Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

XONE z forzą 5 i Fifą 15 za 1649zł oficjalnie.

EDYTA: Już mam. No to bardziej niż dobrze. Gołe PS4 kosztuje standardowo w sklepach 1700-1800 zł.

To moze teraz obniza cene sugerowana. Na allegro PS4 od dluzszego czasu chodza po 1500-1600 zl

Tylko oficjalna dystrybucja sklepów rekomendowanych przez Sony i 1900 zł za golasa. Nauczyłbyś się wreszcie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no tak, dlatego przy premierze bedzie moze jeszcze taniej.

Oferta bylaby zabojcza, gdyby MS nie dawal wylacznie wersji cyfrowych.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jest coś takiego jak cena sugerowana za PS4 ? Kiedyś mówiono, że sklepy same narzucają sobie ceny.

Kolejna bzdura wymyślona przez klapków.

no tak, dlatego przy premierze bedzie moze jeszcze taniej.

Oferta bylaby zabojcza, gdyby MS nie dawal wylacznie wersji cyfrowych.

Już jest zabójcza.

Opublikowano

Kij tam, ja swoją PS4 wyrwałem w niskiej cenie, a że popyt jest, to i cena wyższa się zrobiła. Xboxa może uda mi się zakupić do końca roku, mam przynajmniej taką nadzieję :)

Opublikowano

Tylko oficjalna dystrybucja sklepów rekomendowanych przez Sony i 1900 zł za golasa. Nauczyłbyś się wreszcie.

Jak Saturn i MM - 1999zl kosztowaly tam zawsze bundle z 2 grami pudelkowymi - nawet przy premierze (Killzone + Assasyn, BF4 + FIFA), niedawno WD i Spiderman.

Edytowane przez easye

Opublikowano
Cóż, bo Microsoft wyjścia raczej nie miał, dobrze widzą co się w Europie dzieje i jaka jest sprzedaż, zobaczymy jak to pomoże.

Nie ważne co miał a czego nie miał, ważne co zrobił, oferta dla konsumenta idealna. 

Opublikowano

Pewnie 1950 zł.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Cóż, bo Microsoft wyjścia raczej nie miał, dobrze widzą co się w Europie dzieje i jaka jest sprzedaż, zobaczymy jak to pomoże.

Nie ważne co miał a czego nie miał, ważne co zrobił, oferta dla konsumenta idealna. 

No oczywiście, że tak, kody sprzedam, bo forza mnie nie interesuje, a Fifkę chcę na PS4, to może wyjdzie z 1400 za samą konsolę ( kodów na allegro będzie pewnie tona to i cena za nie będzie raczej niska ), czyli jak z PS4, piękna sprawa :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

A na ps4 co widzisz dla siebie z exow?

Zreszta, czemu pytam o gust klapka, ktory ma 2x mniej trofeow ode mnie, mimo, ze nie jestem trophy whore...

Ilość trofeów to jakiś wyznacznik czy co ?
Wyznacznikiem jest to, ze jak 2 osoby nie sa trophy whore to ta z wieksza iloscia pucharkow ograla wiecej gier, wiec ma wieksze doświadczenie i wiecej widziala.

Chyba z wszystkim tak jest, nie? Dla Ciebie prawdziwy gracz to ten co przez cala generacje gral tylko w multi codow i bfow czy ten ktory ograł wszystkie lepsze gry oststniej generacji?

Czemu mialoby mnie obchodzic zdanie osoby, ktora ograla przez ostatnie 10lat 30gier i wiekszosc z tej samej serii?

Na tamtej generacji grałem głównie na xboxie 360,mozesz sobie sprawdzić mój profil jeśli to dla ciebie wyznacznik jakiś, na tej generacji główna konsola będzie ps4.

XONE z forzą 5 i Fifą 15 za 1649zł oficjalnie.

Spdawiedliwa cena.

Pomyslalem, na xboxie mam 3x wiecej gamescora, nie chcialem go pograzac.

Mowilem o trofeach, bo ponoc jestem xbotem, a przeszedlem wiecej gier na plejstejszyn niz on.

A z tego co pamietam, to mowil, ze w ogole nie gra na pc.

Dupa z niego, a nie gracz.

Nie uważam się za wielkiego gracza, pracuje 45godzin tygodniowo, mam żonę, w listopadzie powieksza mi się rodzina, dodatkowo zajmuje się hobbystyczne fotografia, nie mam czasu na gry tak jak kiedyś gdy nie było obowiązków, online i systemu nagradzania nolifeow.
Opublikowano

Muve ma zestaw z Kinectem w preorderze, za 1900 zł, ale chyba to nie jest chyba ich finalna propozycja bo mają te same gry co w zestawie bez Kinecta, a u nas chyba zamiast Forzy 5 będzie Dance Central.

Opublikowano

Cena swietna, jesli w MM do ktorego mam najblizej bedzie identyczna, biore w dzien premiery, szkoda tylko ze gry mi nie pasuja, no ale marudzic z tego powodu nie bede, mozna smialo powiedziec ze sa "gratis".

Opublikowano

Polski oddział MS ponownie nie zawodzi w kwestii cen konsoli.

Opublikowano

Fajne badanie rynku, EA wrzuca demka za 5$, lament graczy, szybko je usuwa, tłumacząc się błędem systemu. Microsoft wrzuca ceny za xboxa, lament graczy, szybko usuwa, twierdzi, że błąd i daje inne :)

Z innych wieści, ponoć nie będzie można zrobić z Xbox One konsoli deweloperskiej, Microsoft już przestał kochać Indie i wycofał się z tego pomysłu.

Opublikowano

Fajne badanie rynku, EA wrzuca demka za 5$, lament graczy, szybko je usuwa, tłumacząc się błędem systemu. Microsoft wrzuca ceny za xboxa, lament graczy, szybko usuwa, twierdzi, że błąd i daje inne :)

Z innych wieści, ponoć nie będzie można zrobić z Xbox One konsoli deweloperskiej, Microsoft już przestał kochać Indie i wycofał się z tego pomysłu.

"We have said that anyone will be able to use retail Xbox Ones to develop games. We're not there yet, so we need to send custom dev kits."

http://gamasutra.com/view/news/220509/For_IDXbox_Twitter_feedback_plays_crucial_role_in_shaping_strategy.php

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dalej mają być, ale moim zdaniem to już trochę mija się z celem - każdemu developerowi, który przystępuje do IDXbox MS daje za darmo dwa devkity + darmowe Unity.

Z otwieraniem platformy developerskiej na wszystkich konsolach może być więcej kłopotów niż pożytku, ale to ich decyzja.

Opublikowano

No to polygamia nie nadaje się jako strona o grach :D

Szybko odkryłeś xD juz za ich przestarzały silnik portalu i ichni player należy mieć wypjerdolone na nich.

Opublikowano

Śmieszne jest, że jak jest jakikolwiek news o negatywnym wydźwięku na temat Xboksa, to polskie portale mają o tym newsy w przeciągu minut-godziny, nawet jak napisze o tym jakiś random na tweeterze, ale jak są jakieś pozytywne newsy, to zamieszczają o tym informacje po paru godzinach albo nawet dniach albo w ogóle nie zamieszczają jak średnio o połowie wyprzedaży na Xbox Live.

Opublikowano

Microsoft zapowiedział jeszcze dzisiaj, że developerzy będą mogli tworzyć uniwersalne aplikacje na cały ekosystem Microsoftu - w tym Xone.

Lecą jak kula śnieżna ;)

Opublikowano

Super wiadomosc :)

Opublikowano

Dzwonić już możesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.