Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Exact

Nie wiem co Ty masz z tymi reklamami. W Home mam te trzy kafle z info co nowego na Xbonie - Uptade, Apka Brazil Now i Deals with Gold. Po wejsciu do Store jest caly JEDEN kafel z reklama jakiegos filmu.

Jeśli miałbym możliwość usunięcia tych kafelkow to nie miałbym nic przeciwko reklamom.

Jezeli dla Ciebie jeden kafel z reklama w Store = nayebane reklamami to musisz byc niezle zagubionym czlowiekiem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-07-08-playstation-4-nie-zdolalo-wplynac-korzystnie-na-japonski-rynek-konsol

Są jeszcze tacy, którzy będą się upierać, że Nippon rozdaje karty?

Kolejny dzień, kolejny retard post od Kasiasa. Brak gier (a zwłaszcza stricte japońskich tytułów bo jedno demo MGS to za mało) robi swoje, aż tak bardzo, że Knack był wysoko w top10 po premierze w Japonii.

Ale tu już nawet nie o PS4 chodzi... A Ground Zeroes to nie demo, tylko najlepsza na ten moment gra wydana w 2014 roku.

az mi koza z nosa wyskoczyla jak sie usmialem

te konsole co maja gry pod gusta japonczykow sprzedaja sie super - mowa o 3ds i vicie, nawet WiiU po MK8 wystarowalo z kopyta, Ps4 nie dosc ze nie ma gier, to jeszcze nie ma japonskich gier, do tego multiplatformy popularne u nas w KKW sa nikogo

Opublikowano

PS4 czy One?

Z jednej strony tlou i ludzie do grania (niestety w 90% janusze) w multplatformy, z drugiej ogolnie wiecej fajnych gier, xbox live, lepszy interfejs, lepszy system osiagniec...

No nie wiem ;/

wiem, ze prowo ale pomoge

PS4:

- tlou

- ludzie do grania (niestety w 90% janusze)

XBOX ONE:

- ogolnie wiecej fajnych gier,

- xbox live,

- lepszy interfejs,

- lepszy system osiagniec

mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam

Opublikowano

@Exact

Nie wiem co Ty masz z tymi reklamami. W Home mam te trzy kafle z info co nowego na Xbonie - Uptade, Apka Brazil Now i Deals with Gold. Po wejsciu do Store jest caly JEDEN kafel z reklama jakiegos filmu.

Jeśli miałbym możliwość usunięcia tych kafelkow to nie miałbym nic przeciwko reklamom.

Jezeli dla Ciebie jeden kafel z reklama w Store = nayebane reklamami to musisz byc niezle zagubionym czlowiekiem.

Czekamy na post easye'go w sprawie jak to na X360 nie mógł gier znaleźć bo mu hamburgery i doritosy zasłaniamy menu ;)

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-07-08-playstation-4-nie-zdolalo-wplynac-korzystnie-na-japonski-rynek-konsol

Są jeszcze tacy, którzy będą się upierać, że Nippon rozdaje karty?

Kolejny dzień, kolejny retard post od Kasiasa. Brak gier (a zwłaszcza stricte japońskich tytułów bo jedno demo MGS to za mało) robi swoje, aż tak bardzo, że Knack był wysoko w top10 po premierze w Japonii.

Ale tu już nawet nie o PS4 chodzi... A Ground Zeroes to nie demo, tylko najlepsza na ten moment gra wydana w 2014 roku.

az mi koza z nosa wyskoczyla jak sie usmialem

te konsole co maja gry pod gusta japonczykow sprzedaja sie super - mowa o 3ds i vicie, nawet WiiU po MK8 wystarowalo z kopyta, Ps4 nie dosc ze nie ma gier, to jeszcze nie ma japonskich gier, do tego multiplatformy popularne u nas w KKW sa nikogo

Dałem mu plusa bo jest taki alternatywny ;)

Opublikowano

Mysza czekam nadal na te wyścigowe gry, które wyglądają lepiej niz Forza Horizon na poprzedniej generacji.

Opublikowano

ja to w ogole na 360tce gier nie moglem znalezc, bo mi hamburgery i doritosy zasłaniamy menu! 

Jeden ch(pipi) bo i tak nie bylo z kim grac w HALO !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kasias nasłuchał się kolegów z CW i takie są skutki...

1orddj.png

Opublikowano

Kij, że w roku w którym wyszły takie gry jak

-Dark Souls II

-Mario Kart 8

-Transistor

-South Park Kijek Prawdy

-Donkey Kong Country Tropical Freeze

-Bravely Default

dla Kasiasa najlepszą grą jest demko mgsa, który ma średnią ledwo 75% lel

Opublikowano

Mysza czekam nadal na te wyścigowe gry, które wyglądają lepiej niz Forza Horizon na poprzedniej generacji.

Open World?
Opublikowano

No raczej tak bo przecież oczywista sprawa, że Gran Turismo 6 na zamkniętych torach będzie miało lepiej wykonane auta niż open world FH.

Opublikowano

No raczej tak bo przecież oczywista sprawa, że Gran Turismo 6 na zamkniętych torach będzie miało lepiej wykonane auta niż open world FH.

No to nie ma o czym rozmawiać bo Horizon to najladniejsza wyścigówka, Figaro słusznie zauważył ze Paradise był też ładny w 60fps i z fajnym modelem zniszczeń, i to na początku generacji.
Opublikowano

No to nie ma o czym rozmawiać bo Horizon to najladniejsza wyścigówka, Figaro słusznie zauważył ze Paradise był też ładny w 60fps i z fajnym modelem zniszczeń, i to na początku generacji.

No, ale najważniejsza rzeczy czyli modele aut wyglądają jak kartony i brak im detali.

Opublikowano

ja to w ogole na 360tce gier nie moglem znalezc, bo mi hamburgery i doritosy zasłaniamy menu! 

Jeden ch(pipi) bo i tak nie bylo z kim grac w HALO !  :teehee:

Na One jest w tej chwili mniej reklam niż na 360.

Mnie przekonała w końcu Forza 5 (w kontekście braku samochodówek na PS4 przez najbliższe miesiące; do tego DC zapowiada się na świetne wyścigi, ale robione z myślą o publice szerszej niż tylko maniacy motoryzacji), pad, oraz opinia części znajomych. No i na PSN nie podoba mi się trochę brak możliwości migracji konta, mało przyszłościowa opcja.

Z grafiką też nie ma co popadać w paranoję. Nawet jeśli multiplatformy wyglądają nieco lepiej na PS4, to ostatnio w porównaniach mamy zwykle 360/PS3 kupa <<< One nowa generacja < PS4 w detalach nieco lepiej << mocny PC zauważalnie lepiej niż One i PS4. Jak ktoś woli robić w takiej multiplatofrmie achievy zamiast trofeów albo wygodniej mu grać na padzie konsoli MS, to różnica graficzna przestaje być istotna. Na początek niech każdy sobie poprawnie skalibruje telewizor, bo ustawiania, które czasem widzę u ludzi albo w sklepach, są nierzadko kompletnie zrąbane (oglądać z lupą obrazki digitalfoundry i grać z wyostrzaniem krawędzi <ok>).

Opublikowano

No, ale najważniejsza rzeczy czyli modele aut wyglądają jak kartony i brak im detali.

I nie ma widoku ze środka
Opublikowano

South Park, mimo, że nie lubię serialu, jest jak na razie dla mnie najlepszą grą tego roku. Co tam się odp*erdala to głowa mała. :D

Opublikowano

no south park jak do tej pory GOTY

Opublikowano

kilka tygodni temu też sie zastanawiałem PS4 czy X1, trafiłem na te forum i generalnie dział CW przekonał mnie do zakupu PS4 :D

lub inaczej, aby nie brać X1

Dobry wybór. Osoby pokroju donsterydo pewnie mają ból, bo on np. jest blisko związany z Microsoftem (wiesz, promki za prowadzenie fanowskiego serwisu i te sprawy), ale cieszę się że ten temat mógł kogoś natchnąć do tego by wybrać najlepiej i maksymalnie cieszyć się jako gracz. Cieszę się podwójnie, że nawet nie wspomniałeś o PC-cie do grania, w kontekście wyboru przed jakim stanąłeś. Nie wiem jak ktokolwiek obeznany mógłby w ogóle rozpatrywać tą platformę jako coś innego niż fanaberyjny dodatek do konsol(i) :)

Na pewno ucieszy Cię fakt, że to właśnie na PS4 powstanie sequel najlepiej ocenionej przez krytyków grze w historii, czyli "The Last of Us" ;)

Opublikowano

I szkoda, że jak kupisz grę... to w niej nie będzie tych zmiennych warunków atmosferycznych. Ciekawe ile miesięcy po premierze będą gify wypuszczali zanim zobaczymy to w grze.

Opublikowano

Co za roznica, od razu widac ze "model jazdy podoszkowcow"
Bez duszy z (pipi)owym gameplayem, tylko Forza!  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ten gameplay wygląda naprawdę, naprawdę mocnie.

Opublikowano

YETI tak się brandzluje nad DC, a i tak nie kupi. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.