Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ta, kupie dobrą gierke jaką jest TEW rak branży, kupie góvno obesrane mordor wspieranie nowych ip pewno xDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W ogóle każdy kto kupuje gry z pasami, czy to 1886 czy takie TEW, jest rakiem branży  :reggie:

Gra z pasami rak branży, ale (pipi) rozmazane w 900p jaranko i nie widać różnicy? :newell:

Ty między uszami to chyba tylko sznurek masz XD

Opublikowano

W ogóle każdy kto kupuje gry z pasami, czy to 1886 czy takie TEW, jest rakiem branży  :reggie:

Gra z pasami rak branży, ale (pipi) rozmazane w 900p jaranko i nie widać różnicy? :newell:

Jak tam bundle z The Order juz zamowiony czy nadal bedziesz bronil kawalka plastoku ktory widziales tylko w gablocie na uniwerku Pana Klapa?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Prywata i inwektywy - dokładnie tyle się po was spodziewałem.

In 2015, we have the rare (actually, for us, unprecedented) opportunity to expand Ratchet’s universe simultaneously in two forms. We’ll continue our involvement with the Ratchet & Clank feature film. And we’re excited to announce that we’re also developing a game that shares the film’s vision of Ratchet’s origin story. As featured in Sony’s press conference, the game re-imagines the original Ratchet & Clank, with updated gameplay and completely new visuals built from the ground up for the PlayStation 4.

:banderas:

A co tam na gównie rozmazanym? Znów tylko halo i forca? 

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Czyli nie kupujesz?

Opublikowano

Lem nadal myśli, że BOTY to biedaki, których stać tylko na jedną konsolę i grają na XBONE z konieczności [*].

Wytłumacz mi proszę jak to jest, że posiadając wszystkie konsole i wuchtę gier, wybieram XBO zamiast szrotstation 4?

Opublikowano

Czyli jak kupiłem RE4 na GCN, które także ma pasy to też jestem rakiem?  :reggie:

Opublikowano

dlaczego na forum nie rozmawia sie o nowych grach na Xboxa tylko na PS4?

oh wait  :daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

dlaczego na forum nie rozmawia sie o nowych grach na Xboxa tylko na PS4?

oh wait  :daddy: :daddy: :daddy:

Bo gry na Xboksa stale wychodzą i można w nie grać, zamiast o nich gadać, a PS4 i 'dobre tytuły' to wciąż coś, co istnieje wyłącznie w wybujałej fantazji klaptrapów.

Opublikowano

zaprzeczasz sam siebie

Opublikowano

zaprzeczasz sam siebie

To ja tylko przypomnę:

Materiał stary, z półtorej miesiąca wstecz. Od tego czasu przybyło ponad 20 pozycji.

Opublikowano

Czyli jak kupiłem RE4 na GCN, które także ma pasy to też jestem rakiem?  :reggie:

Wychodzi na to, że Ty to zapoczątkowałeś  :sir:

Opublikowano

zastanawiam sie co jest bardziej zalosne 

to ze playstation 4 dopiero po 1,5 roku od premiery dostanie dobra gre ? czy bezczelnosc klapkow piszacych od 100 stron ze na xboxa nic nie wychodzi zapominajac ze w okresie jesienno-zimowym dostalismy 3 tytuly czy na start duzo lepsze produkcje ?

Opublikowano

Wytłumacz mi proszę jak to jest, że posiadając wszystkie konsole i wuchtę gier, wybieram XBO zamiast szrotstation 4?

No ale co mnie to obchodzi? Ty wolisz grać na gównie rozmazanym, haven jakiegoś faceta nazywa swoją drugą połową, ale mnie naprawdę nie interesuje, co się dzieje u botów w domu. Tylko się za bardzo nie obnoście z waszymi zboczeniami.

Opublikowano

No ale co mnie to obchodzi? Ty wolisz grać na gównie rozmazanym, haven jakiegoś faceta nazywa swoją drugą połową, ale mnie naprawdę nie interesuje, co się dzieje u botów w domu. Tylko się za bardzo nie obnoście z waszymi zboczeniami.

Prywata i inwektywy - dokładnie tyle się po Tobie spodziewałem. :frog:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Sila argumentow Lema jest porazajaca. Zostawmy go dla Mroku, oboje reprezentuja podobny poziom dyskusji.

Opublikowano

tyle wygrać

uqnFjY5.jpg

A, to to mial na mysli kanabis piszac, ze zrobil w sklepie miejsce na nowe gierki.

Opublikowano

Lem nadal myśli, że BOTY to biedaki, których stać tylko na jedną konsolę i grają na XBONE z konieczności [*].

Bo jestes Januszem, nie graczem a kolekcjonerem.
Opublikowano

Zboczenie to jest wchodzenie tylko do tego tematu na całym forum PE żeby bronić plastiku, którego się nie ma. 

odzwał się typ grający tylko w pif paf i samochodziki :dynia:

Opublikowano

zastanawiam sie co jest bardziej zalosne

to ze playstation 4 dopiero po 1,5 roku od premiery dostanie dobra gre ? czy bezczelnosc klapkow piszacych od 100 stron ze na xboxa nic nie wychodzi zapominajac ze w okresie jesienno-zimowym dostalismy 3 tytuly czy na start duzo lepsze produkcje ?

LoL

10 miesięcy czekaliście by dostać 3 tytuły w odstępie miesiąca.... Teraz czekacie 10-12 miesięcy by dostać Forze 6, tyle wiadomo....

@bluber

A w co Ty grasz na PS4 i Xbox One?

Opublikowano

Czyyyyyli kolekcjoner to janusz, tak?

PS. Ping ograł na samym X360 więcej gier niż Ty przez całe swoje życie, więc wypadasz w tej dyskusji jak konkretny lamus  :reggie:

Opublikowano

Dał bym minusa willy ale nie mogę.  :[

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.