Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Brak odpowiedzi na moje pytanie, czyli waldek trolluje, bo gracz z niego zaden.

#ps4forthenewbies

Edytowane przez KopEr

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Soul ?

Ja w RPK/JP nie chodzę #tylkoProstoOdGóryPoSamDół. 

Opublikowano

Gdybym osobiście zobaczył Gabena to chyba mógłbym umierać, bo nic lepszego w życiu mnie by już nie spotkało. Ten koleś ma tyle szczęścia, OMG.

Opublikowano

tak naprawdę to by najlepiej spełniało Wasze marzenia o szybkim GPU, 1080p, światełkach itd.

Wolę konsolowe gry zamiast symulator kozy czy kamienia. Tak wiec zostanę przy ps4.
Opublikowano

co to za staruch obok tego konsolowego pr0 gamera?

Twój post to gruba przesada! Chociaż jestem zwykle konsolowcem z wyboru nie pochwalam ataków na Lorda Gabena! Każdy powinien mieć możliwość wiary w to, co chce, co przemawia do jego serca, a szkalowanie kogoś tylko dlatego, że jest się niedouczonym i nie intelgentym uważam za szczyt nieodpowiedzialności i braku kultury. Pan Nasz Lord Gaben jest wielkim człowiekiem i chociaż nie jestem wielkim fanem Half Life'a, jestem pełen podziwu do tego czego udało mu się dokonać

LGNGMD - Lord Gaben Newell gods man definitely

@raven, co ty na to, żeby się spotkać na circle jerk do zdjęcia Lorda? 

Edytowane przez mate5

Opublikowano

tak naprawdę to by najlepiej spełniało Wasze marzenia o szybkim GPU, 1080p, światełkach itd.

Wolę konsolowe gry zamiast symulator kozy czy kamienia. Tak wiec zostanę przy ps4.

czyli strzelanki (Killzone, CoD, BF), strzelanki (The Order, Uncharted), strzelanki (inFamous)

super konsole <ok>

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

KopEr randomie aby zadawać pytania senior memberom musisz mieć wykupiony pakiet premium forumka

Opublikowano

Brak odpowiedzi na moje pytanie, czyli waldek trolluje, bo gracz z niego zaden.

#ps4forthenewbies

Zwróć uwagę, że ostatnio ktoś tu wrzucał wyniki badania jakieś ankiety i o ile dobrze pamiętam 30% posiadaczy PS4 przesiadło się z xboxa. ps4forthenewbies?

Gdybym osobiście zobaczył Gabena to chyba mógłbym umierać, bo nic lepszego w życiu mnie by już nie spotkało. Ten koleś ma tyle szczęścia, OMG.

Jak nie ? A zobaczenie nagiej Scarlett Johansson? To chyba by było lepsze od zarośnietego grubasa, mimo jego wkładu w świat gejmingu.

Opublikowano

Tym sie różni gracz konsolowy od PC nerda.

Gracz konsolowy to osoba która za moment osiągnie sukces lub wlasnie go osiagnął i ludzie chcą go spotkać

PC Nerd to zawsze tylko pryszczaty stwór z piwnicy, ktory marzy aby spotkać innego stwora z piwnicy, tylko posuniętego wiekiem

Opublikowano

Kubson najpierw miał ps4, Maciomaniak, Hav3n, Mazzeo, terror, orzeszek, wampis, który chciał ps4 ale jednak wziął bonera. No gruba ekipa, szlachta nextgenowa a nie to coś co nawet mp3 nie obsługuje.

Blubi, wpadam i rzucam. A co się będę spinał! Ale nie płacz już :(

ależ proszę cię bardzo, daj mi jeszcze :))))

mazzeo,heaven czy kubson be like  "miałem PS4, więc wiem że to (pipi), a ty One nie miałeś więc zamknij mordę" 

Opublikowano

Nie potrzeba mieć xbona aby wiedzieć co ta konsola prezentuje, w przypadku tytanowegofaila wystarczy x360.

Opublikowano

Chciałbym spotkać Gabena. Dałbym mu maszynkę do golenia, żeby jak kloszard nie wyglądał.

Opublikowano

Chciałbym spotkać Gabena. Dałbym mu maszynkę do golenia, żeby jak kloszard nie wyglądał.

On w zamian wręczyłby Ci cebulę.

Opublikowano

5. skupienie sie na graczach a nie na 9letnich dzieciach, ktore w stroju komunijnym skaczą przed ekranem jak debile udając ze pływają skuterem wodnym

mój ulubiony fragment :D

Mysle ze ostatnie posty Fanka, najnowszego nabytku #sonyslave, rozwiewaja wszelkie watpliwosci dla kogo przeznaczona jest ta konsola.

jeśli chodzi Ci o mój post o DS4, to ja pisze po prostu jak jest, stoje po stronie PS4, ale nie atakuje X1

jade do domu, przeczytam reszte pozniej, chyba najlepszy topic na forum :D

Opublikowano

Nie potrzeba mieć xbona aby wiedzieć co ta konsola prezentuje, w przypadku tytanowegofaila wystarczy x360.

Nie trzeba miec PS4 bo wiadomo, ze PS4hasnogames...

Opublikowano

Oo, Zeratul wrócił. Powiem co co się stało jak ciebie nie było. Nic, XO dalej w tym roku nie dostało żadnego dobrego exa. Więc jeżeli już to chyba X0hasnogames

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Xbox one to taka tandetna ruska podróbka ps4 dla plebsu i pseudokonsolowców. PS4 dominuje jak kiedyś  PS2 a xkmioty nadal opowiadają faramazony o jakiś super gierkach na x.g.ó.w.n.o. Na szczęście to już prawdopodobnie ostatnia konsola od microsoftu. :yes:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Ja rozumiem, wszystko można przyklejać tej konsoli, gorszy ram, gorsze GPU, ale sorry jeżeli chodzi o wykonanie to ONE zjada PS4 na śniadanie, naturalnie aby nabyć taką wiedzę, trzeba obie konsole wziąć w swoje łapska, Ci co krzyczą najgłośniej oczywiście tego nie zrobili. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja rozumiem, wszystko można przyklejać tej konsoli, gorszy ram, gorsze GPU, ale sorry jeżeli chodzi o wykonanie to ONE zjada PS4 na śniadanie, naturalnie aby nabyć taką wiedzę, trzeba obie konsole wziąć w swoje łapska, Ci co krzyczą najgłośniej oczywiście tego nie zrobili. 

To chyba wolałbym, aby zaoszczędzili na tym plastiku i dołożyli do lepszego GPU <ok>

Opublikowano

Oo, Zeratul wrócił. Powiem co co się stało jak ciebie nie było. Nic, XO dalej w tym roku nie dostało żadnego dobrego exa. Więc jeżeli już to chyba X0hasnogames

Tymczasem na Nadkonsoli.

Opublikowano

To chyba wolałbym, aby zaoszczędzili na tym plastiku i dołożyli do lepszego GPU <ok>

Ty byś wszystko inne wolał od ONE, także nothing new. 

Opublikowano

Nie no, wykonanie Xboxa jest znacznie lepsze od PS4, konsola jest solidniejsza i jakby z lepszego materiału, pad również. Ale cóż z tego, jak zasilacz to kolejna wielka krowa i PS4 prezentuje się IMO lepiej, znacznie mniejsza, potężniejsza, zasilacz w środku i super się prezentuje, a DS4 jest IMO wygodniejszym padem. Zaznaczam qrde IMO !!

Opublikowano

Ty byś wszystko inne wolał od ONE, także nothing new. 

Czyli rozumiem, że wolisz jednak lepszy plastik. Ok. I nieprawda. Gdyby ktoś mi teraz dał do wyboru PS4 i One, to bym wziął to drugie. Głównie ze względu na tegoroczny lineup.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.