Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To z tom branszom, że wydajom takie a nie inne gry. Ale i tak mają tupet, że najpierw śpiewają sobie 60 euro za gierkę, a potem 3812038021831903813 w środku dodatkowego contentu za kolejne pieniądze. Niestety stare czasy wydawania gierek już nie wrócą. Ta gra nawet nie ma singla. 

A musi miec singla? Dawniej bylo lepiej ale Q3 tez singla nie mial ani UT. L4D mial singiel?

Wciaz tak bardzo aktualne:

2700022-5465447228-lFfIO.jpg

Halo: MCC

17.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

F2P xDynia

iDqTqeq.jpg

Opublikowano

@ragus

Chyba raczej:

2PHDVoG.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To z tom branszom, że wydajom takie a nie inne gry. Ale i tak mają tupet, że najpierw śpiewają sobie 60 euro za gierkę, a potem 3812038021831903813 w środku dodatkowego contentu za kolejne pieniądze. Niestety stare czasy wydawania gierek już nie wrócą. Ta gra nawet nie ma singla. 

A musi miec singla? Dawniej bylo lepiej ale Q3 tez singla nie mial ani UT. L4D mial singiel?

Wciaz tak bardzo aktualne:

2700022-5465447228-lFfIO.jpg

Jakby nie patrzeć L4D miał singla zwłaszcza dwójka hehe

Opublikowano

Gram ostatnio w Halo 4 w kolekcji Gestlerowej... Mówcie co chcecie - Multiplayer w tej kolekcji to FAIL i nic już tego nie zmieni, ale singiel nadal wywołuje efekt :banderas:

Chcę Halo 5 :ohboy:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Obejrzalem dzisiaj godzine gameplayu z The Order i chyba dostalem raka. Nie powiem dzieje sie tam troche, ale korytarzyk i skrypty over 9000. Gra na 5-6h przy spokojnej eksploracji. Mieszanka CoDa i mod do Gears of War. Sony nic nie potrafi zrobic tylko robi mody i guwniane gierki skryptem obesranym :reggie:

Opublikowano

Wiadomo od 2 lat, że to będzie korytarz heloł. 

Opublikowano

To chyba bedzie pierwsza kaszana ktora przejde na youtubie w 720p na moim telefonie. J

Opublikowano

Dobry pomysł, akurat wystarczy jeden luźniejszy dzień w pracy i dla zabicia czasu - da radę przejść.  :sorcerer:

Opublikowano

To chyba bedzie pierwsza kaszana ktora przejde na youtubie w 720p na moim telefonie. J

Widać do jakich standardów zdążył was XO przyzwyczaić , nawet na YT z przyzwyczajenie korzystają tej rozdzielczości biedne boty :empathy:

Opublikowano

z tym Evolve to mocno niesprawiedliwe dopieprzanie się. Te wszystkie DLC to są skórki na postacie i potwory, ew. odblokowanie postaci zamiast levelowania. Chyba nikomu to do szczęścia nie jest potrzebne i bez nich gra nic nie traci. Za to mapki nowe mają być za darmo. Jak twórcy chcą zarobić na skórach to proszę bardzo.

Opublikowano

o juz pierwszy bot broni  evolve 

Opublikowano

Nie bronię bo mnie ta gra średnio interesuje w pełnej cenie, ale te niusy że omujborze 130$ dlc to jest sensacja poziomu pudelka, nie dość że wszystko to są skiny, to na dodatek kwota wzięta z dupy bo ujęte w niej są zarówno pojedyńcze skórki jak i pakiety tych samych skórek, które można kupić taniej niż osobno.

Opublikowano

Widzę, że strona sklepu plejstejszon z poziomu przeglądarki to dalej gów.no obesrane, w końcu jak wszystko to wszystko, bez wyjątków. OJEZU już czuję te moje przyszłe kur.wice z $ony. No, ale jak jest tylko jeden nextgen na rynku to co zrobisz jak nic nie zrobisz. :frog:

Opublikowano

Przecież tam będą nowe postacie i potwory,a nie skiny. Do tego w recce eurogamera pisali,że postacie do odblokowania są lepsze od tych podstawowych i pewnie machną taką opcję,że dlc będą kosić podstawowe.

Wystarczy,że się szczela i już boty bronią.

Opublikowano

Przecież tam będą nowe postacie i potwory,a nie skiny. Do tego w recce eurogamera pisali,że postacie do odblokowania są lepsze od tych podstawowych i pewnie machną taką opcję,że dlc będą kosić podstawowe.

Wystarczy,że się szczela i już boty bronią.

no w season pass tak ale większość z tych DLC to skórki i tyle.

Opublikowano

ale te wszystkie płatne DLC to straszna plaga obecnie

Opublikowano

Widać do jakich standardów zdążył was XO przyzwyczaić , nawet na YT z przyzwyczajenie korzystają tej rozdzielczości biedne boty :empathy:

YouTube na telefonie obsluguje tylko 720p :reggie:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Do mortala też już przed premierą mają zaplanowane 4 postacie + skórki za 30$. Postacie dlc do bijatyk to najgorsze (pipi) z gównianych dlc.

Opublikowano

Ale season passa do dc masz, prawda?

No oczywiscie ze ma. Zeby smerfy nie mialy season passa do najlepszej scigalki ever ? xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.