Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dat pasy 

Z tym gadzetem:

wRdX3E3.jpg

Pasy mnie moga cmoknac!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zaprzeczam

Opublikowano

No ale Figaro ma rację. Po co ten pośpiech? Każdy kupi sobie next gena wtedy, gdy będzie mu się podobało. I ch*j wszystkim do tego.

To nie znaczy jednak, że next geny są złe. Po prostu dla niektórych backlog przeważa jakością i jarankiem. Dla przykładu - ostatnio kupiłem sobie dwa Dragon Age'e w promocji po 20 PLN , bo jakoś mi umknęły. Czas bym sprawdził i tą serię. A to nie jedyne gry, które mam do ogrania. I ja nie potrafię porzucić tak nagle tych gier, z myślą że "nie zdążyłem" i że pora na nową generację. Czułbym się niepełnym graczem, gdybym porzucił te perełki. Nie chcę jednocześnie ani kupować drugi raz w remasterze, ani psuć sobie wrażeń, gdy po nowym szoku graficznym (no powiedzmy), stare tytuły straciłyby na jakości...

Opublikowano

W sumie to, z tym gadżetem, wpuszczą Cię nawet do Katowic bez paszportu.

zaprzeczam

So jelly of my glorious city :fsg:

Opublikowano

mam nadzieje ze kupiles nowki w folli bo w przeciwnym razie okradles swoje kochane sony

Opublikowano

Ja nie kupuję od dawna używek, nawet nie pamiętam kiedy kupiłem używkę ostatnio jakąś, chyba Duke Nukem Forever dawno temu, ale to tylko dla beki, bo po 20 PLN była, a chciałem zobaczyć czemu wszyscy to hejtują :)

Ja gry ogólnie głównie cyfrowo lub nówki w folii, a także z abonamentu, więc nie czuję się jakbym okradał kogokolwiek, poza okradaniem hejterów z kolejnego durnego powodu do przypie*dolenia się ;)

Opublikowano

Jak to wygląda :banderas:

Opublikowano

No ale Figaro ma rację. Po co ten pośpiech? Każdy kupi sobie next gena wtedy, gdy będzie mu się podobało. I ch*j wszystkim do tego.

To nie znaczy jednak, że next geny są złe. Po prostu dla niektórych backlog przeważa jakością i jarankiem. Dla przykładu - ostatnio kupiłem sobie dwa Dragon Age'e w promocji po 20 PLN , bo jakoś mi umknęły. Czas bym sprawdził i tą serię. A to nie jedyne gry, które mam do ogrania. I ja nie potrafię porzucić tak nagle tych gier, z myślą że "nie zdążyłem" i że pora na nową generację. Czułbym się niepełnym graczem, gdybym porzucił te perełki. Nie chcę jednocześnie ani kupować drugi raz w remasterze, ani psuć sobie wrażeń, gdy po nowym szoku graficznym (no powiedzmy), stare tytuły straciłyby na jakości...

Logika klapka,

>spuszczaj się nad ps4 ale nie kupuj

>spuszczaj się nad nowym IP, ale kupuj używki za 20zł

pytany dlaczego nie kupujesz odpowiadaj 

>nie jaram sie tylko tak wklejam liste pierdyliarda gier na ps4 w które nigdy nie zagram bo jestem stulejarzem i jaram się tylko dlatego, że marka sony

medrek, figarzo nikt nie broni takiego podejscia, ale pisząc tutaj posty wychwalające coś czego nawet nie wąchaliscie (albo na standzie w saturnie) to idiotyczne (tak robilem tak z bonerem, tak chciałem kupić to gó.wno rozmazane ale koledy pokroju ragusa mi odradzili i już nie uskuteczniam jaranka do czegoś czego nie mam albo nie chce). 

Jak to wygląda :banderas:

I tak nie zagrasz, i tak nie zagra nikt na tym forum oprócz Pinga bo on sie jarał basebalem

Opublikowano

moglaby tak wygladac jakakolwiek gra sportowa o dyscyplinie jaka jest u nas popularna

Opublikowano

co do Figaro to nie wiem ale Mendrek bez obrazy od dawna wyglada mi na kolesia u ktorego sie nie przelewa i tak zrecznie argumentuje i tuszuje fakt, ze na nowe konsole i gierki go po prostu nie stac - oczywiscie zamiast powiedziec wprost (ja od zawsze gadam ze jakby mnie bylo stac to bym mial i xboxa i wiiu) to znowu plodzi swoje fanaberie 

Opublikowano

Szujo Bartoszu, jaramy się bo mamy ku temu powody. Kiedyś w te gry zagramy, a całość jest wartością dodaną do przyszłego zakupu. Poza tym jak wspomniałem, nie kupuję używek, tylko cyfrowe wersje. Ja wiem, że boty mogą nie mieć takich promocji jak u konkurencji, ale na PSS bywają naprawdę tanie gry. I ja nie kupuję wyłącznie gier za 20 PLN, bo na to nie mam reguły - mam ochotę, to kupuję. Nie mam, to nie. Wyceniam zawsze też to co wiem o grze i tym czym jest. Mogłem dać 170 PLN za RDR, ale nie więcej niż 100 PLN za GTA V. W obu przypadkach nie przeceniłem wartości.

Będę się jarał i promował PS4, na tyle ile pozwala mi moja wiedza o tej konsoli. A tak naprawdę, nawet jakbym posiadał tą konsolę, to dla hejterów nic by to nie znaczyło, bo są z betonu. Są tu osoby które mając PS4, poświęciły się i zanurkowały w szambie (czyt. "kupiły XO"), i zdały stosowną relację z obcowania z tym middle-genem. I jakoś nie przemawia to do małych rozumków bociarni. No przynajmniej jakiejś części, bo co raz więcej z nich przechodzi do właściwego obozu. Ku radości społeczności...

Opublikowano

Taki obiecujący początek;

Szujo Bartoszu

ale potem nastąpiła standardowa kompilacja braku wiedzy, głupot i hipokryzji

leci minus 

Lem>Mendrek

Opublikowano

raczej spuszczone na gierki sony. Chyba nikt nie powie że w Sunset albo Forza Horizon grafika jest przed gameplayem.

Co jest w FH2 czego nie ma w FH1

Z SO zgodzę sie, wreszcie cos nowego.

A ty odpowiesz mi na pytanie dotyczące kierownicy jakiej masz do PS4?

Odpowiedziałem juz Ci, mam DS4

Czyli grając na DS4 byłeś w stanie stwierdzić że

Będąc szczerym i bez trollingu to wole 10 różniących sie od siebie samochodów ktore sa dobre bo kazdy ma swój odmienny charakter pokrywający sie życiem niz 50 pudełek po zapałkach w przypadku których ponad połowa nie ma oddanej charakterystyki znanej z życia.

F430 Scuderia to największy mój zawód w historii serii Forzy, ale wiadomo, trzeba płycić gameplay pod Januszy.

xD

Opublikowano

Ficusiu, nie bój żaby, wystarczyłoby żebym przez 3 miechy odłożył sobie z pensji niegroźną dla budżetu sumę (a przy zaciskaniu pasa 2 miechy), a miałbym current gena. Sęk że serio nie czuję takiej potrzeby jeszcze, choć nie wiem jak długo. Worek z grami na next geny się zapełnia, a głód narasta. Na razie jednak mam co jeść, nie narzekam na to że są to gry past genowe, bo nie ma takiej przepaści graficznej między generacjami jak poprzednio. To chyba smutne, ale to pierwsza generacja gdy nie rzygam na wersje past genowe, widząc current geny. No ale cóż, nie da się czasami dokonać wielkich skoków technologicznych.

Nie chcę zniechęcać kogokolwiek do PS4 tym że sam uważam, że jeszcze nie mam potrzeby jej zakupu. Uważam, że każdy ma swoje potrzeby i nie powinien się kierować innymi...

Opublikowano

Ciągle nie mogę pojąć, że nie ogarniacie funkcji ignora  :reggie:

Opublikowano

raczej spuszczone na gierki sony. Chyba nikt nie powie że w Sunset albo Forza Horizon grafika jest przed gameplayem.

Co jest w FH2 czego nie ma w FH1

Z SO zgodzę sie, wreszcie cos nowego.

A ty odpowiesz mi na pytanie dotyczące kierownicy jakiej masz do PS4?
Odpowiedziałem juz Ci, mam DS4

Czyli grając na DS4 byłeś w stanie stwierdzić że

Będąc szczerym i bez trollingu to wole 10 różniących sie od siebie samochodów ktore sa dobre bo kazdy ma swój odmienny charakter pokrywający sie życiem niz 50 pudełek po zapałkach w przypadku których ponad połowa nie ma oddanej charakterystyki znanej z życia.

F430 Scuderia to największy mój zawód w historii serii Forzy, ale wiadomo, trzeba płycić gameplay pod Januszy.

xD
A czy myślisz ze kierownica jest potrzebna do tego by stwierdzić ktory samochód jest nerwowy, któremu dupa ucieka szybciej, ktory jest zbyt nadsterowny a ktory podsterowny, ktory prowadzi sie ciężej a ktory lżej, ktory wydaje sie cięższy a ktory lżejszy?

Tak?

Ok

To wracaj do swojej poduszkowej Forzy Horizon w której samochody różnią sie miedzy sobą tylko przyspieszeniem i prędkością maksymalna.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ciągle nie mogę pojąć, że nie ogarniacie funkcji ignora :reggie:

Będąc szerym to tylko cioty używają ignora.

Moge użyć ignora na Mroku ale czy to rozwiąże mój problem? Nie

Wole go rozdeptać argumentacja, ośmieszyć podczas pi.erdolenia bzdur, i zgnoić gdy nie okazuje szacunku.

Tak, tak robi mocny samiec, a nie gąbka palcem robiona.

Opublikowano

Pod względem wiedzy i argumentacji zbytnio się od niego nie różnisz. 

Opublikowano

Pod względem wiedzy i argumentacji zbytnio się od niego nie różnisz.

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, moge to samo napisać o Tobie.
Opublikowano

Nie przypominam sobie, żebym napisał coś AŻ tak głupiego jak 30fps na youtubie czy akcja z wiedźminem :lapka:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Ło, o akcji z wiedźminem nie słyszałem. Co się stało?

Opublikowano

Nie przypominam sobie, żebym napisał coś AŻ tak głupiego jak 30fps na youtubie czy akcja z wiedźminem :lapka:

Tłumaczyłem 100 razy ze 30fps było zwykłym trollingiem w temacie ktory zrobił sie Console Wars na tej danej stronie, a Wiedźmin? Cuz, czysta niewiedza zreszta przyznałem sie do pomyłki.

U was można palce wam w oczy włożyć wytykając prawdę i mimo ze bedzie nasza racja to wy powiecie ze słońce zaszło i ciemno sie zrobiło.

Z biegiem czasu jaki tu spędziłem wiem juz ze to normalne, normalne u gimnazjalistów którzy myślą ze maja zawsze racje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.