Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

sciagnalem sobie ten gameplay z Ordera wczoraj, obejrzalem z nadzieja, ze pomimo ze balas to graficznie dostarczy czegos czego jeszcze nie bylo ale takie Ryse wcale nie odstaje za bardzo pomimo ze premiere mialo w 2013 roku... pisze serio bez trollingu

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ta słaba, forebode można by wyciąć jak facepalmował żeroma

Opublikowano

Tez mam kupe konsol, ale nie mam problemu, zeby utozsamiac sie z botami, bo w wiekszosci to zabawni kolesie na luzie, a xbox one to fajna konsola z dobrymi grami, w przeciwienstwie do klapkow i plejstejszyn 4 :reggie:

Opublikowano

Plot twist:

The Order to świetna gra na 18h z doskonałym gameplay'em, połączenie TLoU, Gears of War i Bioshocka

Edytowane przez asax

Opublikowano

Tak Lemonka przemówił. 

Opublikowano

Boty to gimby, ktore nie rozumieją co to troling, co to fun, wszystko dla nich sirius biznes, zero dystansu, nie umia spojrzeć prawdzie w oczy, klapy to dorośli ludzie, spora cześć posiadająca rodzine, ludzie ułożeni, odrożniający dobry troling od żałosnego, którzy potrafią dystansować poza CW a z racji wieku i statusu społecznego nie pozwalają sobie pluć do gęby jakimś smarkaczom.

Cieszę sie ze rozwiązałem dla was zagadkę.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Rozwiaz zagadke dlaczego bedac "doroslym majacym rodzine" gadasz takie bzdury, ze mozna sie polakac ze smiechu.

Opublikowano

Plot twist:

The Order to świetna gra na 18h z doskonałym gameplay'em, połączenie TLoU, Gears of War i Bioshocka

Pierwsza gra na swiecie, w ktorej pierwsze trofeum wpada po 13h od rozpoczecia gry, a 10 wilkolakow zabija sie po 15h :reggie:

Opublikowano

Copper CW Off 

Moze i jest ale nie dla mnie. Zaden z EXow oferowanych przez MS do mnie nie przemawia ( Poza Horizon2 to na dzien dzisiejszy najlepsza gra na XO ale nie jest to Must Have ktory sprawi by ze polece wydac 350£ ) Sony oferuje lepsze multiplatformy te w ktore gram czy bede gral ( PES i Dying Light na dzien dzisiejszy w przyszlosci Wiedzmin i MGS ) Najlepsza i najbardziej skillowa bijatyke na rynku ( Jestem fanem bijatyk ) i Bloodborne wiec chyba oczywistym jest ze moim SWIADOMYM wyborem jest PS4

DS4 jest najgorszym padem do bijatyk w historii tej firmy ( Musialem kupic HORI Fighting Commander 4 ) Po miesiacu grania w GG musialem odeslac to (pipi) do serwisu gdzie do dzisiaj mam pada z PSXa 2 DS2 i DS3 ktore maja przegrane dziesiatki tysiecy walk i dzialaja dalej wysmienicie. 

Opublikowano

Boty to gimby, ktore nie rozumieją co to troling, co to fun, wszystko dla nich sirius biznes, zero dystansu, nie umia spojrzeć prawdzie w oczy, klapy to dorośli ludzie, spora cześć posiadająca rodzine, ludzie ułożeni, odrożniający dobry troling od żałosnego, którzy potrafią dystansować poza CW a z racji wieku i statusu społecznego nie pozwalają sobie pluć do gęby jakimś smarkaczom.

po co rymy

po co wiersze

klapy to są zwykle leszcze

Jezu, kurrwa, kermit jaki śmieszny

Bo startuje znów do leszczy

A ze klapy to nie leszcze

To Cie biorę w rymów kleszcze

Stul wiec dziob bocie zakuty

Bo zes śmieszny, poleciały aż mi z nosa gluty

trolling, fun, dystans ułożonego doroslego czlowieka posiadajacego rodzine

Opublikowano

po co rymy

po co wiersze

klapy to są zwykle leszcze

Jezu, kurrwa, kermit jaki śmieszny

Bo startuje znów do leszczy

A ze klapy to nie leszcze

To Cie biorę w rymów kleszcze

Stul wiec dziob bocie zakuty

Bo zes śmieszny, poleciały aż mi z nosa gluty

trolling, fun, dystans ułożonego doroslego czlowieka posiadajacego rodzine

Fajna rymowanka, z jakiego tematu?
Opublikowano

Willy, jestes o wlos od rozgrzeszenia, ale jeszcze musisz zagrac u kogos w sunseta, skoro piszesz, ze tylko horizon 2 Ci sie podoba.

Opublikowano

DS4 jest najgorszym padem do bijatyk w historii tej firmy ( Musialem kupic HORI Fighting Commander 4 ) Po miesiacu grania w GG musialem odeslac to (pipi) do serwisu gdzie do dzisiaj mam pada z PSXa 2 DS2 i DS3 ktore maja przegrane dziesiatki tysiecy walk i dzialaja dalej wysmienicie. 

DS4 to w ogóle jest guwno. Nie grałem praktycznie wcale na konsoli, teraz wciągnąłem się w Dragon Age i pad zdechł, podczas biegania przycina jak gałka jest wychylona do przodu. Dobrze, że mam ps3 bo tamten pad do tej pory działa bez zarzutu

Opublikowano

A tak przy okazji, po aktualizacji Horizon 2 kumpel ostatnio narzeka na jakies bledy w grafice. Ponowne dorysowywanie sie obiektow gdy podjezda sie do zatloczonego miejsca. Mam nadzieje, ze chociaz tej gry nie s(pipi)lili!

Edytowane przez easye

Opublikowano

żaden bot sie nie przyzna, nie ma co pytac

Opublikowano

No ja zawsze uważałem, że pad od xona>>>>ds4. Wizualnie bardzo mi się podoba, i nieprzyjemności z nim jak dotychczas nie miałem, ale po prostu czuć, że jest słabo wykonany. Pad od ps2 starczył mi na lata, a ds4 wielu lat nie wróżę. Może Sony pójdzie po rozum do głowy i wyda nowego.

Opublikowano

Copper Sunseta ogralem jak zrobilem swapa z ziomkiem na konsole ( on chcial ograc InFamousa i DC a ja SO ) w SO nie odpowiada mi setting gry mala roznorodnosc pomaranczowych spikow i wszechobecny debilizm. Za to movement i freeroam sa duzo lepsze niz w InFamousie ( mozna niby robic to samo ale trzeba naciskac guziczki zeby sie cos dzialo mniej samograja ) 

Ja powaznie nie tworze sobie tych swoich opini na podstawie YT i wyobrazni jak Mendrek 

Opublikowano

Willy ma w sygnaturze Diamond Dogs, prosze szanowac tego uzytkownika bo inaczej D.D was odwiedzi!

tumblr_ncm1cyY4O01s6ub5do4_500.gif

Opublikowano

No ja zawsze uważałem, że pad od xona>>>>ds4. Wizualnie bardzo mi się podoba, i nieprzyjemności z nim jak dotychczas nie miałem, ale po prostu czuć, że jest słabo wykonany. Pad od ps2 starczył mi na lata, a ds4 wielu lat nie wróżę. Może Sony pójdzie po rozum do głowy i wyda nowego.

Na samym DS4 gra mi się wygodniej niż na DS3, głównie za sprawą o wiele lepszych triggerów, ale jakość wykonania jest niestety sporo słabsza. No cóż 1600zł na premierę musiało się gdzieś odbić

Opublikowano

Jesli chodzi o ergonomie to DS4 jest lata swietlne przed DS3, ale wykonanie naprawde wola o pomste do nieba, wolalbym zeby usuneli glosniczek, swiatelko i zainwestowali w lepsze materialy :/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

(pipi) glosniczek... W kazdej grze pierwsza rzecza ktora robie to wejscie w opcje i szukanie gdzie sie to (pipi) ustawia na off ><

Opublikowano

CW off - Nie da sie ukryc ze plastikowo w tej generacji jest najgorzej. Widac ze ciete koszty, wzgledem jakosci plastiku. Gdzie kiedys na start nowa generacja byla za 1999zl? 3 kafle to bylo minimum praktycznie i dalo sie to odczuc wlasnie po jakosci plastiku. A ja mam najnowsza wersje PS4 i dalej sie giba. O dziwo, galki sie nie scieraja.

Opublikowano

czyli wolisz dopłacić parę stów za lepszy plastik?

Opublikowano

Wole zaplacic wiecej na start za pada ktory dziala dluzej niz miesiac niz odsylac go co chwile do Sony albo placic 60£ za nowego jak wyjdzie z gwarancji co roku 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.