Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ubisoft opublikował wyniki finansowe

Gwałtowny wzrost udziału w rynku do 12,8% (9,6% w 2013 roku).

Bardzo dobre wyniki wydawanych produkcji:

- Dwie odsłony Assassin’s Creed – 10 mln sprzedanych egzemplarzy.

- Far Cry 4 – 7 mln sprzedanych egzemplarzy.

- The Crew – 2 mln sprzedanych egzemplarzy.

Far Cry 4 został uznany za „najlepszego shootera” na The Game Awards 2014.

Assassin’s Creed: Unity otrzymał nagrody „najlepsza animacja postaci w grach wideo” na Annie Awards.

The Crew to najlepiej sprzedające się wyścigi wydane pod koniec roku.

Seria Just Dance trafiła do 4 mln graczy.

Kontynuacja sukcesu Watch Dogs – 10 mln sprzedanych pudełek od dnia premiery. Produkcja zanotowała najlepszy start w przypadku nowego IP w regionie EMEA (kraje leżące na obszarze Europy, Bliskiego Wschodu oraz Afryki) oraz drugi co do wielkości w Stanach Zjednoczonych.

157% wzrost przychodów w segmencie cyfrowym do 138 mln euro w trzecim kwartale. W przeciągu dziewięciu miesięcy (2014-2015) zanotowano przychody z dystrybucji cyfrowej rzędu 274,1 mln euro, jest to wzrost o 120,3% względem poprzedniego roku. Wynik ten stanowi 21,2% przychodów sprzedaży Ubisoftu – w analogicznym okresie poprzedniego roku firma (2013-2014) było to 15,3%.

Korporacja zanotowała również dobrą sprzedaż produkcji wydanych wcześniej – 25,9% wzrost sprzedaży do 67,1 mln w trzecim kwartale. W przeciągu 9 miesięcy roku fiskalnego zainteresowanie tymi produkcjami zostało powiększone o 6,1% do 181,9 mln euro.

:reggie:

dramat, dobrze ze ich nie wspieralem jedynie co od nich kupilem w ostanim czasie to child of light, a z tych wymienionych gier to ogralem jedynie watch dogs ale kupilem uzywke uffff

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

odrazu downgrade moze po prostu byla nie ta pora dnia co potrzeba ?

Opublikowano

A NIE MOWILEM ! Smerfy mnie zminusowali jak powiedzialem ze gra zaliczyla downgrade ;)))

haha taka konsola takie osiagi :reggie: xDd

Opublikowano

Ja bym się brzydził wziąć do rąk takiego pada z marketu. Fuj. Swoją drogą chwytanie się poręczy w autobusach i tak dalej również odpada - ludzie to syfiarze, potem trzeba szybko szukać miejscówki z kranem i mydłem co by ręce umyć, bo aż swędzi na samą myśl o brudzie.

Bylem dzisiaj w staurnie po sluchawki i bylo kilka standow z konsolami, xbox 360 (kinect), xbox one, playstation 4 x2, playstation 3

Przy kazdym standzie zbiorowisko brudasow (taka typowa patolka, nie zartuje), przy jednym od PS4, gdzie fifa lub pes lecial (nie przygladalem sie) ok. 10 osob bylo i sobie ku*wa turniej grali :yao: Tyle osob sie tam szweda i tego dotyka, na sama mysl ze bym potem tego dotykal az mnie trzesie :/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

W przeciwiestwie do Xone , na PS4 ma przynajmniej co zaliczyc downgrade. A na Łoniaku co...... jakos nic nie widac.

Exów brak , a multiplatformy gorsze.

Opublikowano

Jeśli już, to upgrade - lepsze oświetlenie, dodane flary, no ale botki wiedzą lepiej. lol

Opublikowano

no downagrade w chuuuuuuuuuy  :reggie:

co wy ćpiecie botki?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jak to mysza nie wiesz. Spencer król .DX12 , a Sony (pipi) i downgrade wszedzie.

Opublikowano

downgrade? chwileczke jeszcze nie zacierajcie łapek ;)

z 16 stycznia 2015

The Order 1886: Newer Build Shows Massively Improved Graphics From Older Build

But this delay has its benefits as well since it has allowed the developers to polish the game, along with working with a more updated SDK for the PS4.

This is definitely a big visual upgrade from the early build of the game. This is not limited to a simple upgrade in graphics as the character models also look a whole lot better now. There are more effects added like motion blur, which in turns helps with the visuals.

The Order 1886 is technically a very impressive game and it is great to see the developer utilizing the full potential of the PlayStation 4 hardware.

http://gearnuke.com/order-1886-newer-build-shows-massively-improved-graphics-older-build/

A ostatnio w wywiadzie jeszcze dodali, że nie wykorzystali całej mocy PS4 ;)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Downgrade czy nie, jedno jest pewne, graficznie wyglada to przezayebiscie, zeby jeszcze tych pasow nie bylo :frog:

http://giant.gfycat.com/FluffySlipperyGrouper.gif

http://giant.gfycat.com/PlaintivePiercingArawana.gif

http://giant.gfycat.com/DiligentLonelyDaddylonglegs.gif

http://giant.gfycat.com/AssuredScornfulAuklet.gif

Edit: za duzo waza zeby je wyswietlac :<

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

lemonka pisze ze jest upgrade ja mu wierze :reggie:

Opublikowano

to jest tylko dodana mgła, bez poprawy tekstur. Mi osobisci bardziej podoba sie stary build

Opublikowano

a wiec downgrade

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=151776800&postcount=2212

oczywiście panowie z ready at dałn nie potrafią nawet qte skryptów dobrze zrobić

fhytga.gif

jak tam, kiedy embargo na recenzje? czyżby w dniu premiery? typowe :reggie:

2c1DIO4.gif

Widzenie downgorade w każdym exie od Sony tam gdzie żadnego downgorade nie ma to chyba moja ulubiona cecha każdego bota, naprawdę xD

Opublikowano

comment_KDwM8VNs5teXnXcrQlT8lJwwn9uWE7XM

zaczyna się standardowa gadka klapków o niewykorzystanej mocy xD

Ile procent wykorzystuje The Order? 30? 60% ? :dynia:

Opublikowano

lemonka pisze ze jest upgrade ja mu wierze :reggie:

niech insainder maciomaniaka to potwierdzi

Edytowane przez kosci85

Opublikowano

Abstrahując od domniemanego downgrade'u, mnie czyli uwrażliwionemu odbiorcy bardziej podoba się stary builid ze względu na większą paletę barw

Opublikowano

Wyraznie widze upgarda.

Opublikowano

Tak

Jan goes on to state that, remarkably, The Order: 1886 doesn’t utilize the PS4 to it’s full potential.

Despite being a contender for ‘most-realistic looking game’ amongst fans, the developers think there’s even more to be gotten out of the PS4, we have not used the PS4 to it’s 100% limit, although it does not really matter what you do or what platform you’re working

Opublikowano

Jeden rdzeń. 

Opublikowano

jedni mają niewykorzystaną moc, gdzie drudzy wykorzystali już wszystko  :reggie:

Opublikowano

Niech jeszcze zgadnę, że obrazki z nowego buildu są wzięte że streama kontra stare z direct feedu. No ale Mazzeo ma pożywkę do masturbacji xD

Opublikowano

jedni mają niewykorzystaną moc, gdzie drudzy wykorzystali już wszystko  :reggie:

co zrobisz jak nic nie zrobisz :reggie:

Opublikowano

Mnie się wydaje, że brak upgrade grafiki The Ordera jest wynikiem tylko i wyłącznie  litości i współczucia ze strony Sony, ponieważ nie chcieli w drugim roku życia konsol niszczyć graficznie konsoli MS tym samym pozbawiając klientów złudzeń odnośnie nextgenowości Xbox one

@Fanek 

co ty mi tu wklejasz xD Każdy dev, po zakończeniu produkcji mówi to samo. Co prawda nie jestem Maciomaniakiem ale wiem, że ZAWSZE pozostaje niewykorzystany potencjał w konsoli i zawsze pozostaje pewne pole do usprawnień 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.