Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A wizz air to?

Bo przyznam sie ze jak lecialem do Turcji to wybralem ich linie tylko dlatego ze model samolotu dawali za darmo :f

Wizzair to PS3 w pierwszych 2 latach od premiery.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widzę lotnisko w Świdniku popularne... dostałem raka będąc tam ostatnio.

To skąd Ty Expert mieszkasz? Czyżby połowa wojowników CW z biednej Lubelszczyzny?

Nintendo to stary PKS. Ledwo jedzie i każdy go wyprzedza...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Śmieszny jesteś eXpert, najpierw się rozpisujesz jaki to wymagający jest DC, a jak developer rypie system w ten sposób, że nie trzeba hamować na zakrętach to... jest OK XD

Kij, że cały mit DC się w tej sytuacji posypał  :reggie:

Opublikowano

To skąd Ty Expert mieszkasz? Czyżby połowa wojowników CW z biednej Lubelszczyzny?

A propos raka, wlasnie zobaczylem sobie nominacje bafta, gra Far Cry 4 bedzie walczyc o tytul "BEST STORY" ... :notsure:

Opublikowano

W sumie co mialo najlepsze story w 2014? Banner Saga czy Wasteland 2?

Opublikowano

Remastery Halo i remaster Gta.

Opublikowano

Dragon Age?

Opublikowano

Tetris Ultimate - na końcu niezły twist z tym okrągłym klockiem.

Opublikowano

Spoiler ku.rwa!

:shotgun:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja słyszałem, że ma tylko grafikę i dla odmiany wieże odkrywające część mapy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Far cry ma jakas historie?

czy mówił ci ktoś o defnicji szaleństwa? BO JA JESTEM SZALONY TAK BARDZO SZALONY 

Opublikowano

Co by nie mówić o FC4 to ten easter egg z alternatywnym zakończeniem im się udał

Opublikowano

Jestem ze Świdnika

Śmieszny jesteś eXpert, najpierw się rozpisujesz jaki to wymagający jest DC, a jak developer rypie system w ten sposób, że nie trzeba hamować na zakrętach to... jest OK XD

Kij, że cały mit DC się w tej sytuacji posypał :reggie:

Nie jest ok, i o tym pisałem w odpowiednim temacie, jest to uproszczenie dla tych co przechodzą z Forzy Horizon 2 i maja nawyki nie skręcać za dużo i nie używać hamulca, faktem jest ze jesli chcesz być dalej najlepszy to nic sie w gameplayu nie zmieniło, będziesz miał najlepszy czas nie jeżdżąc po bandach i używając hamulca z głowa.
Opublikowano

Co by nie mówić o FC4 to ten easter egg z alternatywnym zakończeniem im się udał

Tak naprawdę to jak zobaczymy na te dwa zakończenia to właśnie pokazuje jak te drugie, krótsze jest lepsze gdyż kompletnie nie musimy się angażować w konflikt w danej krainie tylko po prostu załatwić swoje sprawy tak jak od początku zakładaliśmy.

Ubi fajnie pokazało, że ludzie obecnie wszystko robią bez pomyślunku, aby do przodu, a wystarczyło poczekać troszkę dłużej i gra pokazałaby nam dobre zakończenie.

Fajny patent swoją drogą.

Co nie zmienia faktu, że to FC 3.5.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czlowiek od lat dziala na takiej zasadzie w grach wiec, dziwnym by bylo jakbym sam, faktycznie nie chcial zagrac tak jak chcieli tworcy. FC3,5 zgadzam sie.

Opublikowano

niestety Wizzair sie stoczył, dawniej latało sie lepiej tymi liniami  :frog:

Opublikowano

Ostatnio odpalilem Uncharted 3,jestem chyba na 4 misji i po jakis 10 minutach wylaczylem tego paszteta. U4 sie zbliza malymi krokami a ja nie daje rady przejsc te guwno obesrane skryptami.

Ja zaliczylem wszystkie czesci FC i niestety ale trzeba przyznac ze 4 byla najgorsza ze wszystkich. FC3>FC1>FC2>FC4

A smerfy dalej minusuja..

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ale Rise of the Tomb Raider bierzesz na premierę, ja pyerdolę, weźcie go zbanujcie. 

Opublikowano

Daddy2 juz chyba przebil oryginał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.