Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Moim zdaniem brak dubbingu w grach Microsoftu to przemyślany zabieg mający na celu nakłonienie gracza do delektowania się odgłosami otoczenia.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Exact - takie głębsze gry jak kazdą część coda i bfa, które sam mowiłes że kupujesz?

Obie kupuje tylko dla multi, obie nie mają sobie równych.

W tym roku będzie to pierwszy raz gdy nie kupię kolejnej odsłony coda i bfa, przesadzili.

Moim zdaniem brak dubbingu w grach Microsoftu to przemyślany zabieg mający na celu nakłonienie gracza do delektowania się odgłosami otoczenia.

[*]
Opublikowano

kubson, co w takim razie jest dla ciebie grą mijającej juz generacji ? Pytam tylko i wyłącznie z ciekawosci

Obstawiam GTA V

Tej jedynej nie ma, za to sa tytuły które bardziej cenie od innych

- Alan Wake

- Gears of War

- GTA IV

- GTA V

- Halo

- Red Dead Redemption

- Tlou

- Uncharted

- Max Payne 3

+ masa gier arcade min. Hotline Miami

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Widze jak Exactowi zadna gra nie pasuje XD. Jak napiszesz ze cos jest dobre to wymienia inne elementy i tak doszlismy do dubbingu xD. Glownym wyznacznikiem jest tylko to czy gra jest exem na Playstation czy nie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Brak dubbingu to dobra sprawa gdyż te zazwyczaj sa kiepskie lub dosyć średnie. Tłumaczenie kinowe to wszystko czego mi trzeba.

Komedia, xboty muszą ukrywać dyskusje w spoilerach o zakończeniu mesjasza bo klapy nie graly jeszcze w niego [*] to dowodzi która rasa to zapaleni gracze a która śmierdzi cebulą.

Powiedziała osoba która ostatnio cebulowała jakieś pieniądze na XO czy coś w ten deseń. blubber nawet to w tym temacie umieszczał. Hipokryzja :D

Żadna cebula bo tak czy inaczej gierki bym kupił na premierę, a dzięki kodzikom trochę przyoszczędzę.

No wcale, MS dawał po 5$ czy coś takiego a ty z donem przycebuliliście żeby nachapać się jak najwiecej hajsu. Nawet ci ziomek z twojego obozu wypomniał cebulactwo.

ja mam 12 kont na fejsbuku zalozonych + znajomi jak bendo

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Widze jak Exactowi zadna gra nie pasuje XD. Jak napiszesz ze cos jest dobre to wymienia inne elementy i tak doszlismy do dubbingu xD. Glownym wyznacznikiem jest tylko to czy gra jest exem na Playstation czy nie.

Nie

M$ cenię za Forze chodź ostatnią zjeeebali

Za PGR 3 i 4

Za Horizona

Alan Wake był fajny z godzinę

Gearsy nie wciagnely mnie na dłużej

Inne gry jakoś mnie nie kręcą to co ja na to poradzę, dlatego nie mam też wiiu kompletnie nie moje klimaty.

Ale TLOU zrobiło na mnie wrażenie, zawsze miałem obie konsole i potrafiłem obie docenić.

Na XOne tylko Forza 5 i Horizon 2 mnie interesuje, nic więcej sensownego tam dla siebie nie widzę.

Opublikowano

A na ps4 co widzisz dla siebie z exow?

Zreszta, czemu pytam o gust klapka, ktory ma 2x mniej trofeow ode mnie, mimo, ze nie jestem trophy whore...

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

6xKNACK

XD

Opublikowano

A Forza ma dubbing?

Opublikowano

Zreszta, czemu pytam o gust klapka, ktory ma 2x mniej trofeow ode mnie, mimo, ze nie jestem trophy whore...

Ilość trofeów to jakiś wyznacznik czy co ?

Opublikowano

Bardzo dobra cena. Goła konsola jak by tyle kosztowała było by dobrze, a tu na dodatek dwie gry. Gry w wersji pudełkowej czy cyfrowej ?

Opublikowano

XONE z forzą 5 i Fifą 15 za 1649zł oficjalnie.

Gdzie?

EDYTA: Już mam. No to bardziej niż dobrze. Gołe PS4 kosztuje standardowo w sklepach 1700-1800 zł.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wyznacznikiem jest to, ze jak 2 osoby nie sa trophy whore to ta z wieksza iloscia pucharkow ograla wiecej gier, wiec ma wieksze doświadczenie i wiecej widziala.

Chyba z wszystkim tak jest, nie? Dla Ciebie prawdziwy gracz to ten co przez cala generacje gral tylko w multi codow i bfow czy ten ktory ograł wszystkie lepsze gry oststniej generacji?

Czemu mialoby mnie obchodzic zdanie osoby, ktora ograla przez ostatnie 10lat 30gier i wiekszosc z tej samej serii?

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Taka cena ze chyba kupie sobie drugiego Xboxa xD

Opublikowano

Wyznacznikiem jest to, ze jak 2 osoby nie sa trophy whore to ta z wieksza iloscia pucharkow ograla wiecej gier, wiec ma wieksze doświadczenie i wiecej widziala.

Chyba z wszystkim tak jest, nie? Dla Ciebie prawdziwy gracz to ten co przez cala generacje gral tylko w multi codow i bfow czy ten ktory ograł wszystkie lepsze gry oststniej generacji?

Czemu mialoby mnie obchodzic zdanie osoby, ktora ograla przez ostatnie 10lat 30gier i wiekszosc z tej samej serii?

A nie pomyslałeś, że może gra on również na X360 i PC ?

Opublikowano

Pomyslalem, na xboxie mam 3x wiecej gamescora, nie chcialem go pograzac.

Mowilem o trofeach, bo ponoc jestem xbotem, a przeszedlem wiecej gier na plejstejszyn niz on.

A z tego co pamietam, to mowil, ze w ogole nie gra na pc.

Dupa z niego, a nie gracz.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Taka cena ze chyba kupie sobie drugiego Xboxa xD

Kup mi :)

Opublikowano

A Forza ma dubbing?

Garbi super bryka mówiła po polsku.

Opublikowano

Pomyslalem, na xboxie mam 3x wiecej gamescora, nie chcialem go pograzac.

A z tego co pamietam, to mowil, ze w ogole nie gra na pc.

Dupa z niego, a nie gracz.

Typowy casul. Bf, cod i samochodziki.

Opublikowano

XONE z forzą 5 i Fifą 15 za 1649zł oficjalnie.

EDYTA: Już mam. No to bardziej niż dobrze. Gołe PS4 kosztuje standardowo w sklepach 1700-1800 zł.

To moze teraz obniza cene sugerowana. Na allegro PS4 od dluzszego czasu chodza po 1500-1600 zl

Edytowane przez easye

Opublikowano

To moze teraz obniza cene sugerowana. Na allegro PS4 od dluzszego czasu chodza po 1500-1600 zl

Goła konsola tu masz 2 gry

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Cóż, bo Microsoft wyjścia raczej nie miał, dobrze widzą co się w Europie dzieje i jaka jest sprzedaż, zobaczymy jak to pomoże.

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.