Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pogromca LBP wychodzi w październiku ;)

14605324012_e9bf0cbd22.jpg

Co to znaczy, że "starter pack"? Przeraża mnie co to może być.

Project Spark to narzędzie do robienia gier. Podstawowa wersja jest za darmo, można ściągnąć z Marketplace i zacząć robić gry. Płatne są dodatkowe paczki z tematycznymi DLC, np. Galaxies Pack - paczka skinów, przedmiotów, modeli itp o tematyce SF.

Starter Pack to pudełkowa wersja kreatora ze wszystkimi płatnymi paczkami, które do tej pory wypuścił developer (gra była w becie od roku).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem czy można to aby nazwać grą.

A skoro za darmo, to pewnie będą sprzedawać jakieś modele, opcje, dodatki czy zniesienie limitów.

Btw.

Opublikowano

mi "starter pack" kojarzy sie bardzo mocno z karciankami gdzie też są starter packi ale żeby uzbierać talie trzeba kupić jeszcze mase mniejszych lub większych dostakowych zestawów, czyżby spark miał być farmą DLC?

Opublikowano

To znaczy, ze was róhają w w dupkę po raz kolejny a wy to i tak łykniecie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

kidnappa, kolejny po Ex4ct, który nie wie co pisze :P

Opublikowano

po ściągnięciu tej darmowej podstawki z marketplace będzie można grać we wszystko co zrobi społeczność?

Opublikowano

Zamiast sciagnac sobie DLC ze Store daja je w pudelku, trudno tak to pojac?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zastanawiają mnie możliwości tego czegoś, jak by było całkiem pokaźne, to liczę, że ktoś Populousa odtworzy :D  Ale o czym ja w ogóle marzę.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

wezcie mi nie przypominajcie o conkerze bo mnie szlak jasny trafi krew nagla zaleje

yebane kutasiarze z MS

Opublikowano

Zastanawiają mnie możliwości tego czegoś, jak by było całkiem pokaźne, to liczę, że ktoś Populousa odtworzy :D  Ale o czym ja w ogóle marzę.

http://store.steampowered.com/app/232810/ ?

A edytor ma ogromny potencjał. Kwestia raczej, jak spośród śmietnika crapów znaleźć coś faktycznie dobrego? Jakiś spotlight by się przydał, albo inne promo.

Opublikowano

Zrobienie Populusa, to nie byłby problem przy użyciu PS.

Drugim największym plusem poza możliwościami edytora jest fakt, że jest wymiana projektów pomiędzy tymi stworzonymi na Windowsie a Xone.

Opublikowano

bo mnie szlak jasny trafi

kpFfCk1.jpg

;)

Opublikowano

Jeśli coś jest f2p i na starcie oferuje wiele DLC-ków, to chyba wiecie czego się spodziewać?

Pytanie co zaoferuje PS i jakimi silnikami nas uraczy. Czy będzie to taki "copy and paste game maker" czy jednak pozwoli na korzystanie z zewnętrznych lub własnych zasobów. Jak gra zezwoli na wymianę swoich pomysłów. I przede wszystkim jaka na tym poziomie sprzedaży XO utworzy się społeczność, która będzie płodzić te projekty. Pod tymi względami prym na konsolach wiedzie LBP , ale że jestem zwolennikiem takich produkcji, to trzymam za PS kciuki ;)

Opublikowano

Zaraz, zaraz! To teraz f2p jest ok? A przez ponad pół roku botki jak ognia unikały umieszczania na listach exów gier f2p na PS4...

Opublikowano

Bo F2P na PS4 są chvjowe, deal with it.

Opublikowano

War thunder frame jest spoko.

Zgadzam sie

Jednak Iras ma pewna slusznosc, F2p, dodatkowo wychodzi na PC, wiec jesli z PS robimy ex'a nie widze zadnych przeciwwskazan aby z WF czy WT takze zrobic exa (choc WF wkrotce laduje na XO o ile sie nie myle).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Do listy exów dodać ekskluzywne F2P które było od dawna na PC.

Jak nisko upadliśmy :(

Opublikowano

Do listy exów dodać ekskluzywne F2P które było od dawna na PC.

I tam powinno pozostać, a nie teraz zapowiadają nowa gierkę i co się okazuje ? że to (pipi)ane f2p :(

Edytowane przez Karas

Opublikowano

wracając do FPS-MOBA

trailer nie pokazał konkretów

zastanawia mnie czy to będzie FPS z elementami moba (myśle że kilka istniejących gier można pod to podciągnąć), czy standardowa MOBA z jedyną różnicą - czyli z kamerą FPS - jakoś sobie nie do końca wyobrażam jak to ma działać. bohaterowie oczekujący na cooldown skilli w fps? hmm

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Bleszinski zapowiedział tą swoją nową grę. Project Bluestreak (podobno to nie bedzie końcowy tytuł gry) arena shooter na PC. Spoko ale po pierwsze wychodzi Unreal tworzony przez hardcorowe community, gra bedzie F2P a nie w formacie freeware jak Unreal a wydawcą jest koreański Nexon który słynie z wrzucania mikrotranzakcji pay2win do swoich gier.

Czarno widzę przyszłość tej gry, chyba, że Cliffy zrobi coś nowego i w jakiś sposób innowacyjnego jeśli chodzi o arena shootery które umarły na rzecz casualowych battlefildów i codów.

Opublikowano

Bleszinski zapowiedział tą swoją nową grę. Project Bluestreak (podobno to nie bedzie końcowy tytuł gry) arena shooter na PC. Spoko ale po pierwsze wychodzi Unreal tworzony przez hardcorowe community, gra bedzie F2P a nie w formacie freeware jak Unreal a wydawcą jest koreański Nexon który słynie z wrzucania mikrotranzakcji pay2win do swoich gier.

Czarno widzę przyszłość tej gry, chyba, że Cliffy zrobi coś nowego i w jakiś sposób innowacyjnego jeśli chodzi o arena shootery które umarły na rzecz casualowych battlefildów i codów.

PC nikogo
Opublikowano
PC nikogo

Ktoś tu wcześniej pisał że jest ciekawy nad czym pracuje to nowe studio Bleszinskiego więc wkleiłem info.

Z tego co widziałem na poprzednich kilku stronach to uzyskujesz powoli status kolejnego klauna w tym temacie więc twoje posty nikogo.

Opublikowano

Wreszcie ktoś ma zamiar powrócić do kultowego gatunku, który odszedł w zapomnienie razem z UT III. To tylko na PC?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.