Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pad, bez śladów użytkowania. Korzysta z niego przez 3h w tygodniu.

Jak bez sladu uzytkowania? Jak?! Trzy godziny to dla pada od ps4 zabojczy czas, wiec pewnie znalaz sie juz w serwisie: (
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

8 milionow Patrz_Psow, Ubi knur.

8mln bezguści i januszów. :/

Opublikowano

Dziękować Bogu, ja tego chłamu nie kupiłem.

Opublikowano

#sonytakiedobre #takwieledobrychexów :)

PS3>>>>>>>>>X360 :thumbsup:

blue dragon zamiast the lost odyssey :/

Opublikowano

Ale serio już wolałem kupić tego snipera niż syf od ubi nawet gdy na ps4 jest 10 gier.

Opublikowano

Ja dziś na urodzinki od przyszłej niedoszłej żony dostałem GTX 770 identyczną z moją i będzie w sli jak znalazł na wieśka 3  :) Argument o tym że wygodniej się gra na tv możecie sobie wsadzić gdzieś głęboko . Ja mam 50 cali tv i mojego pc'ta obok razem z wieloma konsolami. Nie widzę różnicy wygody w grze na ps4, wii u czy pc :).

Niedługo będzie można grać streamując z wypasionego kompa na stary laptop a wtedy to już chulaj dusza :) Nadal oczywiście są gry gdzie 24 calowy monitor z myszką i klawiaturą wygrywa (strategie, przygodówki, DIABLO i RPG w stylu divinity).

Opublikowano

Najlepsze gry w tym roku to

Dark Souls II

Shovel Knight

Divinity: Original Sin

Mario Kart 8

Titanfall

South Park Kijek

Hearthstone: Heroes of Warcraft

dlc do Tlou

Diablo III: Reaper of Souls

wg gamerankings, i co nie widzę ani jednej gry, która jest na ps4 a 7 z nich można ograć na PC czyli najlepsze kombo gracza, który chce grać w najlepsze gry to PC+WiiU nie widzę innej opcji a wy dalej się kłoćcie, który czarny klocek z ch.ujowymi grami jest lepszy.

Opublikowano

Żebyś się nie przejechał na tym Wieśku, jak niektórzy na Wolfie i W_D.

Opublikowano

29635_1.jpg

Kolejna świetna gra na PC. Ciężko znaleźć taką sztukę na biedakonsolach, growy plebsie.

Opublikowano

Stawiac Wieska obok WD czy Wolfa

200.gif

Opublikowano

+wolf to fajna gra, ale nie ex to jeti już hejci :/

Opublikowano

czekam na GTA V na PC, ktore zje konsolki na sniadanie

Opublikowano

Stawiac Wieska obok WD czy Wolfa

Chodzi mi o wymagania i optymalizacje, a raczej jej brak.

Opublikowano

Widzę że Walduś ładnie tu posprzątał, podczas gdy wy tutaj przepychanki robiliście ja wykładałem śmieszne pieniążki na PlayStation Vitę, tak, zaplaciłem za nią mniej niż nowa gra na Xboxa One.

Opublikowano

Boże ale niektórzy są ciemni tu :) Wiedżmin od początku był programowany z pc jako platformą priorytetową. Wiedźmin 1 i 2 były robione stricte na pc. GOG to platforma gier cd projekt i Wiedźmin 3 to gra która ma zachęcić jeszcze więcej ludzi do przesiadki na ich stronę.

Naprawdę stary jak masz mówić bzdury to przynajmniej na tematy o których masz jako takie pojęcie.

Okazuje się, że Polacy szykują dodatkowe opcje graficzne na tę platformę, tzw. ULTRA, które – przy odpowiednio mocnej maszynie – pozwolą na osiągnięcie niesamowicie prezentującej się oprawy wizualnej; to obecnie podobno „najwyższa półka w grach”. Trzecia część przygód Białego Wilka na PC pochwalić się ma ulepszoną fizyką, lepszą teselacją oraz bardziej dopracowanymi efektami post-processingu i bardziej realistycznie wyglądającymi futrami zwierząt w porównaniu do konsolowej edycji gry. Gracze dysponujący komputerami z wyższej półki mogą więc spodziewać się naprawdę perfekcyjnie prezentującej się produkcji, przynajmniej jeśli chodzi o kwestię grafiki. Ponadto John Mamais stwierdził, że jakość grafiki na konsolach PS4/XOne to ekwiwalent ustawień detali HIGH w wersji PC.

Wiedźmin 3 PC >>>>>>>>>> Wiedźmin 3 xbox czy ps4. Każdy normalny fanboj xboxa czy ps4 się z tym zgodzi. To że mało osób skorzysta z tego nie znaczy że gra będzie crapem który jest źle zoptymalizowany. Porównywanie Wiedźmina do Watch_Dogs to po prostu niesmaczne.

Opublikowano

Exact to gratki za kupno martwej konsoli.

Opublikowano

XD 

albo trolling albo nic o tej konsoli nie wiesz.

88035919372899455880.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ładny przycisk do papieru będzie

Opublikowano

XD 

albo trolling albo nic o tej konsoli nie wiesz.

88035919372899455880.png

ladny zal ta lista.. zal mi jeszcze bardziej osoby ktora by sie ta lista jarala

Opublikowano
ladny zal ta lista.. zal mi jeszcze bardziej osoby ktora by sie ta lista jarala

Żal? Ja widzę sporo dobrych gier.

Opublikowano

Sporo dobrych gier dostępnych też na innych platformach.

Opublikowano

Sporo dobrych gier dostępnych też na innych platformach.

Platformach na których nie zagrasz podczas pięciogodzinnej podróży.

Opublikowano

Vita jedynie sprawdza sie do gier arcade / indykow jeżeli ktos nie lubi grać na pc

5 godzin vita nie wytrzyma, wiec najlepiej gra sie na niej w domu

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.