Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Figar jak już bronisz niebieskiego raju to rób to tak żeby boty miały pełne usta,a nie uśmiech na ustach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kogo obchodzą multiplatformy w CONSOLE WARS? POWIEDZ MI MÓZGU :dog:

@niktcieniekocha

Hotline Miami z tym aimem na konsolach? :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No z czego dwie fajne gry, reszta to gów.na obesrane z humble cebuli albo konwersje z peceta czy innego androida

Oczywiście, oczywiście. "nie znam tytułu" = "jakieś gunwo z humble bumble", logika xbota.

dziecko weź ty się ogarnij ja bym czegoś nie znał? połowa tej listy to są indyki z pc, które już miały premiere ponad rok temu a ty się podniecasz mimo, że i tak żadnego nie kupisz bo indie nie sprzedają za 20zł na allegro

Opublikowano

Kryteria Ukyo to nawet sony w8 nie spełnia. Lepszego TV do gier niż w705b nie ma obecnie.

I oczywiscie ma to olbrzymie znaczenie jak gracie na padzie bezprzewodowym   :dynia:

A wiesz,że to nie ma już znaczenia przy obecnej technologii ? Lagi mogą być jedynie przy podłączaniu do kompa kontrolera innego niż licencjonowany xboxowy.

jeśli patrzeć tylko na input lag to Toshiba ma 8ms, W8 wzg W7 ma poprawioną matryce, kąty patrzenia, kolory, czerń, motion flow inne

Figaro - przyznaj sie do błędu, zapodaj jakiegoś gifa i zwijamy stragan na dzisiaj

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No z czego dwie fajne gry, reszta to gów.na obesrane z humble cebuli albo konwersje z peceta czy innego androida. A i figaro ulungu lista na 2015 a tam gierki z 2014 ja pier.dole xd

no ale Amplitude (Fuck Yeah), Rime i Ratchet.  :lapka:

No i grać w Soma, No Man's Sky, Hotline Miami 2, czy Amikrog i Banner Saga 2 na pc miast na ps4, lub vicie?  :niedobrze:  

Hotline Miami tylko na myszce lol 

Opublikowano

Żarty żartami,ale w HM nie da się grać na konsoli. Na klawie+myszce to intuicyjnie robisz co chcesz,a nie walczysz z kontrolerem.

Opublikowano

No dali inwalidom autoaim rotfl

Opublikowano

Wchodzę sobie do Saturna, uradowany, że se pogram w Fifę 15 (najleprzy tytół na barońskiej konsoli), a tu oba pady bez gumek i przyciskami x bez jakiejkolwiek sprężyny. The best experience ever. Za to padzik odpsone dalej działa perfekcyjnie po tylu latach.

Uważaj bo ci backlag stopnieje! Co następne ograsz w Saturnie? Obstawiam Blodborne. Dobrze, że w PL na stendach nie ma WiiU bo zamiast w 2020 w ogóle byś nie musiał jej brać.

Opublikowano

Jaranie sie (pipi)a jakimis indykami co na pc za dolara blacharnia kupuje w pakiecie po kilka sztuk :/

Jutro Monster Hunter i Zelda a wy sobie dalej gify ogladajcie i wrzucajcie listy z grami ktore nawet daty premiery nie maja.

Ps: Tylko Nintendo.

Opublikowano

nie rozwalajcie mnie. Direct feedy z pre-order 1986

acnyzh.png

ugkhhj.png

domuom.png

toż to guwno rozmazane jest, Ryse w 900p wygląda czytelniej

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Kogo obchodzą multiplatformy w CONSOLE WARS? POWIEDZ MI MÓZGU :dog:

@niktcieniekocha

Hotline Miami z tym aimem na konsolach? :dynia:

chodziło mi o vitę.

niech ktoś potwierdzi że super się w to gra na vicie. :obama:

Opublikowano

Wchodzę sobie do Saturna, uradowany, że se pogram w Fifę 15 (najleprzy tytół na barońskiej konsoli), a tu oba pady bez gumek i przyciskami x bez jakiejkolwiek sprężyny. The best experience ever. Za to padzik odpsone dalej działa perfekcyjnie po tylu latach.

Uważaj bo ci backlag stopnieje! Co następne ograsz w Saturnie? Obstawiam Blodborne. Dobrze, że w PL na stendach nie ma WiiU bo zamiast w 2020 w ogóle byś nie musiał jej brać.

z rudzielcem w coopie skończyliśmy już jeden rozdział w Knacku :reggie: Ciekawe czy się zapisało...

Opublikowano

acnyzh.png

ugkhhj.png

domuom.png

przeciez to tylko mgla xD lepsze cienie upgrade nie downgrade tak pisal lemonka :reggie:

Opublikowano

ARTYSTYCZNE FILTRY PRZECIEŻ TO SĄ WY IGNOROBOTY !

Trochę wstyd takiego samograja z pasami  mieć na nadkonsoli 

Opublikowano

Mazzeo te screeny zrobione są w akcji w ruchu, więc jak mają być ostre

The-Order-1886_screen-2.jpg

Opublikowano

Tyle gier do ogrania na standzie :obama: Figaro juz dzisiaj radze rozbijac Tobie namiot przy najblizszym Saturnie.

Opublikowano

najlepsze sa multiplatformy xD figaro upadl tak nisko [*]

Nie rozumiem. Czy ja w tamtym poście napisałem "exclusivy na PS4" czy gry na 2015 rok?

Oczekując czytania ze zrozumieniem u botów nie wydaje Ci się że oczekujesz zbyt wiele?

Opublikowano

Expert ty nieogarze, multiplatformy to nie gry video. 

Zresztą biorąc pod uwagę ich wykonanie na bonerze nie dziwie się takiej taktyce. 

Opublikowano

Ten granat z pierwszego screena ma więcej polygonów niż całe otoczenie w Ryse

Opublikowano

Mazzeo te screeny zrobione są w akcji w ruchu, więc jak mają być ostre

The-Order-1886_screen-2.jpg

ZAJE.BISTY RUCH XDDDDDDDDDDDDDDD

domuom.png

Expert ty nieogarze, multiplatformy to nie gry video. 

Zresztą biorąc pod uwagę ich wykonanie na bonerze nie dziwie się takiej taktyce. 

przecież to od dawna wiadomo multiplatformy nie liczą się na vicie, xboxie360 oraz ps4 :lapka:

Opublikowano

Skąd wiesz czy akurat nie szedł przy murku, no skąd??? no i ci goście także raczej w miejscu nie stoją, a i na ekranie widać resztki "blood screen'u". Będzie epickie połączeniu Gearsów z TLoU , 90% na MC i GOTY 2015. Zobaczycie.

przecież to od dawna wiadomo multiplatformy nie liczą się na vicie, xboxie360 oraz ps4  :lapka:

nie liczą od wg botów od kiedy Sony wydało ps4.  :lapka:

dobra, starczy tracenia godności n.t. grafiki PreOrder. papatki.

Opublikowano

Ya prdl. o ile każdy myślący wie że pasy dodano tylko aby taka oprawa dała radę, tak ten cały "downgrade", to przecież nic innego jak dodatkowy filtr dodany do podkreślenia pseudo filmowości. Serio nie macie lepszych argumentów do dowalania się n.t. tego przęciętniaka (vide gameplay dla każuli), jak oprawa, którą w życiu nie zobaczycie na swoich bonerach?

Tymczasem na wyższych szczeblach gameing'u.  :czezky:

https://www.youtube.com/watch?v=jo2tgWAvNlw 

To sceneria do jakiegos nowego DLC w Dark Souls 2?

Opublikowano

Dark Souls 2 chodzi w 1080/60, wiec mod pewnie tez by poszedl :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.