Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

prerenderowana scena z ps3 vs prerenderowana scena z ps4

Chodzi mi o to ze masz wypisane jakie sa dodane efekty a i tak nic nie widac. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

te wypisane efekty wypisali internauci i nie wiem czy to do beki czy prawdzwie bo ja tam nic nie widze :P

Opublikowano

prerenderowana scena z ps3 vs prerenderowana scena z ps4

Chodzi mi o to ze masz wypisane jakie sa dodane efekty a i tak nic nie widac.

A ty porównujesz cut scenki, które nawet nie chodzą na silniku gry, łapiesz?
Opublikowano

Macio coś cicho siedzi, pewnie po zobaczenia nowych materiałów z DC spojrzał na xbona i powiedział "co ja (pipi) zrobiłem".

Nowe materiały z DC rzeczywiście robią ogromne wrażenie :) Ciekaw tylko jestem, na ile jeszcze pozwoli PS4 w przyszłości i jak wielki skok zobaczymy w grach wyścigowych za 2-3 lata na tej konsoli.

Opublikowano

Macio coś cicho siedzi, pewnie po zobaczenia nowych materiałów z DC spojrzał na xbona i powiedział "co ja (pipi) zrobiłem".

Nowe materiały z DC rzeczywiście robią ogromne wrażenie :) Ciekaw tylko jestem, na ile jeszcze pozwoli PS4 w przyszłości i jak wielki skok zobaczymy w grach wyścigowych za 2-3 lata na tej konsoli.

na bank to juz maks mozliwosci tej konsoli, beka z sony, konsoli nie ma rok a driveclub juz wycisnal maks maksow z niej

teraz pozostaje jedynie jedynie sluszny xbox i kibicowanie devom by z tego szrota ulepili cokolwiek sensownego technicznie

Maciomaniak dalej zyje w swoim swiecie ze niby ps4 jest latwe w programowaniu i juz teraz infamous, driveclub i order wycisna max i nic ladniejszego juz nie bedzie :/ :/ :/

Opublikowano

te wypisane efekty wypisali internauci i nie wiem czy to do beki czy prawdzwie bo ja tam nic nie widze :P

Ja bym powiedział nawet, że wersja na PS3 wygląda jakby była w w wyższej rozdzielczości - na PS4 widać, że przepuścili przez jakiś filtr "wygładzający".

na bank to juz maks mozliwosci tej konsoli, beka z sony, konsoli nie ma rok a driveclub juz wycisnal maks maksow z niej

teraz pozostaje jedynie jedynie sluszny xbox i kibicowanie devom by z tego szrota ulepili cokolwiek sensownego technicznie

Maciomaniak dalej zyje w swoim swiecie ze niby ps4 jest latwe w programowaniu i juz teraz infamous, driveclub i order wycisna max i nic ladniejszego juz nie bedzie :confused: :confused: :confused:

Ty chyba jego posta nie przeczytałeś...

Te klapki XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Maciomaniak dalej zyje w swoim swiecie ze niby ps4 jest latwe w programowaniu i juz teraz infamous, driveclub i order wycisna max i nic ladniejszego juz nie bedzie :confused: :confused:

Wstałeś dzisiaj lewą nogą? Gdzie ja napisałem coś takiego? :o

Ogarnijcie się niektórzy, bo nawet jak pochwalę jakąś grę i zastanawiam się jakiego postępu można dokonać na PS4 za 2-3 lata, to próbujecie obrócić to przeciwko mnie.

Opublikowano

Ja bym powiedział nawet, że wersja na PS3 wygląda jakby była w w wyższej rozdzielczości - na PS4 widać, że przepuścili przez jakiś filtr "wygładzający".

niby to Naughty Dog ale z doswiadczenia wiem ze jesli z gry majacej premiere za 2tyg nie ma nawet sekundy gameplayu to cudow nie nalezy sie spodziewac - moze jestem niewierny ale na razie jakos nie chce mi sie wierzyc ze w czasie gameplayu ten tLoU HD jest takie jak twittuja

Opublikowano

Ale ta scenka chyba jest na silniku gry, nie przypominam sobie aby była klasyczna pauza przy włączaniu gotowego filmiku w tej scenie.

Opublikowano

prerender to byl na ps3 w tej scenie

Opublikowano

Tak jak bluber piszę, pochwal PS4 i tak Cię zjedzą. 

Opublikowano

Tak jak bluber piszę, pochwal PS4 i tak Cię zjedzą. 

wścieklizna macicy, bo mieli grać w DC już rok temu, ale nadal maks co dostają to 15 sekundowe urywki :teehee:

Opublikowano

Ale ta scenka chyba jest na silniku gry, nie przypominam sobie aby była klasyczna pauza przy włączaniu gotowego filmiku w tej scenie.
Po pierwsze, to w ogóle nie wiadomo czy tę screeny pochodzą z wersji na ps4, pojawiły się na jakieś japońskiej stronie z podpisem, ze niby z ps4. Polityka Sony też mega dziwna, ND napisało, ze to nie od nich zależy kiedy pojawią się jakieś oficjalne materiały.
Opublikowano

na ps3 bardziej mi się podoba

Opublikowano

Zawsze jest wtopa jak tak maskują oceny i gameplay do ostatnich sekund. (Widac to po MS albo UBI)

Opublikowano

niby naughty dog sie broni ze to nie ich decyzja bo oni sa dumni z tego co osiegneli portujac gre na ps4 ale mimo to chyba zawsze patrzac wtecz takie ukrywanie faktycznego gameplayu tak blisko premiery swiadczylo negatywnie o grze

tlou sliczny bedzie bo to dalej przekapitalnie wygladajacy tytul a lepszy aa i 60fps i full hd zrobi swoje ale jakis drastycznych ulepszen w teksturach, postaciach,otoczeniu czy oswietleniu nie licze

Opublikowano

Powszechnie wiadomo, że największe zmiany mają być w czasie gry, ale wspaniale widzieć, że nawet prerenderowane przerywniki zostały konkretnie podrasowane. Brawo.

Opublikowano

pozycz mi te klapkowe okulary bo ja nie wiedze w ogole tych zmian na tym porownaniu, ktore tam sa podpisane a nawet uwazam ze wersja z ps3 jest ladniejsza bo nie ma tego miekkiego filtra

Opublikowano

Fani PS3 jakoś przeżyli te gorszy multiplatformy to i teraz fani X to przeżyją.......albo kupią PS4 :sweat:

Owszem ale czy jakaś multiplatformama różniła się 10-15fps od xboxa?

To nie są ciut gorsze multiplatformama jak miało to miejsce w tamtej generacji.

Osoba która lubi gry multiplatformama nie powinna zastanawiać się nad wyborem konsoli, z Destiny i Wiedzminem będzie tak samo.

Opublikowano

Maciomaniak dalej zyje w swoim swiecie ze niby ps4 jest latwe w programowaniu i juz teraz infamous, driveclub i order wycisna max i nic ladniejszego juz nie bedzie :confused: :confused:

Wstałeś dzisiaj lewą nogą? Gdzie ja napisałem coś takiego? :o

Ogarnijcie się niektórzy, bo nawet jak pochwalę jakąś grę i zastanawiam się jakiego postępu można dokonać na PS4 za 2-3 lata, to próbujecie obrócić to przeciwko mnie.

Ja myślę że na tej generacji zobaczymy fotorealizm w jakiejś wyscigowce, patrząc na to co widzę w Driveclubie nie mam co do tego żadnych wątpliwości.

Jakby kokoś interesowało - kilka zdjęć pokazujących jakość modelu Lamborghini Countach w GT6

http://www.gtplanet.net/forum/threads/is-gt6s-photo-mode-better-than-forza-5.312855/page-10#post-9858116

To przywiązanie do detali jest tym czego w żadnej forzie się nie znajdzie, no ale to gra dla tych co nie słuchają muzyki podczas wyścigów, i nie myślą o jeździe Lambo po polach.
Opublikowano

Exact weź już skończ bo się ciebie czytać nie da albo przynajmniej zacznij po polsku pisać.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.