Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ehhh szkoda ze jeszcze pewnie przez dlugi czas nie bede mogl sie na forumku udzielac tak jak kiedys 

Ej, nie po to Ci do piwnicy laptopa dalem zebys na forumku siedzial!

Opublikowano

Ja mam kino domowe ale jako że gram w nocy to 99 % czasu gram na słuchawkach. Kino używam tylko do oglądania filmów z panną;). Są gry gdzie dźwięk odgrywa ważną rolę np obcy czy dragon age. Dialogi, klimat, dźwięki otoczenia czy muzyka. Są też takie jak far cry 4 czy diablo gdzie mam uruchomiony grając np podcast etc.

Opublikowano

btw czy ktos komentowal czy przeszlo bez echa ze na liscie 300 gier zmierzajacych na ps3/ps4/vita ktora rozpisal playstation blog nie ma uncharted4, a jest np ratchet&clank?

edit - a nie jest, juz nigdy nie przeczytam newsa na ps3site bo tam go zapomnieli dopisac

Opublikowano

W sumie zdawałem sobie wcześniej sprawę że odpowiedni dźwięk daje sporo, ale dopiero po zakupie 2.0 i zagraniu w takiego Dragon Age'a czy BFa przekonałem się na własnych uszach, że to jednak jest praktycznie połowa wrażeń jakie dostarcza nam gra. Doświadczenie jest kompletnie inne, gra się znacznie przyjemniej no i wczuwa w klimacik jest znacznie większa. Ogólnie polecam wszystkich Gold Headseta od Sony, naprawdę świetna sprawa tylko bateria bywa irytująca niczym w DS4.

Opublikowano

Pisałem wielokrotnie, nie ma lepszych słuchawek w cenie HS2.0 od Sony, warto tez aplikacje do nich sciągnąć na PS4ke, niektore gry maja predefiniowane ustawienie pod te słuchawki.

Opublikowano

W sumie zdawałem sobie wcześniej sprawę że odpowiedni dźwięk daje sporo, ale dopiero po zakupie 2.0 i zagraniu w takiego Dragon Age'a czy BFa przekonałem się na własnych uszach, że to jednak jest praktycznie połowa wrażeń jakie dostarcza nam gra. Doświadczenie jest kompletnie inne, gra się znacznie przyjemniej no i wczuwa w klimacik jest znacznie większa. Ogólnie polecam wszystkich Gold Headseta od Sony, naprawdę świetna sprawa tylko bateria bywa irytująca niczym w DS4.

Są jakieś sprawdzone sklepy w polsce, które je mają?

Opublikowano

Są jakieś sprawdzone sklepy w polsce, które je mają?

Z tych najpopularniejszych to MM czy Saturn, nawet chyba Media Expert.

Opublikowano

No to klawo, do Bloodborne będzie jak znalazł. 

Opublikowano

Będziesz miał na premierę?

Opublikowano

Wczoraj w saturnie kupilem swoje, jestem bardzo zadowolony z dzwieku, roznica miedzy moimi starymi sluchawkami jest kolosalna, grajac w tlou czuje sie jakbym w kompletnie inna gre teraz gral, wiem ze to dziwnie brzmi, ale tak sie czuje :reggie:

Musze sobie ponownie ograc GTA 5 i MGS:GZ na tych sluchaweczkach, a wkrotce jeszcze the order i bloodborne :fsg:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z tego co widzialem to po kupieniu sluchawek nawet Far Sraj 4 stal sie dla Bansaia dobra gra  :notsure:

Opublikowano

Teraz możesz w pełni rozkoszować się polskim dublingiem w dying light.   :ogor:

Opublikowano

Tez dawno bym kupil, ale nie chce mi sie dodatkowego kabla do konsoli podlaczac.

Wystarczy mi kabel od pada co 3h...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wczoraj w saturnie kupilem swoje, jestem bardzo zadowolony z dzwieku, roznica miedzy moimi starymi sluchawkami jest kolosalna, grajac w tlou czuje sie jakbym w kompletnie inna gre teraz gral, wiem ze to dziwnie brzmi, ale tak sie czuje :reggie:

Musze sobie ponownie ograc GTA 5 i MGS:GZ na tych sluchaweczkach, a wkrotce jeszcze the order i bloodborne :fsg:

Dobre udźwiękowienie potrafi zmienić odbiór tego co oglądamy. Dźwięk to kolejna płaszczyzna wrażeń, na tym samym poziomie co obraz. 

Opublikowano

Będziesz miał na premierę?

Chyba jo, jeszcze nie wiem czy brać bundla z bb czy tego z drajwsraką i tlou hd xd

Opublikowano

Bansai tylko opuscil oboz zielonych i od razu jaranko the order, co to plejstejszyn robi z ludzmi :(

Ja sie ta gra nie jaram, ale kupic pewnie kupie wkrotce bo nic innego do grania nie ma, na obu platformach. Poza tym ostatnio w same open worldy gralem, gta v, far cry 4, dying light, dragon age, mordor, crapnity, sunsecik, horizon 2, wczesniej jeszcze wasteland 2 na PC - bardzo chetnie ogram jeden liniowy tytul, serio, nie wierze ze to mowie ale ... (pipi) za duzo tych sandboxow robia teraz xD

Kiedys gra z otwartym swiatem to byla rzadkosc, teraz jest na odwrot :reggie:

:yao:

Niebezpieczne wirale kurtyzano.

@easye

Do konsoli tylko usbka podlaczasz, kabel od ladowania moze byc nawet w kompie, mozesz tez uzywac tego od DS4.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

fajnie, że jest polski dubling w gierce bo głupio tak z napisami grać, ale i tak nie lubie ogladać tych pokazówek

Opublikowano

A po polsku?

Opublikowano

@Figaro

Gif ma powyzej 10mb wiec uwazaj lepiej na konfitury :>

Najlepsza scena z trailera, ale bez muzyki to nie to samo:

http://youtu.be/qNSbkQFqtlo?t=1m15s

To im sie udalo, oby tylko gra nie okazala sie jakims platnym bublem z mikrotransakcjami jak donosily wczesne wycieki.

Masakruje mnie jeden z pierwszych lubianych komentarzy:

ANOTHER straight white male?

Kolejny pyerdolony sjw, potem oczywiscie napisal:

So what if I don't play videogames you shitlord? that doesn't invalidate my argument. Keep your toxic attitude away please.

Nie gram w gry, ale bardzo mi nie pasuje ze gramy bialym heteroseksualnym mezczyzna, no ku*wa walcem bym rozjezdzal :/

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.