Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Halo 5 BĘDZIE działać od pierwszych chwil. Wnoszę po becie w odróżnieniu od guwna obeszczanego tj Kolekcji Amaro...

Beta tez miala swoje problemy, znacznie wieksze niz jakakolwiek poprzednia czesc od Bungie.

343 nie potrafi ogarnac podstawowej rzeczy w fps'ach - matchmakingu...

Problemy były tylko w pierwszych kilku dniach bety. Potem przyjemność była po mojej stronie...
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pod warunkiem ze nie chciales zagrac ze znajomymi... :yao:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli nie masz zastrzeżeń do MCC?

Oczywiście, że mam bo nie działa to jak trzeba, ja w kampanie nie gram i w resztą części interesuję mnie  tylko HALO 1 w MP a ten mi działa, reszta mi koło (pipi)a lata.

z czezkym to wy najwyżej w tango lecicie  :kaz:

czezki to się do halo nie nadaję, więc pudło.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wchodze sobie na eurogamera a tam wielki screener z reklamą Xbox One za 2199 :dynia: czy ja się własnie cofnąłem do premiery ps3? Dramat. 

Opublikowano

No pod warunkiem ze nie chciales zagrac ze znajomymi... :yao:

Ze znajomymi też grałem i nie było z tym żadnego problemu.
Opublikowano

Kiedy 343 wydaje bete patcha do patcha patcha naprawiajacego Match Making w MCC? 

Opublikowano

Kiedy 343 wydaje bete patcha do patcha patcha naprawiajacego Match Making w MCC? 

Anulowali bete patcha :dynia:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

kiedy forumowy turniej w mesjasza bijatyk na nadkonsolę? czekaj, tylko Ty jarasz się trzaskaniem combo łóżkiem xD

Opublikowano

jedyne sceny łóżkowe w życiu klapów :reggie:

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Tytul turnieju w GG - "150 ktorych zaruchalo"

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przynajmniej gra dziala ma system i nie wyglada jak (pipi) rozmazane od dnia pierwszego  :sir:

Opublikowano

Przynajmniej gra dziala ma system i nie wyglada jak (pipi) rozmazane od dnia pierwszego :sir:

Porownywac bijatyke do DriveKlapa, co to ps4 robi z ludzmi :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mowilem o KI ale spoko brak gier (pipi)ie w leb Botkom trzeba sie z lekarzem kontaktowac bo do wrzesnia jak cos wyjdzie moze byc juz za pozno  :frog:

Opublikowano

Czy można prosić moderację o zwiększenie minusów na dzień?

Od kiedy mroku jest w temacie brakuje mi ich codziennie.

Opublikowano

Przynajmniej gra dziala ma system i nie wyglada jak (pipi) rozmazane od dnia pierwszego  :sir:

Przynajmniej grajac online wiesz ze grasz z innym graczem ^^

300tys serwerow i najlepszym pomyslem Double Helix byla desynchronizacja i podstawianie sztuczengo AI.  :facepalmz:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Willy ma taki ból, że w GG gra tylko on, że już chyba wszędzie wchodził i pisał jakie to KI jest ********. 

Za to na GG taki szał, że tej drugiej w Polsce kopii gry nikt nawet od Sobana nie chce odkupić  :reggie:

Nie pękaj, pograsz w SFV z Yetim  :kaz:

Przynajmniej grajac online wiesz ze grasz z innym graczem ^^
300tys serwerow i najlepszym pomyslem Double Helix byla desynchronizacja i podstawianie sztuczengo AI.  :facepalmz:

Oczywiście bełkot.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jakiej drugiej, willy nie mieszka w Polsce :reggie:

:obama:

Opublikowano

Don a moze ten balas nie gubil synchro? xD

Ale co prawda to prawda klapki to debile. DC na PS3 nie kupili bo nie bylo press x to jason. GG nie kupia bo po 24h grania nie gram jak japonczyk. Jest to smutne. 

Opublikowano

Na Xboxie więcej ludzi gra w online Unity niż Halo? Wow. To chyba jakieś nowe dno. Największa marka Xboxa pokonana przez obsranego asasyna.

Opublikowano

Jezeli 5tke spieprza jak MCC, to o marce Xboxa bedzie mozna w ogole zapomniec.

Don a moze ten balas nie gubil synchro? xD
No u Steryda na pewno nie gubi, bo on "nie grywa online" ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ja nie jestem klapkiem posiadajac tyle sprzetu ( PS2, PS3, PS4, Vita, 360, WiiU, GC, DC ) Bo gram w gry a nie platformy jak na XO wyjdzie cos co bedzie warte wydania kasy to po niego polece z kasa w zebach. Wiec daruj sobie wyzywanie mnie od klapkow bo piszesz bzdury.   

Opublikowano

No ja nie jestem klapkiem posiadajac tyle sprzetu ( PS2, PS3, PS4, Vita, 360, WiiU, GC, DC )

4 platformy Sony i nie jestem klapkiem. :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.