januszy  na Live tym lepiej, Czezky dawaj do nas!

Opublikowano

czezky nie rób mi krzywdy :(

Opublikowano

Mialem juz ps4 i niestety nie bylo to najlepsze gaming exp. w moim zyciu ;/

mysza07<333

a bedziesz gral w tlou?:(

Opublikowano

No w sumie PS4 zdazyles poznac jak Vite ^^

Im mniej Januszy  na Live tym lepiej, Czezky dawaj do nas!

no ale w co Ty z Czezkym chcesz grac ? Laczny czas HALO to 30 minut nim gra trafila na pchli, multiplatformy dla Januszy, KI jakos w Twoim profilu nie widze ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z dedykacją dla Dejwa:

52248367.jpg

:D

Opublikowano

Ciekawę czy zdążę z Czezkym zagrać w TLOU czy szybciej sprzeda konsolę  :teehee:

Opublikowano

kupię dla Ciebie TLOU czezky

Opublikowano

generalnie dział CW przekonał mnie do zakupu PS4 :D

lub inaczej, aby nie brać X1

Mazzeo i Don, Daady, heaven przewracają się w grobach xD

A może wymienisz jakieś powody dla których kupiłeś PS4 ? Uwierz mi, wtedy dyskusja rozgorzeje na maxa :D

no właśnie chłopaki głównie pomogli, dzięki :)

- PS4 bardziej przyjazdna platforma dla developerów

- wyraźnie mocniejsza konsola jeśli chodzi o środek

- te problemy, które cały czas czytam z X1 "nie będzie 1080p, 792p, nie wiedzą jak podnieść grafike wyżej, konsultacje z MS trwają"

- słowa zachęty typu komendy głosowe, kinecty, czat, kamera do skype, nie bede też szukał nowych przyjaciół w internecie, inne. nie mam już 18 lat, nie potrzebuje tego

- zrezygnowałem z gry na PC, aby już więcej nie dotykać klawiatury i nie musieć ustawiać detali medium, więc wymagam od konsoli dobrej grafiki

- kupując konsole nastawiałem sie głównie na tytuł Witcher 3, a tu kolejne problemy z X1, jeśli nawet osiągną upragnione 1080p to pewnie z detalami zjadą

jeszcze raz dzięki za pomoc bo pomogliście :thumbsup:

choć jak piszecie X1 to także dobra konsola :thumbsup:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No w sumie PS4 zdazyles poznac jak Vite ^^

Im mniej Januszy na Live tym lepiej, Czezky dawaj do nas!

no ale w co Ty z Czezkym chcesz grac ? Laczny czas HALO to 30 minut nim gra trafila na pchli, multiplatformy dla Januszy, KI jakos w Twoim profilu nie widze ^^

Nie no lepiej niech kupi PS4, juz widze te dlugie godziny przy TLoU z Fankiem XD.

Opublikowano

- zrezygnowałem z gry na PC, aby już więcej nie dotykać klawiatury i nie musieć ustawiać detali medium, więc wymagam od konsoli dobrej grafiki

dlatego w Watch Dogsy pograsz w 900p FUCK LOGIC

Opublikowano

Chyba o co innego mu chodziło. Skoro konsola to jedyny sprzęt do grania, celuje w najlepszą możliwą ,, konsolową " grafikę. Lepiej 900 niż 792 jak się nie ma innej alternatywy.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

PS4 kupiłem z bundle WD dla rewizji 4B konsoli, WD został sprzedany 2 dni pozniej w folii

poza tematem WD to chyba największy wałek w historii UBIsoftu :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

PS4 czy One?

Z jednej strony tlou i ludzie do grania (niestety w 90% janusze) w multplatformy, z drugiej ogolnie wiecej fajnych gier, xbox live, lepszy interfejs, lepszy system osiagniec...

No nie wiem ;/

Czy gry fajne to kwestia indywidualna, Xbox live to plus, zgadzam się, system lepszy nie jest bo to jedno wielkie wysypisko śmieci wcale nie działające płynnie z reklamami wszystkiego wszędzie.

Co do lepszego systemu osiągnięć to kiedyś też tak myślałem, nie jest to prawdą w przypadku gamescoru to tylko puste liczby nie przedstawiające niczego, u jednego 1000gs to calak w jednej grze a u innego 100odpalonych samouczkow w różnych grach za ukończenie których miał 10gs od gry, u Sony wchodząc na profil to wiesz na dziendobry czy to Janusz czy nie, widzisz ile gier zcalakowal dodatkowo teraz wprowadzili skalę procentową ilu graczy którzy odpalili dany tytuł zdobyli dane trofeum, ta sama skala jest dla platyny widać na dłoni ile procent graczy ma platyne w dany tytuł, ogólnie mówiąc system osiągnięć jest duuuzo lepszy na Sony.

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-07-08-playstation-4-nie-zdolalo-wplynac-korzystnie-na-japonski-rynek-konsol

Są jeszcze tacy, którzy będą się upierać, że Nippon rozdaje karty?

Kolejny dzień, kolejny retard post od Kasiasa. Brak gier (a zwłaszcza stricte japońskich tytułów bo jedno demo MGS to za mało) robi swoje, aż tak bardzo, że Knack był wysoko w top10 po premierze w Japonii.

Opublikowano

@Exact

Nie wiem co Ty masz z tymi reklamami. W Home mam te trzy kafle z info co nowego na Xbonie - Uptade, Apka Brazil Now i Deals with Gold. Po wejsciu do Store jest caly JEDEN kafel z reklama jakiegos filmu.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zaloze sie ze Czezky teraz popija piwko/kawke i ma beke ze prowo slicznie zalapalo.

Opublikowano

@Exact

Nie wiem co Ty masz z tymi reklamami. W Home mam te trzy kafle z info co nowego na Xbonie - Uptade, Apka Brazil Now i Deals with Gold. Po wejsciu do Store jest caly JEDEN kafel z reklama jakiegos filmu.

Jeśli miałbym możliwość usunięcia tych kafelkow to nie miałbym nic przeciwko reklamom.
Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-07-08-playstation-4-nie-zdolalo-wplynac-korzystnie-na-japonski-rynek-konsol

Kolejny dzień, kolejny retard post od Kasiasa. Brak gier (a zwłaszcza stricte japońskich tytułów bo jedno demo MGS to za mało) robi swoje, aż tak bardzo, że Knack był wysoko w top10 po premierze w Japonii.

Ale tu już nawet nie o PS4 chodzi... A Ground Zeroes to nie demo, tylko najlepsza na ten moment gra wydana w 2014 roku.

Opublikowano

@Exact

On ma specjalny filtr w oczach, u niego 1 kafel idzie x20, a 20 kafli systemowych -19 ;)

Te bzdury o reklamach już są nudne. To samo było z X360.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ale tu już nawet nie o PS4 chodzi... A Ground Zeroes to nie demo, tylko najlepsza na ten moment gra wydana w 2014 roku.

co ty cpiesz to ja nawet nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.