Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Od kiedy boty rozdzialka interesuje

twoja stara bot

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dla botów sunset overdrive to dobra gra i system seller [*]

Opublikowano

a dla klapów infamous (*) albo the order xdxdxddxd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale ordera to ty szanuj.

Opublikowano

No botki z forumka mają po kilkadziesiąt godzin nabitych. Nie to co GG i wycieczka jednej kopii gry po całej Polsce  :yao:

:daddy:   sonyboty zaorane

KI to najlepsza bitka na XO/PS4 obecnie.

Opublikowano

hehe, sunseta bardzo chętnie bym ograł, infamousa jak będę miał tylko okazję to ukończę (chwilowo gry nie posiadam) bo bardzo mi się spodobała. Order na razie mnie w ogóle nie grzeje. Wolę odłożyć na 3dsa co w kontekście exów i braku chęci posiadania dwóch stacjonarek wydaje się jedyną słuszną opcją. I nawet jak wyjdzie kolejny marian czy zelda to i tak się sprzeda.

Opublikowano

ordera nie ma na rynku, wiec sie nie liczy

ooo dostałem minusa za obrazę majestatu [*]

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Jesli masz 11 lat to interesuje.

jak masz 11 lat to drivecrap jest duchowym nastepca pgr i juz nie mozesz sie doczekac qte1886, potwierdzone na niektorych przypadkach

Opublikowano

dla botów sunset overdrive to dobra gra i system seller [*]

A dla smerfów drajfklap który jest gu.wne.m śmierdzącym z chuyowym AI i smerfy robią konkursy bo nie mają w co gier na tym szrocie xDd

Jak pisałem beka w chuy z 240p no ale zboki juz do tego sie przyzwyczaily,oczy by mi wypalilo. Jaranko się tym "nowym" 3DS XD Dodali 2 nowe funkcje i się rzucili jak na mieso. Nie gram na konsolach dla zboków i gejów wole pograc w prawdziwego next gena. Raka mozna dostac grajac w tego DC. Najgorzej wydane pieniadze tego roku :obama:

Opublikowano

czyli dla Ciebie rozdziałka 240p to beba w chuy a jak ktoś się śmieje z 720p na xboksie to Ci piana leci? bo wtedy liczy sie gameplay a na 240p się już nie liczy?

...:::HIPOKRYZJA:::...

Opublikowano

Jesli masz 11 lat to interesuje.

jak masz 11 lat to drivecrap jest duchowym nastepca pgr i juz nie mozesz sie doczekac qte1886, potwierdzone na niektorych przypadkach

DriveClub to jest duchowy następca PGRa, jesli chcesz porównać model jazdy to temu z DriveCluba jest najbliżej do PGRa, jest jednak bardziej wymagający od tego z PGRa.

Wiem ze muzk botów jest ograniczony i myślą zero jedynkowo i dla nich jesli nie ma w nazwie PGR albo trasy nie sa osadzone w mieście czy realnych torach to gra nie ma prawa feelingiem przypominać PGR, niestety mylicie sie co zostało wiele razy potwierdzone przez osoby mające styczność z PGRem a teraz DriveClubem.

Opublikowano

Mroku, Co najmniej 4 razy pisałeś o tym 240 p, Jesteś januszem gamingu, więc Twoje zdanie nikogo. Jak ktoś ostatnio pisał o pokoleniu, który z nostalgią będzie coda wspominał. Właśnie do nich należysz. Wracaj do nfs bo pewnie nawet boty się Ciebie wstydzą, bo tak cw off niektórzy z nich na grach się znają.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

ordera nie ma na rynku, wiec sie nie liczy

W sunseta nie grałeś również więc się nie liczy

Opublikowano

Daddy, uważałbym na Mroku, gość celuje w Twoje miejsce.

Opublikowano

expert sam przyznales kiedys gdzies tam ze drift w driveclubie jest slaby a w pgr byl zayebisty to co tu ku.rwa porownywac? duchowy nastepca bo sa auta i wrum wrum? japi.erdole wiem ze tu i tu jest deszcz ale to troche malo

Opublikowano

expert sam przyznales kiedys gdzies tam ze drift w driveclubie jest slaby a w pgr byl zayebisty to co tu ku.rwa porownywac? duchowy nastepca bo sa auta i wrum wrum? japi.erdole wiem ze tu i tu jest deszcz ale to troche malo

PGR nie polegał na driftowaniu, owszem był drift lepszy w PGR, ale za to wiecej frajdy sprawia jazda w DriveClubie niz PGRze

Chodzi o sam feeling, to nie jest następca a gra czerpiąca garściami z PGRa dzieki czemu czuć w niej ducha PGRa.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A burnouty to duchowi spadkobiercy wipeoutow, bo sie szybko jezdzi i skacze po rampach, a jak ktos mysli, ze futurystyczne pojazdy i trasy moga to zmienic to jest expertem.

Opublikowano

Każda dyskusje sprowadzacie do zera, ok, Ryse to Ogniem i Mieczem

Opublikowano

dla mnie drift w pgr byl przegenialny, caly arcadowy model jazdy sie opieral na tym kiedy zrywalo przyczepnosc zaczynaly wpadac punkciki i musiales tanczyc na ostrzu noza zeby zachowac dobry czas + nabic punkciki ale nie przesadzic z gazem, wpadanie w kazdy lekki drift powodowalo nabicie mnoznika kudosow, dzieki niemu mozna bylo laczyc duze lancuchy kombosow podczas wyscigu

do tego wyzwania z drftem gdzie cale okrazenie trzeba bylo driftowac miedzy pacholkami cos pieknego, sam miod

czyli driveclub to pgr ale bez driftu, teraz rozumiem wasze porownania ordera do gearsow...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

sunset to duchowy spadkobierca Viva Piñata

Opublikowano

sunset to duchowy spadkobierca Viva Piñata

No Piniata zaje.bista 

Opublikowano

Exact to chyba sie robi duchowy nastepca Jurasa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.