Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale przeciez nawet w dniu zapowiedzi mowili ze wyjdzie to na inne platformy, teraz sprecyzowali tylko jakie. Sony pomoglo finansowo w pracach nad gra stad konsolowy ex - zadne zaskoczenie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to w ramach kontynuacji współpracy niech mu pomogą zrobić psychonauts 2

Opublikowano

niestety jak zawsze pewnie rozchodzi sie o kase - latwiej zrobic edycje hd czy remastera niz kompletnie nowa odslone :( :(

Opublikowano

Wlazłem sobie wczoraj z ciekawości na eurogamera i patrze, że to takie same partacze jak polygamia, nic nie sprawdzą i od razu z pianą na ustach, żeby wkleić newsa, że XO to gó.wno. Pewnie czują się tak jak na obrazku poniżej.

K2LS5CJ.gif

posty pod wpisem na ich fanepage eurogamera

CqZ1GYd.jpg

beczunia, myślałem, że tylko polacy na ppe reprezentują taki sam poziom. No i co się okazało, kotaku spytało ludzi z ms

1939988_268107313394576_1767161021517583

no i przy okazji dają po dwa devkity dla indie devów, ale shitstorm wywołany o kawałek plastiku, żeby tylko móc napisać 'beczunia' na forum (figaro ;___(

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trochę to smutne, ze po prezentacji możliwości PS4 w DriveClub oraz nowym TLOU ktos jeszcze traktuje Xboxa jako konsolę nowej generacji.

Nawet iPhone serwuje lepsza grafikę i gameplay, xbockie algorytmy ratują sie juz tylko brakiem schodzących gumek na padach. Jak nie ma w co grać to i pady mało używane.

Obecnie jedyna sensowna dystrybucja Xa to dodawanie go jako darmowa zabawka dla całej rodziny do Cyfrowego Polsatu, koszyki w Lidlu i przecena razem z Crocsami, dopinanie go taśmą do proszku Vizir lub Vanisha (zaufajmy różowej sile).

Nikt kto ma pieniądze i nie jest pingiem ktory gra nawet na lodowce nie jest zainteresowany kupnem amerykańskiego szrota, ktory w dzień premiery w Polsce oferuje jakość gier na smartfonach. Ta konsola nie ma w sobie nic wartościowego, pożądanego. Jak urodzony w dzwonnicy Notre-Dame bękart jest non stop ciągnięta za fraki przez rodziców. Od dnia urodzin fail za failem, każdy dzień to próba naprawienia wtop dnia poprzedniego, zarówno pod katem Kinekta, ceny, mocy, line-upu. Na tym tle PS4 to biała, lekka kula nadziei niosąca radość strudzonym podróżami graczom, sami zobaczmy czym dziś jest PS4:

1. najlepsze multiplatformy

2. rewelacyjne exy

3. graficzny benchmark dla każdej platformy łącznie z PC

4. DS - najlepsza konstrukcja pada ever

5. skupienie sie na graczach a nie na 9letnich dzieciach, ktore w stroju komunijnym skaczą przed ekranem jak debile udając ze pływają skuterem wodnym

6. Piękny, elegancki wygląd zdobiący salon baronów, a nie kwadratowa konstrukcja jak z RFNu lat 80tych

7. Klasyczna, szanowana od lat marka #4theplayers vs bazarowa marka gier dla januszy, którą z powodzeniem mogliby sprzedawać ruscy na bazarach "no da, haraszo krasnoje gierkowanie na X maszinie, spasiba"

Śmiech pusty, rynek elektronicznej rozrywki kierowany przez lordów gamingu spod znaku japońskiej jakości, a mimo to ktos tutaj wysila sie na dobre słowo o tym bazarowym sprzęciku z ameryki.

Opublikowano

Dobry trolling nie jest zły :thumbsup:

Opublikowano
no i przy okazji dają po dwa devkity dla indie devów, ale shitstorm wywołany o kawałek plastiku, żeby tylko móc napisać 'beczunia' na forum (figaro ;___(

Ale to nie ze mnie beczunia, tylko z dziennikarstwa growego. Ja byłem tylko pośrednikiem. Ja żem niewinny.

Opublikowano

No to ciekawe waldek dlaczego tyle osób sprzedało ps4 i wzięło w zamian XO na tym forum. Wytłumaczysz to jakoś?

Ale to nie ze mnie beczunia, tylko z dziennikarstwa growego. Ja byłem tylko pośrednikiem. Ja żem niewinny.

No najlepiej na pałę napie.rdalać newsami bez sprawdzania, nadajesz się na ppe.

Opublikowano

Tak, tak Figaro. Juz widze jak po przeczytaniu newsa na zachodnim serwisie biegles w swoich bamboszach na forumek, niczym Janusze potykajacy sie o palety w Saturnie, aby tylko dokopac Xbotom.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Newsy na temat PS4 analizować, newsy na temat ONE wrzucać na pałę i tylko te (pipi)owe.

A Ci co zmienili PS4 na ONE to pewno kalafiory :<

ps ponoć śnieg w DC ma szanse być darmowy #sonytakiedobre 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jestem kalafiorem, cebulą podszyty :(

Opublikowano

Figaro może używa niemoralnych narzędzi, ale walczy w słusznej sprawie, także proszę się od niego odczepić xboty. 

Opublikowano

1. najlepsze multiplatformy

najlepsze są na PC, deal with it

2. rewelacyjne exy

no Knack 5/10, Killzone 7/10, Infamous 8/10 rzeczywiście rewelacja

3. graficzny benchmark dla każdej platformy łącznie z PC -

2380686-3738723854-14744.jpg

4. DS - najlepsza konstrukcja pada ever

http://www.psxextreme.info/topic/102486-dual-shock-4/ przypominam prawilną beczunie z tego smiecia, gałki z gumy do żucia i zestaw domowego majsterkowicza na start dla każdego. Ponoć plotki o bundlach z WD40 na premiere DriveCluba stają się realne.

6. Piękny, elegancki wygląd zdobiący salon baronów, a nie kwadratowa konstrukcja jak z RFNu lat 80tych

fotka jednego z userów tego forum #baronplejstejszyn #mocno

bhwo.jpg

7. Klasyczna, szanowana od lat marka #4theplayers vs bazarowa marka gier dla januszy, którą z powodzeniem mogliby sprzedawać ruscy na bazarach "no da, haraszo krasnoje gierkowanie na X maszinie, spasiba"

No nie pamietasz już jak psx zaczynał w polsce? Przygrywane plyty przez ruski na bazarach, skitrane między skarpetami żeby psy ich nie zawinęły.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No to ciekawe waldek dlaczego tyle osób sprzedało ps4 i wzięło w zamian XO na tym forum. Wytłumaczysz to jako

4 razy więcej posiadaczy PS4, więc większe prawdopodobieństwo.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No to ciekawe waldek dlaczego tyle osób sprzedało ps4 i wzięło w zamian XO na tym forum. Wytłumaczysz to jakoś?

Po pierwsze mamy rożne definicje ilości. Dla mnie te 4 osoby na krzyż to nie "tyle". Po drugie to niestety Polska - dom janusza i jego cebuli

Xbox to pepsi, to paszport Polsatu, to telefonia Plusa, to Zbyszko 3 Cytryny, to PoloKokta, to batonik Danusia, to ruski plac na wsi i sprzedawana z koca konsola "da da, pindziesiat haraszo", to sklep kanabisa, to sandały i skarpety, to baba z Radomia, to Seicento na holenderskim gazie, to dyskoteka Inferno przy krajowej siódemce, to szwagier w TIRze duszący śmierdzącym wężem kobietę lekkich obyczajów, łysy dresik jumający komórkę po Delikatesami 24h o 23 w Hucie. Czujesz te różnicę do platformy dżentelmenów?

Bluber jesteś człowiekiem światłym, z dużego miasta. Obecnie rezydujesz w mieście Królów Polskich powiedz mi przyjacielu - skąd u Ciebie miłość do tandety? Czy to podobnie jak u Szymborskiej, "bo życie czasami bywa znośne", czy tez jakieś utajone ciągoty do januszowej skarpety?

Opublikowano

Niestety, ale najbliżej do definicji słowa tandeta ma wykonanie samej ps4 oraz jego pada.

Opublikowano

powiedz mi przyjacielu - skąd u Ciebie miłość do tandety?

To samo pytanie mi się nasuwa w dyskusji z każdym fanem NoGamesStation 4 :confused:.

Opublikowano

Mysle ze ostatnie posty Fanka, najnowszego nabytku #sonyslave, rozwiewaja wszelkie watpliwosci dla kogo przeznaczona jest ta konsola.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Słabiutko bluber, słabiutko. Xbox dziś to ruskie jajeczka vs definicja gamingu.

Xbox dziś to profesor Hazan, to kościół katolicki, Xbox jak Jarek Kaczyński - zero polotu, ciagle ta sama śpiewka, Xbox dziś to w końcu wstyd dla graczy. Platforma, która nigdy nie powinna wyjść, bo kala dobre imię naszego hobby, ktore juz od tylu lat dzięki Sony tak pięknie sie rozwija.

Dziś w salonie ustawiasz PS4 i nie tylko sytuujesz sie na pewnym poziomie społecznym, ale przede wszystkim wracasz po ciężkim dniu z pracy i czujesz dumę. Dumę i radość z bycia tym, kim jesteś.

Xbox to romska rodzina - bez pracy, śmierdząca w tej swojej przyczepie, przepędzana z miasta do miasta jedyne co potrafi to wysyłać na żebry swoje namnozone podczas alkoholowych libacji dzieci. Cokolwiek zrobią, zawsze przegrywają życie - tak jak marka Xbox i jej kloszardzcy użytkownicy.

Włącz dumę

Włącz wartość

Włącz samego siebie

Sony

#4theplayers

Opublikowano

bluber zjedz mięso, bo gwiazdorzysz

Opublikowano

bluber zjedz mięso, bo gwiazdorzysz

chyba miałeś na mysli waldka

Opublikowano

Waldek, a Ty grales na czyms jeszcze z poprzedniej gen czy tylko na playstation? Bo jesli nie to mozesz siasc w jednej laweczce z ex4ctem z napisem "gracz niedzielny" i przestac pieprzyc od rzeczy.

Opublikowano

Ile?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.