Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wchodzę sobie do Saturna, uradowany, że se pogram w Fifę 15 (najleprzy tytół na barońskiej konsoli), a tu oba pady bez gumek i przyciskami x bez jakiejkolwiek sprężyny. The best experience ever. Za to padzik odpsone dalej działa perfekcyjnie po tylu latach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przechodzenie gier w marketach.

That hardcore gaming. :obama:

Opublikowano

Nigdy tego nie robię. Nie chcę się czuć niczym janusz z gimnazjum.

Opublikowano

@Figaro

To smutne

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

Dzisiaj nastąpi konserwacja sieci PlayStation Network, w godzinach od 18:00 do 21:30.

xdddddddddddddddddddddd

Opublikowano

No cóż, każdy ma swoje sposoby na poczucie się dorośle i męsko.

Opublikowano

Ja to zawsze jak grałem na takich stendach, czy to w MM czy Pępiku, to dzieciaki podchodziły i WOOW, dobry jesteś itp. Ale i tak najlepsze są typowe Seby, co pół dnia zamiast w szkole to siedzi w markecie i gra w to demo fify albo innego nfs'a

Opublikowano

Wchodzę sobie do Saturna, uradowany, że se pogram w Fifę 15 (najleprzy tytół na barońskiej konsoli), a tu oba pady bez gumek i przyciskami x bez jakiejkolwiek sprężyny. The best experience ever. Za to padzik odpsone dalej działa perfekcyjnie po tylu latach.

i dobrze, niech wszyscy widzą jakie to Sony badziewie teraz produkuje

Opublikowano

No cóż, każdy ma swoje sposoby na poczucie się dorośle i męsko.

I sposobem na to na pewno nie jest pokazywanie randomom w markecie jak to ogarniam gierkowe piłkarzyki.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Evolve to faktycznie kasztan na 6/10? Co z tom branzom.

Opublikowano

Czyli teraz pykanie na standzie to gimbaza i buractwo. Nie nadążam za trendami.

Opublikowano

To z tom branszom, że wydajom takie a nie inne gry. Ale i tak mają tupet, że najpierw śpiewają sobie 60 euro za gierkę, a potem 3812038021831903813 w środku dodatkowego contentu za kolejne pieniądze. Niestety stare czasy wydawania gierek już nie wrócą. Ta gra nawet nie ma singla. 

Opublikowano

Figaro to nie jest trend. To jest pierwsza i odwieczna zasada hardcore gejmingu.

Opublikowano

Ja bym się brzydził wziąć do rąk takiego pada z marketu. Fuj. Swoją drogą chwytanie się poręczy w autobusach i tak dalej również odpada - ludzie to syfiarze, potem trzeba szybko szukać miejscówki z kranem i mydłem co by ręce umyć, bo aż swędzi na samą myśl o brudzie.

Opublikowano

Ja bym się brzydził wziąć do rąk takiego pada z marketu. Fuj. Swoją drogą chwytanie się poręczy w autobusach i tak dalej również odpada - ludzie to syfiarze, potem trzeba szybko szukać miejscówki z kranem i mydłem co by ręce umyć, bo aż swędzi na samą myśl o brudzie.

Też bym pielęgnował tak masywne dłonie.

Opublikowano

Tu nawet nie chodzi o higienę - syndrom sebastiana i janusza jest zaraźliwy. Lepiej nie prowokować zarażenia i nie dotykać ich padów.

E: Sebastian gejmingu. :obama:

E2: Figaro Sebastianem gejmingu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

>Ograc Gearsy na low na lapku

>grac w Fife na standach

>czytac Gafa

>nie obejrzec Star Wars

Jakie to musi byc smutne zycie  :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pamiętam jak na fundayu 2010 bydło po pierwszym dniu rozpi,erdoliło perksuję do World Tour. Talerze wieczorem znikły xD.

Opublikowano

jak widze ludzi garajacych na standach w marketach to robi mi sie jakos tak smutno, myslalem ze to aktywnosc jedynie dzieciakow po szkole albo dresow "ej seba pa nowy plej" - jak widac, nie tylko :reggie: 

Opublikowano

To z tom branszom, że wydajom takie a nie inne gry. Ale i tak mają tupet, że najpierw śpiewają sobie 60 euro za gierkę, a potem 3812038021831903813 w środku dodatkowego contentu za kolejne pieniądze. Niestety stare czasy wydawania gierek już nie wrócą. Ta gra nawet nie ma singla. 

A musi miec singla? Dawniej bylo lepiej ale Q3 tez singla nie mial ani UT. L4D mial singiel?

Wciaz tak bardzo aktualne:

2700022-5465447228-lFfIO.jpg

Opublikowano

Padbar działa normalnie z tego co wiem tylko nie ma konsol Sony chyba. Pamiętam, że jak to otwierali spodziewałem się czegoś bardziej przyjaznego organizacji turniejów a to nie do końca tak wygląda chociaż turnieje w Mortala były dobre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.