Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A co on ogarnia ? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zlew i zmywak.

Opublikowano

pNP2a60.jpg

Baroni jak zawsze niczym szejkowie kupują gry po 359zł.

Aż przypomniały się lata 90 i ceny gier na N64.

Opublikowano

Aż przypomniały się lata 90 i ceny gier na N64

Tam chociaż miałeś zacne pudełeczko z instrukcją i kartem. A tu tylko tfu tfu digital i to za jaką cenę :/

Opublikowano

na PS tez.

jak ? pytam serio

Z tymi cenami to jest przegięcie wszędzie.Steam też nie jest taki dobry,bo nowości są po 50-60euro bezpośrednio u valve w sklepie.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Jeszcze taką ch.ujnie xD

Opublikowano

jak ktos dal 500zl za premium do bf4 to mozna powiedziec ze tworcy evolve przyszykowali nie lada gratkę 

Opublikowano

Dlatego polecam kompletnie zlac cyfre i zbojkotowac ogolnie. Powinni ludzie sie za to wziac jak za pomysly MSu w czasie zapowiedzi loniaka.

Opublikowano

3 skorki potworow Magma  :obama:

Opublikowano

Dlatego polecam kompletnie zlac cyfre i zbojkotowac ogolnie. Powinni ludzie sie za to wziac jak za pomysly MSu w czasie zapowiedzi loniaka.

Za późno. 

Opublikowano

pNP2a60.jpg

Te, ale wersja na X kosztuje tyle samo: https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Bundle/Evolve-Digital-Deluxe/8c68231a-9144-4aae-8bb8-bbdc10369e9c

Ma nawet taki sam opis.

Wniosek?

BOTS and FLIP FLOPS on KNEES FULL MOUTH NINTENDO POWER.

Opublikowano

Ale Sony specjalnie zawyża ceny w dystrybucji cyfrowej, bo nie chce się pozbywać BOXów. Kiedyś był fajny artykuł o tym w PE.

Opublikowano

kupilem - taka okazja moze sie nie powtorzyc, chetnie opyerdole komus 4 lowcow i 3 skorki za 160zl - pisac na PW

Opublikowano

na PS tez.

jak ? pytam serio

Z tymi cenami to jest przegięcie wszędzie.Steam też nie jest taki dobry,bo nowości są po 50-60euro bezpośrednio u valve w sklepie.

W ustawieniach prywatnosci - tam gdzies jest opcja „pokaż trofea dla tej gry”.

Do tego nie musisz miec 0% - mozesz rownie dobrze schowac platyny w assasinach. ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Cyfrówka za 360? Serio? Co za rak.

Quo vadis janusz gejming?

Opublikowano

Czyli expert nie ogarnia?

Wiem o tej opcji, ale nie bede specjalnie czasu poświęcał by mi sie jakieś procenty w karcie gracza zgadzały bo mam wyje.bane na trofea.

Ale i tak fajnie sie czyta dupościsk polaczka ktory jeździe na mopie w kiblach pracując na nocki na stacji benzynowej.

Opublikowano

I co, gorszy jest?

Opublikowano

I co, gorszy jest?

od doroslych ludzi, posiadających rodzine, ułożonych, odrożniający dobry troling od żałosnego, którzy potrafią dystansować poza CW?

oczywiscie...

Opublikowano

pNP2a60.jpg

Aż przypomniały się lata 90 i ceny gier na N64.

+

Evolve has more than $130 worth of DLC not covered by its season pass

Turtle Rock Studios already revealed plans for Evolve's monstrous amount of downloadable content prior to the game's launch, but even that doesn't include the more than $130 worth of skins and cosmetic items up for sale.

http://www.polygon.com/2015/2/11/8018591/evolve-dlc-cost-buy-everything

=

200.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

polski eurogamer dal im 6/10

:banderas:

(mogli poczekac na wszystkie dlc i wtedy ocenic, cnie)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.