Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Stołeczne Królewskie Miasto Kraków

Tak serio to gdzie wy macie te lepsze gry na Ps3 ? W sumie sa gusta i gusciki, ale biblioteka xboxa gniecie te gierki z playstation

I jak ktos mógłby mi napisać czemu sa takie spusty nad TLOU? Gra bdb w stronę rewelacyjnej ale zeby gra generacji mehhhh co takiego zaoferowała że uważacie ja za grę doskonała

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Skąd ty jesteś takim razie mieszczuszku ?

Przecież masz napisane w profilu - Kraków. Czytać nie umiecie :(

@up - stołecznym nie jest od 1596 ( Zygmunt III Waza ). 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie przeglądam profilów ludzi.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

ale biblioteka xboxa gniecie te gierki z playstation

Ja rozumiem CW i te sprawy ale bez przesady.

Opublikowano

Przecież masz napisane w profilu - Kraków. Czytać nie umiecie  :(

@up - stołecznym nie jest od 1596 ( Zygmunt III Waza ). 

ma napisane krk czyli to wymaga pewnej dozy IQ i nie mówimy tu o terminologii grafiki

Edytowane przez kermit

Opublikowano

ty się pogrążasz, bo czytać ze zrozumieniem nie umiesz. Czy ja napisałem, że na x360 wychodziły same crapy ? no właśnie.

A czy ja napisałem że tak napisałeś? Stwierdzenie że na ps3 były genialne gry a na 360 nie to już trochę za daleki odlot. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano
  • Autor

:D beczunia

PS3 miał coś czego nie miało x360. genialne gry, w tym mesjasz 7mej generacji.

YiXno9E.jpg

ew4p818.gif

Opublikowano

Może i dla x-botków potrzebna jest pewna doza IQ aby rozszyfrować wielce trudny skrót jakim jest krk.

ssxx1, po za serią gyrosów na tej konsoli nie ma w co grać tak na dobrą sprawę. Ale ja rozumiem, ze to sprawa indywidualna niektórzy tu pisali, ze fable to dobra seria :)

Opublikowano

Chyba u ciebie na wsi :sorcerer:

Jeżeli Lublin to dla ciebie wieś to spoko.

Patrzac na Twoje posty to blizej ci do Bilgoraja albo Rejowca Fabrycznego.

Opublikowano

Stołeczne Królewskie Miasto Kraków

Tak serio to gdzie wy macie te lepsze gry na Ps3 ? W sumie sa gusta i gusciki, ale biblioteka xboxa gniecie te gierki z playstation

I jak ktos mógłby mi napisać czemu sa takie spusty nad TLOU? Gra bdb w stronę rewelacyjnej ale zeby gra generacji mehhhh co takiego zaoferowała że uważacie ja za grę doskonała

Jest eksem dla plejstejszyn i to starczy.

Opublikowano

I jak ktos mógłby mi napisać czemu sa takie spusty nad TLOU?

Jesli mozna takie debilizmy wypisywac to mozna tez pisac ze TLoU jest niekwestionowanym mesjaszem, w sumie sa gusta i gusciki no ale TLoU gniecie wszystko.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Może i dla x-botków potrzebna jest pewna doza IQ aby rozszyfrować wielce trudny skrót jakim jest krk.

przecież to tobie musieli tłumaczyć co to jest krk i nie gadaj że nie przeglądasz profili jak pod jego nickiem stoi jak wół

idź sobie pograj w te mesjasze lepiej

Opublikowano

Tak wiemy, gniecie wszystko bo jest na plejstejszyn. Hehehe....nie.

Opublikowano

ze fable to dobra seria

Jedynka była całkiem fajna.

Dwójka też jest elegancka 89 na gamerankings! Żaden eks na ps4 nie ma takiej średniej, olo (tylko resogun jest blisko, ale to indie a te jak wiadomo #nikogo).

Ten kidnappa to albo hardy troll albo sami wiecie co... Na xboxie nic oprócz girsow a na ps3 goty 10/10 mag, playstation battle royale, lbp karting

Opublikowano

@kubson

Czemu debilizmy ?

Bo piszesz ze sa gusta i gusciki tylko po to aby sekunde pozniej pokazac ze nie rozumiesz znaczenia tego slowa. Debilizm (a ten tekst o rodzicach to mozesz sobie darowac).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że 3/4 obrońców TLOU nie jest w stanie uargumentować czemu są takie spusty nad tym tytułem

@Bansai

Ale zdajesz sobie sprawę że to CW? większości wchodzi tu by podanieść ciśnienie innym dla relaksu

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że 3/4 obrońców TLOU nie jest w stanie uargumentować czemu są takie spusty nad tym tytułem

No to prosze napisz dlaczego biblioteka Xboxa jest lepsza od tej z Playstation, uargumentuj to pieknie, pokaz ze Xbot potrafi.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@Bansai

Ale zdajesz sobie sprawę że to CW? większości wchodzi tu by podanieść ciśnienie innym dla relaksu

3/4 obrońców w TLOU w ogóle w niego nie grała. xD

Irasek to piękny tego przykład.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Debilizm (a ten tekst o rodzicach to mozesz sobie darowac).

O widzę pan nowy na forum :teehee:

@Bansai

3/4 obrońców w TLOU w ogóle w niego nie grała. xD

Irasek to piękny tego przykład.

This. Figaro skończył w końcu czy nie?

Opublikowano

Debilizm (a ten tekst o rodzicach to mozesz sobie darowac).

O widzę pan nowy na forum :teehee:

Czytam CW dosc dlugo i tekst o rodzicach widze tu pierwszy raz.

@kubson

Aaa no tak, jasne, trolling, ehe :), zaraz po tym jak poprosilem o argumenty wyjezdzamy z karta trolling, typowe.

Hehe, masz mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No to prosze napisz dlaczego biblioteka Xboxa jest lepsza od tej z Playstation, uargumentuj to pieknie, pokaz ze Xbot potrafi.
Nie potrafię, bo na xboxie tylko laserki, krasnoludki i gierki w 400p

@Bansai

Nie, nie troling, rozgryzłeś mnie że mając 30 lat siedzę i naciągam sie w CW która konsola jest lepsza xD tym bardziej ze obcowalelm z większością konsol

Serio myślałem że jesteś ogarnięty

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Dlaczego tu się nie szanuje Fable II :( przecież to bardzo dobra gra. Trójka to jednak już przegięcie jak zobaczyłem że nawet kulki "expa" wy(pipi)ali to się załamałem. 

Opublikowano

@Bansai

Nie, nie troling, rozgryzłeś mnie że mając 30 lat siedzę i naciągam sie w CW która konsola jest lepsza xD tym bardziej ze obcowalelm z większością konsol

Wydaje mi sie ze jestes jednym z tych przypadkow ktorzy tylko sobie wmawiaja ze to trolling. No i tak, majac 30 lat siedzisz w CW i tasujesz sie w postach do xboxa (trolling czy nie), majac awatar xboxa, sygnature xboxa, tytul xboxa, #bekezplaystation w PSN ID, no jakby na to nie patrzec, robiac to w wieku 30 lat ... wyglada to wrecz komicznie :)

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.