Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Już wolę gorszy plastik niż gorsze gpu i ram.

>>>/PC/

tak naprawdę w głębi duszy jesteście blacharzami

423336-287832.jpg

tak naprawdę to by najlepiej spełniało Wasze marzenia o szybkim GPU, 1080p, światełkach itd.

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Waldek, a Ty grales na czyms jeszcze z poprzedniej gen czy tylko na playstation? Bo jesli nie to mozesz siasc w jednej laweczce z ex4ctem z napisem "gracz niedzielny" i przestac pieprzyc od rzeczy.

sprawdzałem jego psn gra na ps4 tylko w gry z plusa i bf #typowycasul

@mysza - dużo

areka jaki ból dupy aż 2 minusiki zmarnował na mnie :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Słabiutko bluber, słabiutko. Xbox dziś to ruskie jajeczka vs definicja gamingu.

Xbox dziś to profesor Hazan, to kościół katolicki, Xbox jak Jarek Kaczyński - zero polotu, ciagle ta sama śpiewka, Xbox dziś to w końcu wstyd dla graczy. Platforma, która nigdy nie powinna wyjść, bo kala dobre imię naszego hobby, ktore juz od tylu lat dzięki Sony tak pięknie sie rozwija.

Dziś w salonie ustawiasz PS4 i nie tylko sytuujesz sie na pewnym poziomie społecznym, ale przede wszystkim wracasz po ciężkim dniu z pracy i czujesz dumę. Dumę i radość z bycia tym, kim jesteś.

Xbox to romska rodzina - bez pracy, śmierdząca w tej swojej przyczepie, przepędzana z miasta do miasta jedyne co potrafi to wysyłać na żebry swoje namnozone podczas alkoholowych libacji dzieci. Cokolwiek zrobią, zawsze przegrywają życie - tak jak marka Xbox i jej kloszardzcy użytkownicy.

Włącz dumę

Włącz wartość

Włącz samego siebie

Sony

#4theplayers

Nieźle tam macie na(pipi)ane, dziękuje postoje. 

Opublikowano

Już wolę gorszy plastik niż gorsze gpu i ram.

Nie daj się botowej propagandzie - plastik jest lepszy. Podrasa jakość utożsamia z błyszczącymi plastikami, ale tak naprawdę jedyny zgrzyt w wykonaniu PS4 to gałki w niewielkim odsetku padów.

Opublikowano

No to ciekawe waldek dlaczego tyle osób sprzedało ps4 i wzięło w zamian XO na tym forum. Wytłumaczysz to jakoś?

Ile?

Milyjony!!!

Opublikowano

Czyli oprócz maciusia nikogo mi nie wymienicie.

Opublikowano

No to ciekawe waldek dlaczego tyle osób sprzedało ps4 i wzięło w zamian XO na tym forum. Wytłumaczysz to jakoś?

no i przy okazji dają po dwa devkity dla indie devów, ale shitstorm wywołany o kawałek plastiku, żeby tylko móc napisać 'beczunia' na forum (figaro ;___(

Ale to nie ze mnie beczunia, tylko z dziennikarstwa growego. Ja byłem tylko pośrednikiem. Ja żem niewinny.

No najlepiej na pałę napie.rdalać newsami bez sprawdzania, nadajesz się na ppe.

Ile KONKRETNIE, jaki jest to % posiadaczy PS4

Opublikowano

Kubson najpierw miał ps4, Maciomaniak, Hav3n, Mazzeo, terror, orzeszek, wampis, który chciał ps4 ale jednak wziął bonera. No gruba ekipa, szlachta nextgenowa a nie to coś co nawet mp3 nie obsługuje.

Blubi, wpadam i rzucam. A co się będę spinał! Ale nie płacz już :(

ależ proszę cię bardzo, daj mi jeszcze :))))

Opublikowano

Włącz dumę

Jestem po zmianie tych analogów z xone ale podczas otwierania pada wypadły mi dwie sprężynki i chyba spusty lżej chodzą  :). Może mi ktoś pomoć gdzie je wsadzić  :)?

Włącz wartość

genailne sa te gumki na analogach  ;) 3 raz juz reklamuje pada...zenada...

dodatkowo mija juz trzeci tydzien od wyslania pada..ciekawe jak dlugo bede jeszcze czekal

dobrze ze mam dwa pady bo inaczey bym chyba (pipi)icy dostal

Włącz samego siebie  

Zależy co skrzypi, ja mogę się domyślać, że ta mała sprężynka więc albo weź z ds3 albo kup na allegro za 2 zł nową. 

#tylkosony

Opublikowano

Oni zrobili to specjalnie i teraz piszą że wszyscy przesiadają się na xboxa xD

Opublikowano

Po premierze we wrzesniu armia xboxa będzie tak slina jak nigdy, lineup na ten rok miecie ps4 i musicie z tym przyhandlować a jak nie to grajcie sobie w 3 część mastrubowania szmacianej lalki, której fizykę skoku robili przy użyciu motion capture mojej babci jak wraca z targu z ziemniakami.

Opublikowano

Kubson najpierw miał ps4, Maciomaniak, Hav3n, Mazzeo, terror, orzeszek, wampis, który chciał ps4 ale jednak wziął bonera. No gruba ekipa, szlachta nextgenowa a nie to coś co nawet mp3 nie obsługuje.

no to rzeczywiscie cala masa ludzi przy posiadaczach PS4 i tych, ktorzy z 360tki przeszli na PS4 ^^

Odejmij jeszcze z tej szlachty osoby lubiace calakowac gry 4/10, tych ktorzy wybrali konsole dla kaprysu, badz uzytkownikow kupujacych Xbona, bo BF i sciaganie im nie dzialaly przy 100kB laczu za 50 firewallami - "Xbox Live tez restrykcyjny nat, ale DZIAŁA"    :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Blubi, wpadam i rzucam. A co się będę spinał! Ale nie płacz już :(

ależ proszę cię bardzo, daj mi jeszcze :))))

Człowieku, przecież 90% tych ludzi to boty z krwi i kości. Oni zrobili to specjalnie zeby tylko potem móc nasmiewac jakie to ps4 jest hóyowe. Taka zmiana to nie zmiana. Jedyną osobą tak na dobrą sprawę, która zmieniał obóz to Maciomaniak.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mysle ze ostatnie posty Fanka, najnowszego nabytku #sonyslave, rozwiewaja wszelkie watpliwosci dla kogo przeznaczona jest ta konsola.

To dla kogo jest ta ?

Opublikowano

bluber zjedz mięso, bo gwiazdorzysz

chyba miałeś na mysli waldka
Czyli jak zwykle zero argumentów. CW nigdy sie nie zmieni, a wiecie dlaczego? Bo xbockie nasienie, to wlasnie typowa polska beka. Piwo Volt, dresik winter-summer collection, ogladnac Kiepskich na Polsacie i Polskie Kabarety na TVP, potem "stara, klękaj do ruchania", potem stara w walkach na głowie jeszcze podloge umyje i Życie na Gorąco poczyta, wtedy baron Xboxa z ledwo dopalonym petem Mocnych bez filtra włącza Xboxa co go kupił przed kościołem w niedzielę i rozpoczyna sesje w Sunset Overdrive - bo to takie śmieszne i kolorowe Panie, jak moje życie

Tymczasem w tej samej Polsce gniezdzi sie dobrze usytuowany mężczyzna w wieku 25-40 lat, zadbany, bez meliniarskiej brody, z piękna kobietą u boku, ktory wrociwszy z krótkiego wieczornego tête-à-tête prosi lokaja (PC master race) o lekkiego, ciut gazowanego drinka na bazie zalegajacego juz po prawdzie bordeaux z 79 roku.

Rozkłada sie na skórzanej kanapie, włącza PS4 i juz wie, ze to on wygrał życie, ze to on pcha swiat do przodu, ze to on zagra w DriveClub z miażdżąca nawet sługusowskie (czytaj PCowe) cyce grafiką, on juz wie, ze jest na szczycie.

Tymczasem meblościanka Paweł4, zdjęcie papieża, pusta puszka po amerykańskim piwie za 99 centów co to je stryj przywiózł ze Ameryki, fikus zakurzony w rogu - powoli zakrywają sie nocą. Oświetla je tylko lampa uliczna, której światło wpada akurat do mieszkania znajdującego sie na czwartym pietrze 12 piętrowego bloku na wjeździe do Sosnowca. Xbot zapada w sen, dziś pograł w bazarową grę, jutro napisze w CW ze Xbox lepszy, juz na samą myśl czuje sie lepiej. Napisze to zaraz z rana, bedzie szybszy od innych bo zeby myje dopiero w piatek - wtedy sąsiedzi jadą na działkę i xbot moze spokojnie przepiąć wodę na lewo od sąsiada

PlayStation i Xbox - nad czym sie zastanawiać?

Jest tylko jedna droga

Droga zwycięzcy

#4theplayers

Opublikowano

Słabiutko bluber, słabiutko. Xbox dziś to ruskie jajeczka vs definicja gamingu.

Xbox dziś to profesor Hazan, to kościół katolicki, Xbox jak Jarek Kaczyński - zero polotu, ciagle ta sama śpiewka, Xbox dziś to w końcu wstyd dla graczy. Platforma, która nigdy nie powinna wyjść, bo kala dobre imię naszego hobby, ktore juz od tylu lat dzięki Sony tak pięknie sie rozwija.

Dziś w salonie ustawiasz PS4 i nie tylko sytuujesz sie na pewnym poziomie społecznym, ale przede wszystkim wracasz po ciężkim dniu z pracy i czujesz dumę. Dumę i radość z bycia tym, kim jesteś.

Xbox to romska rodzina - bez pracy, śmierdząca w tej swojej przyczepie, przepędzana z miasta do miasta jedyne co potrafi to wysyłać na żebry swoje namnozone podczas alkoholowych libacji dzieci. Cokolwiek zrobią, zawsze przegrywają życie - tak jak marka Xbox i jej kloszardzcy użytkownicy.

Włącz dumę

Włącz wartość

Włącz samego siebie

Sony

#4theplayers

Podludzie kłócą się która konsolka lepsza, szkoda mi was, no ale to nie wasza wina.

Poniżej zdjęcia człowieka, który osiągnął to o czym każdy z nas może tylko marzyć. Ten chłopak Go spotkał. Nawet konsolowi casule marzą o kontakcie z Nim, ale jako że wiedzą, że On ich nie przyjmie do siebie, to odrzucają Go. Udają, że zadowalają ich te crapiaste konsolki, słabe nijakie gierki. Bracia zjednoczeni w wierze w Niego, nie marnujcie czasu na kontakt z konsolowym plebsem, tylko zagrajmy w gry, w które konsolowcy nawet nie umieliby grać, bo są dla nich zbyt rozbudowane.

1Ex7a9G.jpg

Widzicie to w oczach naszego brata w wierze? Ja widzę, jest to poczucie spełnienia, odczuwanej troski i nie da się ukryć, że również podniecenia seksualnego.

Tylko PC

#pcmasterrace

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Mate a nie lepiej być ultimate badass master race czyli dobre gry i dobre konsole plus pc?

Opublikowano

Szczerze to nie chciał bym spotkać nikogo z branży gier. Nieważne czy to kolo od MGS'a, FF'a czy Half-Life'a. Wolał bym się już zobaczyć z jakimś znanym aktorem czy reżyserem.

Opublikowano

Widac Waldus idzie droga Sony I daje dwa razy to samo.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Widac Waldus idzie droga Sony I daje dwa razy to samo.

klapki się nawet nie kapnęły i dalej mu dają plusa za tego samego posta xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.