Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale season passa do dc masz, prawda?

No oczywiscie ze ma. Zeby smerfy nie mialy season passa do najlepszej patchałki deszczałki ever ? xDDD

Fix  :ohboy:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak w podstawcie jest 5 razy mniej aut niż w FH2 to trudno nie mieć.

dokładnie

Opublikowano

Widzę, że strona sklepu plejstejszon z poziomu przeglądarki to dalej gów.no obesrane, w końcu jak wszystko to wszystko, bez wyjątków. OJEZU już czuję te moje przyszłe kur.wice z $ony. No, ale jak jest tylko jeden nextgen na rynku to co zrobisz jak nic nie zrobisz. :frog:

A co ci w niej nie odpowiada?
Opublikowano

ale te wszystkie płatne DLC to straszna plaga obecnie

dokladnie doznalem szoku gdy zobaczylem co oferuje dlc do Tlou hd

Opublikowano

Będąc szczerym i bez trollingu to wole 10 różniących sie od siebie samochodów ktore sa dobre bo kazdy ma swój odmienny charakter pokrywający sie życiem niz 50 pudełek po zapałkach w przypadku których ponad połowa nie ma oddanej charakterystyki znanej z życia.

F430 Scuderia to największy mój zawód w historii serii Forzy, ale wiadomo, trzeba płycić gameplay pod Januszy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To chyba bedzie pierwsza kaszana ktora przejde na youtubie w 720p na moim telefonie. J

Widać do jakich standardów zdążył was XO przyzwyczaić , nawet na YT z przyzwyczajenie korzystają tej rozdzielczości biedne boty :empathy:

YouTube na telefonie obsluguje tylko 720p :reggie:

Dzięki za uświadomienie , teraz będę wiedział że w przyszłości ewentualnie ogrywając w ten sposób exy z XO nie wiele będę tracił ;)

Szkoda że nie dają samych samochodów jak w przypadku Forzy , niedobre Evolution wciska do tego nowe eventy i trasy.

Opublikowano

Widzę, że strona sklepu plejstejszon z poziomu przeglądarki to dalej gów.no obesrane, w końcu jak wszystko to wszystko, bez wyjątków. OJEZU już czuję te moje przyszłe kur.wice z $ony. No, ale jak jest tylko jeden nextgen na rynku to co zrobisz jak nic nie zrobisz. :frog:

Ładuje się i ładuje i ładuje. :dafuq:

Opublikowano

No, wspaniałe Evolution - 3x więcej eventów w DLC niż w samej grze. Całujcie pierścień na kolanach  :reggie: I jeszcze się raki cieszą z tego  :yao:

I tak na marginesie - FH2 w DLC dostała całą nową wyspę...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

1 wyspa gdzie jest jedna droga xD vs 50 nowych tras w ktorych mozna ustawic deszcz wiec wybor jest tylko jeden

Opublikowano

Polecam lepszy internet.
Opublikowano

Będąc szczerym i bez trollingu to wole 10 różniących sie od siebie samochodów ktore sa dobre bo kazdy ma swój odmienny charakter pokrywający sie życiem niz 50 pudełek po zapałkach w przypadku których ponad połowa nie ma oddanej charakterystyki znanej z życia.

F430 Scuderia to największy mój zawód w historii serii Forzy, ale wiadomo, trzeba płycić gameplay pod Januszy.

Pokrywający się z życiem bo oczywiście jeździłeś w realu każdym z nich?

Opublikowano

Mam pomysl ignorujmy wszystkie wpisy usera Mroku333 i problem po jakims czasie sam zniknie. Pamietajmy tylko zeby byc silnym w jednoczeniu sie przeciw impotencji umyslowej 

Opublikowano

Exact nie wiem czemu szukasz realnego systemu prowadzenia auta w grze...

Z doświadczenia jako kierowca i mieszkaniec Lubelszczyzny, który nader często przemierza okoliczne drogi - nie wiem jak Ty, ALE kierowcy z Twojego rodzimego miasta Świdnik są uważani, nie bez powodu za najgorszych. Progi zwalniające i kaleki parkingów.  Nie bez powodu nawet powstały liczne przekręcenia skrótów świdnickich rejestracji - LSW:

Lubię Swoją Wieś

LaS Wegas

Może zamiast za gramanicę - jakąś szkołę douczania poruszania się samochodem należało otworzyć? :reggie:

Oczywiście bez urazy i wszystko dla potrzeb trollingu w arenie CW.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ubisoft opublikował wyniki finansowe

Gwałtowny wzrost udziału w rynku do 12,8% (9,6% w 2013 roku).

Bardzo dobre wyniki wydawanych produkcji:

- Dwie odsłony Assassin’s Creed – 10 mln sprzedanych egzemplarzy.

- Far Cry 4 – 7 mln sprzedanych egzemplarzy.

- The Crew – 2 mln sprzedanych egzemplarzy.

Far Cry 4 został uznany za „najlepszego shootera” na The Game Awards 2014.

Assassin’s Creed: Unity otrzymał nagrody „najlepsza animacja postaci w grach wideo” na Annie Awards.

The Crew to najlepiej sprzedające się wyścigi wydane pod koniec roku.

Seria Just Dance trafiła do 4 mln graczy.

Kontynuacja sukcesu Watch Dogs – 10 mln sprzedanych pudełek od dnia premiery. Produkcja zanotowała najlepszy start w przypadku nowego IP w regionie EMEA (kraje leżące na obszarze Europy, Bliskiego Wschodu oraz Afryki) oraz drugi co do wielkości w Stanach Zjednoczonych.

157% wzrost przychodów w segmencie cyfrowym do 138 mln euro w trzecim kwartale. W przeciągu dziewięciu miesięcy (2014-2015) zanotowano przychody z dystrybucji cyfrowej rzędu 274,1 mln euro, jest to wzrost o 120,3% względem poprzedniego roku. Wynik ten stanowi 21,2% przychodów sprzedaży Ubisoftu – w analogicznym okresie poprzedniego roku firma (2013-2014) było to 15,3%.

Korporacja zanotowała również dobrą sprzedaż produkcji wydanych wcześniej – 25,9% wzrost sprzedaży do 67,1 mln w trzecim kwartale. W przeciągu 9 miesięcy roku fiskalnego zainteresowanie tymi produkcjami zostało powiększone o 6,1% do 181,9 mln euro.

:reggie:

Opublikowano

Polecam lepszy internet.

Internet jest dobry, strona jest ch.ujowa, jak wiekszość od Sony.

Opublikowano

Pokrywający się z życiem bo oczywiście jeździłeś w realu każdym z nich?

Interesuje sie motoryzacja, czytam i oglądam recenzje samochodowe, potrafię łączyć fakty.

Scuderie z FH2 to mógłbym porównać do BMW 135i z DriveCluba co najwyżej....

Opublikowano

Mam pomysl ignorujmy wszystkie wpisy usera Mroku333 i problem po jakims czasie sam zniknie. Pamietajmy tylko zeby byc silnym w jednoczeniu sie przeciw impotencji umyslowej 

niby tak ale wiesz, gdybym byl na twoim miejscu to tylko kilka klików w panelu i wszyscy są zadowoleni, także ten nie... :ogor:

Opublikowano

Ubisoft opublikował wyniki finansowe

Gwałtowny wzrost udziału w rynku do 12,8% (9,6% w 2013 roku).

Bardzo dobre wyniki wydawanych produkcji:

- Dwie odsłony Assassin’s Creed – 10 mln sprzedanych egzemplarzy.

- Far Cry 4 – 7 mln sprzedanych egzemplarzy.

- The Crew – 2 mln sprzedanych egzemplarzy.

Far Cry 4 został uznany za „najlepszego shootera” na The Game Awards 2014.

Assassin’s Creed: Unity otrzymał nagrody „najlepsza animacja postaci w grach wideo” na Annie Awards.

Seria Just Dance trafiła do 4 mln graczy.

Kontynuacja sukcesu Watch Dogs – 10 mln sprzedanych pudełek od dnia premiery. Produkcja zanotowała najlepszy start w przypadku nowego IP w regionie EMEA (kraje leżące na obszarze Europy, Bliskiego Wschodu oraz Afryki) oraz drugi co do wielkości w Stanach Zjednoczonych.

157% wzrost przychodów w segmencie cyfrowym do 138 mln euro w trzecim kwartale. W przeciągu dziewięciu miesięcy (2014-2015) zanotowano przychody z dystrybucji cyfrowej rzędu 274,1 mln euro, jest to wzrost o 120,3% względem poprzedniego roku. Wynik ten stanowi 21,2% przychodów sprzedaży Ubisoftu – w analogicznym okresie poprzedniego roku firma (2013-2014) było to 15,3%.

Korporacja zanotowała również dobrą sprzedaż produkcji wydanych wcześniej – 25,9% wzrost sprzedaży do 67,1 mln w trzecim kwartale. W przeciągu 9 miesięcy roku fiskalnego zainteresowanie tymi produkcjami zostało powiększone o 6,1% do 181,9 mln euro.

:reggie:

aż mi ciarki po plecach przeszły jak to czytałem ;//

Opublikowano

Mozesz to prosciej zalatwic, masz wladze.

Opublikowano

tumblr_mnxswrhEb81s8zfceo1_500.jpg

Opublikowano

CW to CW :reggie: Przestancie plakac chlopaki i wezcie się w garsc oh wait..

Opublikowano

Ty masz kierownicę chociaż do tego guwna obesranego czy na(pipi)iasz na dualshocku cztery?

DS4

tumblr_mnxswrhEb81s8zfceo1_500.jpg

Bardzo smutne :(

Największe guwno obesrane w jakie grałem (dzieki Bogu za betę)

Opublikowano

Jak dla mnie to oni na e3/gamescom oglosza pelna wersje w ps+. I neogaf bedzie sie spuszczal jakie sony jest dobre. Bo jak wiadomo u graczy slabo z pamiecia.

Edytowane przez Zaqair

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.