Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Masakruje mnie jeden z pierwszych lubianych komentarzy:

ANOTHER straight white male?

Kolejny pyerdolony sjw, potem oczywiscie napisal:

So what if I don't play videogames you shitlord? that doesn't invalidate my argument. Keep your toxic attitude away please.

Nie gram w gry, ale bardzo mi nie pasuje ze gramy bialym heteroseksualnym mezczyzna, no ku*wa walcem bym rozjezdzal :/

Najlepiej jakby był eskimosem homoseksualistą i wydalał bursztyn.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to klawo, do Bloodborne będzie jak znalazł.

Będziesz miał na premierę?

Chyba jo, jeszcze nie wiem czy brać bundla z bb czy tego z drajwsraką i tlou hd xd

Bierz BB oddzielnie. Lepiej wesprzeż Miyazakiego. Pre order w Ultimie tylko 260 zł. :kaz:

Opublikowano

Im to wsio rybka bo hajs dostają od sony a nie będe złodziejom w polsce kasy nabijał :reggie:

Opublikowano

Masakruje mnie jeden z pierwszych lubianych komentarzy:

ANOTHER straight white male?

Kolejny pyerdolony sjw, potem oczywiscie napisal:

So what if I don't play videogames you shitlord? that doesn't invalidate my argument. Keep your toxic attitude away please.

Nie gram w gry, ale bardzo mi nie pasuje ze gramy bialym heteroseksualnym mezczyzna, no ku*wa walcem bym rozjezdzal :/

oni są wszędzie, nawet z Bonda chcą murzyna zrobić :oh_you:

Opublikowano

Stingera Bella to ty szanuj gołąb

Opublikowano

Z drugiej strony w bundlu dwie gierki do multiplayera, które zawsze można sprzedać. Choices, choices...

Opublikowano

Stingera Bella to ty szanuj gołąb

:cool:

Opublikowano

Z drugiej strony w bundlu dwie gierki do multiplayera, które zawsze można sprzedać. Choices, choices...

Najlepsza opcja, bundle ze szrotami, sprzedaję szroty, kasa z ich sprzedaży zwraca mi koszt bloodborne. <cebula> :kaz:

Opublikowano

Tylko tych szrotów z bundla może być tyle w sieci, że sprzeda za grosze, a jeszcze będzie musiał się użerać z sytuacjami w stylu "Dajem 70 złociszy i jusz pszelewam pinionszki!!" ;)

Opublikowano

W tpp na pewno. Dla jego remastera Czezky kupił ps4. I sprzedał, bo Yeti wolał grać w BF4. :kaz::frog:

Opublikowano

Second son jest takim samym guwnem obejsranym jak first light? Wiedziałem, żeby nie nastawiać się na jakiś ponadprzeciętny gameplay ale to przecież nawet grafiką nie powala. Jestem głęboko zaniepokojony. 

Opublikowano

@niktcieniekocha

Alien: Isolation poszło w 1,76 mln sztuk do sklepów z końcem 2014. Cieszysz się? :lapka:

Opublikowano

Jeśli Sega się cieszy, to i ja wraz z ną.  :dafuq:

Zwłaszcza że studio rozważa kontynuację.

Opublikowano

Było?

PS4 > Xbox One

Opublikowano

chyba jeszcze nie, dzieki za info :kaz:

easter egg z Ordera - uwaga spoiler!

the-order-1886-sackboy-reference.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jaka gra takie easter eggi :(

lepszy ex 8/10 z najładniejszą obecnie grafiką na konsole niż nic :frog:

Opublikowano

O to już wypłynęły recki, że 8/10 Panie Gram na Easy w TLOU? xD

Opublikowano

cos on smutny tak jak smutne beda recki ordera 

Opublikowano

Recka z gifów. :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.