Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma tak kompletnej gry na x360 jak Tlou.

Xboty pytają skąd biorą się te spusty nad mesjaszem.

Po prostu nie ma słabych stron

Single goty

Multi goty

Grafa goty

Audio goty

Gameplay goty

Coś jeszcze chcecie wiedzieć?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czego sie nie robi dla forumka i dla xboxa :* <3

Ps

Źle ci sie wydaje mam masę przyjaciół na psn;) i jaram sie nintendo

seria gears of war

Singiel - goty

Multi - goty

Grafa - goty

Audio - goty

Gameplay - goty

Edytowane przez kubson

Opublikowano

3/4 obrońców w TLOU w ogóle w niego nie grała. xD

Irasek to piękny tego przykład.

This. Figaro skończył w końcu czy nie?

Iras nie grał w TLOU xD?

Figaro skończył, skończył. Już jakiś czas temu.

Opublikowano

Może i dla x-botków potrzebna jest pewna doza IQ aby rozszyfrować wielce trudny skrót jakim jest krk.

przecież to tobie musieli tłumaczyć co to jest krk i nie gadaj że nie przeglądasz profili jak pod jego nickiem stoi jak wół

idź sobie pograj w te mesjasze lepiej

jeżeli chcesz ze mną dyskutować to naprawdę naucz się czytać ze zrozumieniem. Pokaż mi moment gdzie musieli mi tłumaczyć co to jest krk. jak nie to głowa nisko i przepraszaj.

ze fable to dobra seria

Jedynka była całkiem fajna.

Dwójka też jest elegancka 89 na gamerankings! Żaden eks na ps4 nie ma takiej średniej, olo (tylko resogun jest blisko, ale to indie a te jak wiadomo #nikogo).

Ten kidnappa to albo hardy troll albo sami wiecie co... Na xboxie nic oprócz girsow a na ps3 goty 10/10 mag, playstation battle royale, lbp karting

Zobacz, że żaden ex na XO tez nie ma takiej średniej. na dodatek, żaden ex na XO nie ma też średniej jak resogun. Zresztą lepiej nie wyskakiwac z gamerankings, bo tutaj exy z PS3 też górują nad X360 jeżeli chodzi o średnie ocen.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że 3/4 obrońców TLOU nie jest w stanie uargumentować czemu są takie spusty nad tym tytułem

@Bansai

Ale zdajesz sobie sprawę że to CW? większości wchodzi tu by podanieść ciśnienie innym dla relaksu

Jaka gra na xboxa ma tak świetny dubbing, tak szczegółowe miejscowki, która nie jest na 5 godzin z wciągająca fabułą i zakończeniem inne niż wszystkie, czekam.
Opublikowano

Iras nie grał w TLOU xD?

Figaro skończył, skończył. Już jakiś czas temu.

No pisał niedawno, że w ogóle nie grał, bo czeka na edycję HD.

Opublikowano

Zakończenie jest akurat słabe ale reszta fabuły kapitalna.

Ale dla zmywacza talerzy dużo do szczęścia nie trzeba

Opublikowano

@bansai

no mowie forum, a nie cw

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dlatego reszta fabuły jest dla ciebie kapitalna?
Opublikowano

Zakończenie słabe ? Co w nim było takiego słabego ? jak wg ciebie powinno ono w takim razie wyglądać?

Uważam, ze zakończenie było najleszpe z możliwych, spodziewałem sie sztampy i wątku wałkowanego już milion razy w filmach, a tu takie miłe zaskoczenie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

@ex4ct

Czyli teraz w grę wchodzi dubbing xD haha z dnia na dzień coraz tu weselej

Alan Wake, seria Gears of War, Halo

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Dobra z dyskusja o tlou to idzicie do tematu dedykowanego tej grze bo zaraz będzie płacz posiadaczy ps3, którzy nie ograli mesjasza że spoilery wszędzie :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Alan Wake nie dośc, że nie ex to chyba druga najnudzniejsza gra po Crysisie. Po za klimatem i fabułą ta gra leżała na calej linii.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Chyba u ciebie na wsi x2 :sorcerer:

Opublikowano

Wlasnie zakonczenie pod wzgledem fabularnym jest swietne, a gamepleyowo niestety juz jest dosyc slabe.

Chodzi mi tylko tutaj o ostatni etap w szpitalu, jest po prostu za duzo strzelanie i wybijania wrogow :confused: To samo bylo w Uncharted 2 i 3, gry od Pieskow juz tak jakos maja ze elementy strzelania wypadaja w nich najgorzej.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@kidnappa

A tak samo nudna jak 6 część God of Wara czy mniej?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no mowie forum, a nie cw

A forum to wiadomo, inna bajka, jednak tekst przewinal sie w CW :) (no ale z tego co widze to juz go nie ma, ninja dzialajo).

@Codename

Dla mnie wlasnie zakonczenie bylo kapitalne, o ile TLoU jest wg mnie troche przehajpowane (dalej jest to swietna gra, po prostu uwazam ze opinie w necie sa za bardzo nadmuchane) tak zakonczenie bylo dla mnie nieprzewidywalne i genialne, motyw z tym co robil Joel

przez ostatnie 2-3h gry byl dosyc odwazny ze strony ND, wiele osob sie z tym nie zgadzalo, chcieli byc dobrymi, uratowac swiat od tej zarazy etc etc a tutaj prosze, pokazuja ze Joel to nie ktos nad kim gracz ma calkowita wladze ... chetnie bym to rozwinal ale to CW jest, szkoda klawiatury

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wlasnie zakonczenie pod wzgledem fabularnym jest swietne, a gamepleyowo niestety juz jest dosyc slabe.

Chodzi mi tylko tutaj o ostatni etap w szpitalu, jest po prostu za duzo strzelanie i wybijania wrogow :confused: To samo bylo w Uncharted 2 i 3, gry od Pieskow juz tak jakos maja ze elementy strzelania wypadaja w nich najgorzej.

No w ogóle gry ND wypadaja najgorzej jak przechodzi do gamepleju. Są ekstra jak się je ogląda :teehee:

Opublikowano

Chyba u ciebie na wsi x2 :sorcerer:

hahaha, ja zwykle u botków brak jakichkolwiek argumentów. Wcale mnie to nie dziwi.

Ale kto ci kazał strzelać, ja ten etap pokonałem po cichu, nie strzelając ani razu. A duża ilość wrogów sprawiła tylko, ze był to dosyc wymagający moment na trudnym poziomie.

@kidnappa

A tak samo nudna jak 6 część God of Wara czy mniej?

nie, tak samo nudna jak 6ta część gejlo.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

@Bansai

ja akurat spodziewałem sie takiego zakończenia, za duża więź była miedzy nimi .

tlou oceniam jako jedna z lepszych gier w jakie grałem ale gra generacji, nie bardzo, tak jak piszesz produkcja jest po prostu przehypowana

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Komedia, xboty muszą ukrywać dyskusje w spoilerach o zakończeniu mesjasza bo klapy nie graly jeszcze w niego [*] to dowodzi która rasa to zapaleni gracze a która śmierdzi cebulą.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

kubson, co w takim razie jest dla ciebie grą mijającej juz generacji ? Pytam tylko i wyłącznie z ciekawosci

Obstawiam GTA V

Komedia, xboty muszą ukrywać dyskusje w spoilerach o zakończeniu mesjasza bo klapy nie graly jeszcze w niego [*] to dowodzi która rasa to zapaleni gracze a która śmierdzi cebulą.

Powiedziała osoba która ostatnio cebulowała jakieś pieniądze na XO czy coś w ten deseń. blubber nawet to w tym temacie umieszczał. Hipokryzja :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

@ex4ct

Czyli teraz w grę wchodzi dubbing xD haha z dnia na dzień coraz tu weselej

Alan Wake, seria Gears of War, Halo

Dubbing, Voice acting ma znaczenie.

Alan Wake był bardzo ciekawym pomyslem szkoda ze z(pipi)anym, może tobie kombajny sprawiają większą radość (myślę że tak bo preferujecie śmigać Lambo po polu)

Ale ja wolę głębsze gry, zresztą można w to grać na Windowsie w pracy wiec to nie ex.

Gears of War, nudne flaki z olejem, tylko multi fajne.

Halo - ciężko mi coś tu powiedzieć, nie moje klimaty, ale myślę że trzeba ograć wszystkie części by czuć ta magię do tej gry.

TLoU nie ma gry sobie równej.

Opublikowano

Exact - takie głębsze gry jak kazdą część coda i bfa, które sam mowiłes że kupujesz?

Opublikowano

Powiedziała osoba która ostatnio cebulowała jakieś pieniądze na XO czy coś w ten deseń. blubber nawet to w tym temacie umieszczał. Hipokryzja :D

Żadna cebula bo tak czy inaczej gierki bym kupił na premierę, a dzięki kodzikom trochę przyoszczędzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.