Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

17 lat temu Dual Shock kosztował bodajże 149zł. Można było nim pier.dolnąć o ścianę i nadal działał.

Dual Shock 4 kosztuje 229zł, gałki się zrywają, jak trzymasz w łapach to słyszysz, że guwno skrzypi. Jakoś pierwszy Dual działał idealnie i nie skrzypiał. Dziwne.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale konsole kosztowały 50% więcej albo nawet 100%, coś za coś

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

pady od 360tki może i są wygodne, ale miałem 6 i wszystkie sie rozklekotały i deadzone jest okropny (oryginały)

natomiast dualshocka 3 mam jednego od 7 lat i do dzisiaj chodzi idealnie, a deadzone jest minimalny

tylko Sony

Opublikowano

Mogli nie robic takich ciec, fajnie ze ceny juz nie byly z kosmosu na day one ale kosztem takich bubli to wstyd oznaczac marka.

Opublikowano

to ja wole tani plastik i tanią konsole 

Opublikowano

Temat padów musi powracać, to taki zegar CW

Opublikowano

CW Off ...Pad od PS4 jest lepszy od tego z PS3 tylko pod wzgledem ergonomii. Pije glownie do galeczek, ktore w DS3 sa wypukle i obslizgle, w przeciwienstwie do wklęślaków z DS4. Niby triggery w czworce lepsze, ale po pewnym czasie grania opuszki palcow wskazujacych niestety bola od ostrych krawedzi. Poza tym nierownosc wykonania DS4...Chrzesniak na gwiazdke przyjechal do mnie z biala PS4 (ta od Destiny). Na Gwiazdke dostal w prezencie dodatkowego czerwonego pada. W bialym triggery chodza cichutko, zas w tym czerwonym skrzypia jak drzwi do 19-sto wiecznej obory. Sony...niby synonim doskonalego sprzetu...To juz przeszlosc...

Opublikowano

CW On!

Zagadka: znajdz stoisko Sony na GDC 2015 :mocking:

110az6c.jpg

Opublikowano

pady od 360tki może i są wygodne, ale miałem 6 i wszystkie sie rozklekotały i deadzone jest okropny (oryginały)

natomiast dualshocka 3 mam jednego od 7 lat i do dzisiaj chodzi idealnie, a deadzone jest minimalny

tylko Sony

Na X360 przeszedłem może 10 gier i zajechałem gałki w padzie. Jeśli w X1 analogi są tak samo trwałe, to nie powiem, gdzie m$ może sobie wsadzić lepszy plastik :yao: Nakładany grzybek łatwiej wymienić niż cały drążek.

Opublikowano

Pierwsza gra na swiecie, w ktorej pierwsze trofeum wpada po 13h od rozpoczecia gry, a 10 wilkolakow zabija sie po 15h :reggie:

no to dla mnie sprawa jest poważna - nie kupuję póki nie wypuszczą patcha  skrócającego grę do 5h

Opublikowano

Ciekawe, bo mój pad dołączony do 360 po 3 latach używania zaczął tracić gumę na analogu a po 4 została na nim resztka gumki i kawałek plastiku. Działa oczywiście do dzisiaj, czyli 5 lat. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

1998 rok - PS1 SCPH-7502 z Dual Shockiem w komplecie = 599zł.

2015 rok - PS4 z Dual Shockiem 4 = 1499zł.

Wątpię, żeby inflacja aż tak działała.

Opublikowano

Minimalne wynagrodzenie w 1998 wynosiło 500 zł  :reggie:

Opublikowano

Na X360 przeszedłem może 10 gier i zajechałem gałki w padzie. Jeśli w X1 analogi są tak samo trwałe, to nie powiem, gdzie m$ może sobie wsadzić lepszy plastik :yao: Nakładany grzybek łatwiej wymienić niż cały drążek.

xddddddddddddddddddd

Używam jednego pada od X360 do PC od dwóch lat, przeszedłem na nim dziesiątki gier i działa dalej bez zarzutu. Analogi, sputy, bumpery, wszystko śmiga dobrze. :good2:

DS3 to też solidny pad jeśli chodzi o wykonanie ale bez nakładek na spusty nie podchodzić do tego gów.na.

Opublikowano

CW On!

Najblizej wejscia, dzieki czemu do stanowisk MS pewnie nikt nie dojdzie...

Dominacja jak za czasow PS2!

Opublikowano

CW On!

Najblizej wejscia, dzieki czemu do stanowisk MS pewnie nikt nie dojdzie...

Dominacja jak za czasow PS2!

Sony znajduje sie na jednej linii Wejscie-Wyjscie. Jak bedzie porzadny przeciag to wywieje z sali to ich stoiseczko! :rofl:

Opublikowano

1998 rok - PS1 SCPH-7502 z Dual Shockiem w komplecie = 599zł.

2015 rok - PS4 z Dual Shockiem 4 = 1499zł.

Wątpię, żeby inflacja aż tak działała.

a teraz poproszę o takie zestawienie cena konsoli : średnia krajowa

Opublikowano

W 1998 ps1 za 600zl?

pRDqz3q.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

A na premiere PSX i PS4 kosztowaly tyle samo go figure! 

No widzisz. I na pada od pierwszej plejstacji nie skąpili dobrego plastiku :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.