Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lem nadal myśli, że BOTY to biedaki, których stać tylko na jedną konsolę i grają na XBONE z konieczności [*].

Wytłumacz mi proszę jak to jest, że posiadając wszystkie konsole i wuchtę gier, wybieram XBO zamiast szrotstation 4?

Bo jestes Januszem, nie graczem a kolekcjonerem.

Czyyyyyli kolekcjoner to janusz, tak?

PS. Ping ograł na samym X360 więcej gier niż Ty przez całe swoje życie, więc wypadasz w tej dyskusji jak konkretny lamus :reggie:

Czy jesli ktoś kolekcjonuje samochody jest tez świetnym kierowca wyścigowym?

Wypadasz na konkretnego lamusa nie odróżniwjac tego.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dał bym minusa willy ale nie mogę.  :[

Za co za gowniaty model jazdy slizgajacymi sie poduszkowcami? 

Opublikowano

zastanawiam sie co jest bardziej zalosne

to ze playstation 4 dopiero po 1,5 roku od premiery dostanie dobra gre ? czy bezczelnosc klapkow piszacych od 100 stron ze na xboxa nic nie wychodzi zapominajac ze w okresie jesienno-zimowym dostalismy 3 tytuly czy na start duzo lepsze produkcje ?

LoL

10 miesięcy czekaliście by dostać 3 tytuły w odstępie miesiąca.... Teraz czekacie 10-12 miesięcy by dostać Forze 6, tyle wiadomo....

10 miesięcy to i tak mniej niz 18 :kaz:

3 tytuły to wiecej niz 1 :kaz:

:reggie:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Lem nadal myśli, że BOTY to biedaki, których stać tylko na jedną konsolę i grają na XBONE z konieczności [*].

Wytłumacz mi proszę jak to jest, że posiadając wszystkie konsole i wuchtę gier, wybieram XBO zamiast szrotstation 4?

PS. Ping ograł na samym X360 więcej gier niż Ty przez całe swoje życie, więc wypadasz w tej dyskusji jak konkretny lamus :reggie:

A Ty czytać potrafisz czy ominąłeś ten etap edukacji wyjeżdżając od razu na zmywak?

Ping gra w gry. Dużo więcej od Ciebie.

Opublikowano

Spójrz na Karasa. :reggie:

Wybacz nie czytam ppe aż musiałem sprawdzić na czym boty znowu opierają swoje mokre fantazje o fikcyjnej ekscytacji klapków.

Opublikowano

Dawno juz nie rozdawalem minusow, ale expert wyjatkowo dzis zasluzyl, nie dosc, ze nie potrafi czytac, to jeszcze ma sie za super gracza przechodzac 10 gier na rok, drugi waldek :(

Opublikowano

A Ty czytać potrafisz czy ominąłeś ten etap edukacji wyjeżdżając od razu na zmywak?

To zalezy jak na to patrzeć, mysle ze u niego procent ukończonych gier w stosunku do ilości posiadanych gier jest niższy niz u mnie.

Zreszta nie mam zamiaru z tobą dyskutować bo gdyby Ping był klapkiem to toczyłybys beczkę z niego na każdym kroku.

Opublikowano

No na pewno jest niższy jak grasz tylko w Driveklapa. :oh_you:

Opublikowano

Exact jestes cażulem przyhandluj z tym

Opublikowano

Exact jestes cażulem przyhandluj z tym

Nigdy nie twierdziłem ze jestem hardcorowym graczem jak Czezky a pózniej napi..erdala w gorsze multiplatformy dla Januszy.

Nigdy nie kryłem sie z tym ze wybrałem PS4 bo moge grać w lepsze multiplatformy.

Tak jak w tamtej generacji główna konsola był X360 z tego samego powodu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To zalezy jak na to patrzeć, mysle ze u niego procent ukończonych gier w stosunku do ilości posiadanych gier jest niższy niz u mnie.

Zreszta nie mam zamiaru z tobą dyskutować bo gdyby Ping był klapkiem to toczyłybys beczkę z niego na każdym kroku.

Dziękuję Don.

Co do procentu, well, Twój trophycard mówi że masz zrobione 16% z tego co masz na karcie. Profil Xboksowy - 23%.

Nie chcę bawić się tutaj w nerda spiyierdolinę, która nie ma życia, no ale motyla noga - na PSN mam jakieś 33% ukończenia, na X360 jakieś 56%. Liczby mówią same za siebie :kaz:

Oczywiście nie biorę pod uwagę tego co mam na półce, a czego do paszczy konsoli nie wrzuciłem - z prostego powodu. Zbieram gierki, mam kilka tysięcy pudełek, cyfry nawet nie biorę pod uwagę. Ogranie wszystkiego jest awykonalne. Sięgam tylko po to, na co mam w danym momencie ochotę i tu zaręczam Cię, z pewnością wyciskam z tych giereczek więcej niż większość osób wypowiadających się w CW.

Opublikowano

Ping nie przeszedł mesjasza generacji i ogrywa jakieś japońskie gierki dla dewiantów o skłonnościach pedofilskich (na dodatek nie umie cytować), a koledzy robią z niego konesera gamingu :yao: Z drugiej strony porównując go z tymi sebixami, co tylko buraki, pudziany i krasnale ogrodowe, to faktycznie można się pomylić.

Opublikowano

Ping nie przeszedł mesjasza generacji i ogrywa jakieś japońskie gierki dla dewiantów o skłonnościach pedofilskich (na dodatek nie umie cytować), a koledzy robią z niego konesera gamingu :yao: Z drugiej strony porównując go z tymi sebixami, co tylko buraki, pudziany i krasnale ogrodowe, to faktycznie można się pomylić.

Przeciez Ping przeszedl Halo 3 i to na legendary, wiec co ty pier.dolisz? 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Gears of War zaliczone :kaz:

Serio, TLoU mi nie leży. Tak jak Wojtyła nie jest moim ojcem świętym, tak Ostatni z USA do mnie nie przemawia. Nie ma w tej grze absolutnie niczego co by mnie zachwyciło i przykuło do konsoli na dłużej. Pierwsze podejście na PS3 było z nastawieniem "ta gra musi być mesjaszem, który wypyierdoli mnie z kapci" - wziąłem się za nią jakoś miesiąc po premierze, czyli hype w sieci był olbrzymi.

Potem dorwałem remastera na PS4 i cóż... Grałem na siłę - "może się rozkręci za kilka godzin, dam szansę!", niestety za dużo noszenia palet, za mało funu.

Natomiast niesamowicie dobrze bawiłem się przy Xboksowym remake Tengai Makyou Ziria, remake pierwszego jRPG, który pojawił się na płycie CD. Może i jestem jedynym białym czlowiekiem, który skończył tę grę, ale dla mnie liczy się świadomość, że przeznaczyłem czas na coś co dało mi 80h zabawy, niż fakt że zaliczyłem gierkę którą jara się większość graczy. Graczy będących rakiem branży. Graczy łykających płatne DLC, onlinepassy, mikrotransakcje.

Opublikowano

Lem kolejny po kidnappie co boi sie wrzucic swoje psn id i gamertaga, bo guwno widzial i guwno wie, a czepia sie innych :reggie:

Opublikowano

Co do procentu, well, Twój trophycard mówi że masz zrobione 16% z tego co masz na karcie. Profil Xboksowy - 23%.

Ten argument tycke do mnie nie trafia, czesto mi sie zdarza ze gry z innego konta pojawiaja mi sie jako 0% na moim glownym koncie :/

A od kilku lat nie bylo gry ktora bym zaczal a nie skonczyl, choc AC Crapnity niewiele brakowalo do zlamania mojej wysmienitej passy.

Opublikowano

U mnie jest podobnie, często uruchamiam jakiś syf z plusa, zeby zobaczyć co to jest i nigdy do tego nie wracam a 0% jest.

Opublikowano

Lem kolejny po kidnappie co boi sie wrzucic swoje psn id i gamertaga, bo guwno widzial i guwno wie, a czepia sie innych :reggie:

Lem92 :potter: ale ostatnie granie bylo jakies kilka miesiecy temu w jak&daxter na vicie xd

Opublikowano

U mnie jest podobnie, często uruchamiam jakiś syf z plusa, zeby zobaczyć co to jest i nigdy do tego nie wracam a 0% jest.

Na xboxie można usunąć z listy osiągnięć pozycję, która ma 0%.

Xbox taki dobry.

Sony takie złe.

Nintendo jak zwykle 10 lat za małpami.

Opublikowano

Czyli expert nie ogarnia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.