Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I szkoda, że jak kupisz grę... to w niej nie będzie tych zmiennych warunków atmosferycznych. Ciekawe ile miesięcy po premierze będą gify wypuszczali zanim zobaczymy to w grze.

Jestem pewien, że będę czekał krócej niż ty na tak wyglądającą grę na xbonerze.

YETI tak się brandzluje nad DC, a i tak nie kupi. :confused:

To juz nie można wrzucić filmiku prezentującego poziom graficzny pierwszych gier na Nadkonsole?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Spoko Yeti, wszyscy wiemy, że będziesz grał w gify 24h/7. Masz w tym wprawę :)

Opublikowano

Tylko żebyś po premierze DriveCluba nie wyszedł znów na głupka.

9oo9pmwme1pf.jpg

Opublikowano

PS4 czy One?

Z jednej strony tlou i ludzie do grania (niestety w 90% janusze) w multplatformy, z drugiej ogolnie wiecej fajnych gier, xbox live, lepszy interfejs, lepszy system osiagniec...

No nie wiem ;/

No wiadomo, że musisz kupić One.  Tak bardzo odradzałeś Masorzowi PS4,  więc wyszło by, że nie chciałeś dla niego dobrze!

Opublikowano

Od kolegi pożyczyłeś? :) Na profilu oczywiście 0%.

PS4 czy One?

Z jednej strony tlou i ludzie do grania (niestety w 90% janusze) w multplatformy, z drugiej ogolnie wiecej fajnych gier, xbox live, lepszy interfejs, lepszy system osiagniec...

No nie wiem ;/

No wiadomo, że musisz kupić One.  Tak bardzo odradzałeś Masorzowi PS4,  więc wyszło by, że nie chciałeś dla niego dobrze!

Bo Masorz to najpierw musi w TV zainwestować, biedak męczy się w tej piwnicy oglądając filmy przyrodnicze na 15" kineskopie. To nieludzkie ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Od kolegi pożyczyłeś? :) Na profilu oczywiście 0%.

Nie, ukradłem z internetu.

Opublikowano

Elegancko to wygląda, deszcz pierwsza klasa, conajmniej dwie klasy wyżej niż FH2 a i festyniarskiego klimatu nie ma.

Opublikowano

Elegancko to wygląda, deszcz pierwsza klasa, conajmniej dwie klasy wyżej niż FH2 a i festyniarskiego klimatu nie ma.

Obczajcie krople deszczu na masce/maskach. Skuwhysyństwo.

Opublikowano

Każda kropla deszcze ma osobno liczoną fizykę i AI, do tego milion drzew na trasie.

Banderas+4_47fe2b_4786237.gif

Opublikowano

Horizon 2 z zamarznietym deszczem na masce wygląda jak kabaret przy Driveclubie, ale w Driveclubie nie będzie można pojechać Lambo na buraki wiec odpada...

Ale ogólnie mówiąc to ten gameplay ryje beret i to na facebooku, jak to będzie u mnie wyglądało na 55",muszę sobie chłonne maty dla dzieci i starców kupić i grając w tą grę na nich siedzieć, szkoda sofy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

oj tam oj tam, od razu widać oskryptowane krople i ząbki na kałużach  :teehee:

miazga :ninja:

Opublikowano

Widzę, że u klapków nie ważne jak się będzie grało, ważne żeby wyglądało. xD

Opublikowano

Co za głupi post, obecnie możemy oceniać tylko grafikę, ciężko coś napisać o gameplayu nie grając w grę, ale gimnazjalista wie lepiej.

PS. Bloodborne będzie grywalny na gamescom.

Opublikowano

To czemu Horizonem tu się botki podniecają?
Opublikowano

Bo daje 5x większe możliwości niż DC w każdym aspekcie gry?

Opublikowano

skąd wiesz jakie możliwości dają gry które jeszcze nie wyszły?

i btw horizon daje tez 5x wiecej możliwości w kwestii jazdy w deszczu? ;p

Opublikowano

Nie opisywały możliwości horizon a grafike więc chyba mają w (pipi)e te "możliwości"

Opublikowano

Wiesz Yano, że developerzy udzielają wywiadów odnośnie tego co będzie w ich grach? Taka mała wskazówka ;)

Opublikowano

Sytuacja jest taka, że po FH2 wiem wszyscy czego się spodziewać a po DC oprócz wyśmienitej oprawy narazie nadal za dużo nie wiadomo, ale myślę, że ten rok developingu więcej tylko pomógł tej grze i będzie spoko. 

Opublikowano

Sytuacja jest taka, że po FH2 wiem wszyscy czego się spodziewać a po DC oprócz wyśmienitej oprawy narazie nadal za dużo nie wiadomo, ale myślę, że ten rok developingu więcej tylko pomógł tej grze i będzie spoko. 

O DC wiadomo całkiem sporo. Wiadomo, że nie będzie warunków atmosferycznych kiedy gra trafi do sprzedaży, wiadomo, że będzie tylko 50 aut, wiadomo, że nie będzie jakiegokolwiek tuningu wizualnego czy "technicznego", wiadomo, że DriveCLUB będzie miało kluby tylko na parę osób itd. ;)

Opublikowano

Bo daje 5x większe możliwości niż DC w każdym aspekcie gry?

LOL?

Wymień 5x więcej możliwości chociaż w jednym aspekcie gry

Opublikowano

Kluby na 1000 osob kontra kluby na kilka osob? Czy to niewystarczajacy aspekt gry ktora nazywa sie DriveClub?

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.